Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Elméleti kérdés. Vettem 2 egeret is kapásból a meglévő mellé ami szintén nekem megfelelő, de már fényesre kopott. Egy SS Rival 310 és egy Roccat KONE Pure Ultra. Nekem a Roccat jobban bejön, (sokkal testre szabhatóbb) de a 310 sem rossz. A 310 nekem valamiért kényelmetlenebb és nehezebb is. Amíg ki nem próbáltam a 2 egeret egymás mellett nem gondoltam volna hogy a pehely súly ennyivel jobb. De, mindhárom egerem tök jó. De mit kezdjek 3 egérrel? Most is 2 van az asztalon és 2 warzone között váltok, hogy melyik legyen..
A kérdés.. másnak is van több egere és a fiókban pihen? Minek miért tartsak meg 1+2 egeret? A Roccat-et még visszaküldhetném de épp a 310-től szabadulnék inkább.. thx
-
Atilla001
senior tag
Üdv! SS rival 310 szoftverét ha feltelepítem, beállítom és nem engedem hogy háttérben fusson, az megoldás lehet? 1x ha beállítok rajta valamit, de nem kell hogy fusson. Vagy mehet nyugodtan nincs erőforrás igénye? thx
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Aki esetleg fogta használta, a 3 egér közül melyik inkább ajánlott? Feltételek nélkül csak bemondásra. Általános használat, FPS játékok, Ujjbegyes fogás - fingertip grip, csuklóból játszom (kézfej mozdul), 20cm kéz. Mostani egerem A4-tech X-710BH. bevált, jó, szeretem.
Roccat azért is mer olyan billentyűzetem van és 1 szoftvert használna ha már úgy is fentvan.
Köszönöm!
Roccat Kone Pure Ultra Gaming
Roccat Kain 100 AIMO
Logitech G403 HERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest