-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
Laslow #75108 üzenetére
Logitech M330 silent, a gombjai tokeletesen hangtalanok, ami szerintem nagyon nagy pozitivum ha irodaban is dolgozol stb.
1db elem siman jo honapokig vagy fel evig, nemtudom nekem lassan fel eves az egerem es azota nem csereltem.
A gombok gorgo stb, nem jatekra valo, de kenyelmes, nincs vele gond.
A gumis fogas kenyelmes, meret kicsi de nem tulsagosan (kis-kozepes kezzel)Osszesegeben 8k, energiatakarekos, stabil, halk, szoftveres munkara szeritnem tokeletes, enis ezt hasznalom fel eve a laptophoz suliba (ma embedded system). Jah es eddig minden feluleten mukodott.
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow #27123 üzenetére
Nem MS 4500-at vettem, nem volt szimpatikus. A görgője épp olyan volt, amilyenre számítottam: abszolút akadásmentes, ami nekem nem jön be, de ami kizárta az egeret, az az, hogy a középső gombját nagyon nehéz benyomni.
Mindössze két megfelelőnek tűnő egeret láttam: Microsoft Optical Mouse 200 és Logitech M185. Ez utóbbit hoztam végül el, mert bár rövidebb, de magasabb a MS egerénél, és így talán jobban tartja a kezem, és ami a fő indok volt mellette, hogy a két gombja szinte összeért az egér eleje és a görgő között, míg a MS egerénél van ott köztük kb. 1 centi hely. Kicsit féloldalasan fogva ez utóbbi kicsit zavaró számomra.Nagyon pici ez a Logitech M185, legalább 2 jól látható mérettel kisebb a MS IMO 1.1a-nál. Kíváncsi vagyok mennyire lesz kényelmes vagy kényelmetlen a használata munka közben, és mennyire fog hiányozni a +2 gomb. A görgője és a gombjai mindenesetre tökéletesek, és mondom ezt úgy, hogy délután megnyomogattam vagy 20 egeret. Ennél jobb nincs, max. ugyanilyen, de a többség határozottan rosszabb. A súlya: elemmel együtt is határozottan könnyű. Pont ugyanolyan könnyű mindkét egeret mozgatni az egérpadomon, ebben nincs köztük különbség.
Van itthon egy Logitech M310-em is, annak is tökéletesen a gombjai és a görgője, de sokkal nehezebb az M185-nél és sokkal nehezebben mozdítható meg és nehezebben mozgatható annál. Méretben félúton van a másik két egerem között.
-
-
Narakh
senior tag
válasz
Laslow #27119 üzenetére
Megértem, ha nem akarsz ebay-ről rendelni, de a "nem léteznek" egy kicsit erős.
Kereskedelmi forgalomban, itthon talán ezt az egeret kapni a kereted felett picivel, amivel már érdemes is kezdeni valamit. De ha amúgy sem játékra kell, csak nem akarsz meghülyülős szenzort, vegyél valami irodai egeret, mondjuk ilyesmit. Bár az okosabbak majd biztos tudnak egyéb pockokat ajánlani.
-
Narakh
senior tag
válasz
Laslow #27114 üzenetére
Ha a békebeli Microsoftok nem voltak számodra elég időtállóak, nem hiszem, hogy volna, ami kielégíti az igényeid. A bevezetőben említett, régebbi Logitechekkel egyetemben nagyjából a legstrapabíróbb egerek. A mikrokapcsolók időről időre kikopnak, ez nem az egér hibája.
-
nyunyu
félisten
Asszem ez a legolcsobb vezeteknelkuli lezeres Logitech.
-
gorgo
őstag
Én is pont ezen Filózom, tehát felteszem ismételten a kérdést:
Microsoft Comfort Optical Mouse 3000-rel mik a tapasztalatok??
Vagy esetleg MS Intelli Explorer?
Az intelli egér remélem nem lézeres... Sehol nem találok hozzá specifikációkat. Azaz egy helyen igen, de ott sztem hülyeségek voltak: 600 dpi.
Általában az MS egerek gomjai programozhatók játékok alatt? Pl. azt akarom, hogy az ötödik gombja ''reload'' legyen, v. bármi más....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest