Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz Laslow #27123 üzenetére

    Nem MS 4500-at vettem, nem volt szimpatikus. A görgője épp olyan volt, amilyenre számítottam: abszolút akadásmentes, ami nekem nem jön be, de ami kizárta az egeret, az az, hogy a középső gombját nagyon nehéz benyomni.
    Mindössze két megfelelőnek tűnő egeret láttam: Microsoft Optical Mouse 200 és Logitech M185. Ez utóbbit hoztam végül el, mert bár rövidebb, de magasabb a MS egerénél, és így talán jobban tartja a kezem, és ami a fő indok volt mellette, hogy a két gombja szinte összeért az egér eleje és a görgő között, míg a MS egerénél van ott köztük kb. 1 centi hely. Kicsit féloldalasan fogva ez utóbbi kicsit zavaró számomra.

    Nagyon pici ez a Logitech M185, legalább 2 jól látható mérettel kisebb a MS IMO 1.1a-nál. Kíváncsi vagyok mennyire lesz kényelmes vagy kényelmetlen a használata munka közben, és mennyire fog hiányozni a +2 gomb. A görgője és a gombjai mindenesetre tökéletesek, és mondom ezt úgy, hogy délután megnyomogattam vagy 20 egeret. Ennél jobb nincs, max. ugyanilyen, de a többség határozottan rosszabb. A súlya: elemmel együtt is határozottan könnyű. Pont ugyanolyan könnyű mindkét egeret mozgatni az egérpadomon, ebben nincs köztük különbség.

    Van itthon egy Logitech M310-em is, annak is tökéletesen a gombjai és a görgője, de sokkal nehezebb az M185-nél és sokkal nehezebben mozdítható meg és nehezebben mozgatható annál. Méretben félúton van a másik két egerem között.

    [ Szerkesztve ]

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák