- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
UT2004 #39466 üzenetére
Igen, akkor nálad is a probléma szerintem mint nagyon sok WMO-nál. A gombos burkolatelem, ami belekapaszkodik a nagy, tenyér alá való elembe, túl tág és nem szorul oda. (Én nem gondolom, hogy ki tudna tágulni, szerintem mindig is ilyen volt, nem?)
Mikor sikerült vennem egy fehér, nem kotyogós, nagyon öreg darabot, az volt kb az első, hogy beleraktam a fekete gombokat a fehér házba, hogy kiderüljön melyik a ludas. Hát egyből kotyogott újra!
A ház belsején valahol van egy revízió, nem a matricán. Szerintem annak lehet köze a dolognak. -
válasz
Synthwave #39459 üzenetére
Ezt kétlem! Nekem volt vagy egy karton WMO-m, mert számtech boltban toltuk kifele. Vagy ilyen vagy olyan gyárilag. Azok spec mind lötyögősek voltak. Az illesztés belül hogy gyengülne el? Konkrétan ami lötyög ott kb ~1mm-es eltérés van a két elem összeillesztésénél. Egyszerűen hiba. Az én mostanim 1000 éves és nem lötyög. Ezért sem adom el, mert iszonyat ritkán fogsz ki ilyet. Rev eltérések is vannak a burkolatok között.
Csináltam is egy videót régebben: [link] Szerintem kb minden újabb WMO ilyen. A nagyon régiek pedig patentek! Legalább is én ezt figyeltem meg.
-
válasz
#19617792 #39437 üzenetére
Jó azaz IMO is!
Csak kicsit gagyi hatást kellt az a kotyogó oldalsó gombok. Bár én megoldottam úgy, hogy a mikrokapcsolót megemeltem. Mint a WMO scroll alatti kapcsolót is. Feszesebb lett! Volt már nálam több WMO is, de ami most van 100x különb az összesnél, amit fogtam.
-
Nekem nem jött be! Túl nehéz, ráadásul csúszik az oldala. Hiába gumi, raktak bele ilyen mintát, amibe nem tudok (én legalábbis nem) belekapaszkodni. Ezen felül az oldala fentről lefele szélesedik. Tehát még ez is rásegít, mikor emelem az egeret. Minőségileg rendben van amúgy! Az eredeti árát nem éri meg szerintem.
-
válasz
ZsákosBilbó #39365 üzenetére
Ha az egér mérete és fogása megfelel neked, akkor az az egér perfekt lesz.
-
válasz
csabyka666 #39361 üzenetére
2-3 ezer allapot fuggoen. eBayen barmikor kapni szoval ennel tobbert nehez eladni.
-
Magyarul szereted, ha hozzáragad a kezedhez az egér?
Már undorítóan hámlott róla az a ragacsos ocsmányság. Ráadásul sárga is az a réteg. Én utálom az ilyeneket az egereken. Mondjuk a Zowie FK anyaga tetszik. Matt és mégis tapadós, de nincs rajta ragacsos réteg.
atyca: A két egér ég és föld. Az egyik nagyon nagy a másik nagyon kicsit. Már ez alapján el is dőlhet szerintem, melyik jöhet egyáltalán szóba nálad. Kinzu-ban van +accel, amit vagy nagyon fogsz szeretni, vagy nagyon utálni.
-
Jah én árulom az egyik Kinzu V1-et [link]. Még mindig nem találtam WMO-nál kényelmesebb egeret. Egyszerűen, ha azzal játszok, úgy érzem minden sokkal jobb! Úgy viselkedik ahogy akarom! Kezdem úgy érezni, hogy számomra Ő az igazi!
Pedig már sok egeret kipróbáltam azóta...
Ha valaki akar cserélni és van olyan normális egere, amit még nem próbáltam, jöhet...
-
válasz
ZsákosBilbó #39109 üzenetére
Nem, az nem befolyásolja, ha ingame állítasz érzékenységet.
-
válasz
ZsákosBilbó #39093 üzenetére
Én 800-on használtam sok-sok ideig FHD felbontással a W7-et. 400DPI nagyon alacsonynak tűnt ezek után, de most már fordítva érzem. Megszokás kérdése az egész!
Ingame meg tök mindegy. Ott azt állítasz amit akarsz.
-
válasz
jaffa 2843 #39032 üzenetére
1.0.7 szoftver azt írja, hogy a fw 2.9.20. Vajon ez most így jóu?
Illetve a szoftver kell utána a gépre, vagy ez megjegyzi? Nem akarom potyára letörölni!
Ill beállítottam a 800 CPI-t, de sztem ez marhra nem 800. Minden más egeremnél ez gyorsabb mozgást jelent. A teszt is 600-at ír!Érdekes...
kemotox: Nyitott szem az aprón!
-
Melyik Kinzu V1 ROM az optimális? Valaki tudja?
-
Kinzu V1 és V2 külső háza azonos?
-
válasz
salytmasztor #38866 üzenetére
Megoldás: szedd szét és tisztítsd meg a lencsét! Nekem is ez volt.
-
válasz
zsoltnyiri #38778 üzenetére
Nekem egy ilyen kell!
Semmi csicsa, csak a lenyeg!
-
válasz
jaffa 2843 #38732 üzenetére
Ez a Kana V2 belülről eléggé igénytelen! Fröccsentet darabkák össze vissza! Pl a két oldalsó gomb rá van olvasztva 2-2 helyen a burkolatra belül, de az eldolgozva sincs. Ahogy a kis kínai épp hozzáért a melegítő valamijével. A nyák alja tiszta retek, az oldalsó mikrokapcsoló tartó burkolata szintén "szétcsócsálva" kapaszkodik a nyák hátulsó részébe. Kár hogy nem fényképeztem le. De kb olyan, mint ha már valaki javítgatta volna előttem, pedig bontatlan dobozból vettem ki!
Lehangoló...
Komolyan, aki ezt akarja, inkább G100s-t vegyen szerintem ezek alapján. Gusztább, még ha annak sárga is a nyákja..
-
válasz
Sz4bolcs #38719 üzenetére
Nem tudom, ma egy kicsi igazgatom, mert úgy érzem mint ha a jobb széle nyomodna csak le könnyen. a bal okés. Bár messze nem olyan jó érzésre benne a nyomáspont, mint a wmo-ban. Szerintem nagyon ráfeszül a kapcsolóra és csak egy lehelet kell neki... Ugye, wmo-nál van egy apró holtjátéka a klikknek.
-
SS Kana V2-be raktam japán Omron-t. Hát bár ne tettem volna... Annyira érzékeny lett, hogy ráteszem az ujjamat és egyből benyomódik. Gondolom a ház kialakítása is kicsit feszíti, mert alapból is feszes a gomb a kapcsolón. Mehet vissza az eredeti...
-
válasz
jaffa 2843 #38697 üzenetére
Pont ma cserélem japcsi Omronra G100s és egy Kana V2-ben. Kíváncsi leszek! Vajon van értelme a scroll alatti és DPI gomb alattit is cserélni? Sok előnyét nem látom...
-
válasz
BlackDevil #38579 üzenetére
Én is ma vettem egyet, mert jó árban volt. (10k újonnan) Valóban használhatatlanul nagy alapból a lod. Én arra gondoltam, hogy +talp, +szikszalag.
Engem kicsit idegesítenek az oldalsó gombok, mert nagy a helyköz mellette.
-
válasz
BlackDevil #38576 üzenetére
F@sza, nekem bevált!
-
válasz
atidzsiforc #38562 üzenetére
Nem értem... Ha csak az ezüst elejét rakom rá, akkor perfekt. Amint a teljes burkolat megy fel már jobbra húz. Elég érdekes... De úgy is scroll mod lesz, megelemel a kapcsolót alatta, hogy feszesebb legyen. Amúgy itt sem fog elférni a scroll-nál egy Omron, mint a WMO-nál ha a job/bal klikket is cserélem?
-
válasz
jaffa 2843 #38560 üzenetére
Akkor mi a töcs lehet... Most kaptam meg pár napja, de azonnal szétszedtem (fehérítettem a burkolatot, nagyon f@sza lett) így nem tudom milyen volt eredetileg. A scroll alatti nyákot nem tudom lejjebb nyomni, szóval szerintem a helyén van.
-
IMO-nál nektek is szorul a scroll, ha nem pont közpépen scrolloztok? Én ha kicsit oldalasan helyezek rá súlyt és úgy csinálom (ami véletlenül is előfordul), akkor hozzá ér a burkolathoz.
-
válasz
BlackDevil #38522 üzenetére
eBay!
vagy aprokat nezze at naponta, felbukkan neha 1-1.
-
válasz
fenergie84 #38505 üzenetére
Én a DPI gombot használom a G100s tetején a vissza gombnak!
Másra úgy sem jó az a gomb!
Kana V2 most jó áron: [link]
-
válasz
fenergie84 #38501 üzenetére
Ha olcsó, új kell és eBay kizárva, akkor a Logitech G100s.
-
válasz
MarioAna #38357 üzenetére
Hát... Kisebb/magasabb LOD!
Tudtommal más előny/hátrány nincs. WMO japcsi Omronnal, atom király! Nem bánod meg!
Én is így használom, de gondoltam kipróbálom az IMO-t is, amihez szintén rendeltem kapcsolókat, hátha még kényelmesebb lesz. Bár nem tudok jobb egérméretet elképzelni magamnak, mint a WMO. Nekem egyszerűen perfekt!
-
válasz
MarioAna #38353 üzenetére
Jól tetted akartam is írni, hogy ennek tudatában az a 2500 HUF az az "ingyé van" kategória!
jaffa: vatera 2500
Én is szemeztem vele először, de azt hittem az 1.1 szopó szenzoros. Meg közben átgondolva rájöttem, hogy nem kell még egy WMO a meglévő mellé...
Főleg, ha már úton van egy IMO is hozzám!
-
válasz
kemotox #38254 üzenetére
Igen, a japcsi nyomáspontja nem olyan mint a kínai ták-ták-ták-ták. valahogy érezni, hogy ellenáll is a nyomásnak és csak egy ponton nyomódik le. Most rendeltem a G100s-be 4db-ot. Bár lehet csak a jobb/bal klikket cserélem ki és a megmaradt kínaiakat berakom a DPI/scroll kapcsoló helyére, ami Kailh kapcsolós, mert oda felesleges a japán cucc szerintem.
-
válasz
jaffa 2843 #38217 üzenetére
Ugyan ezen filóztam!
Ill az MX300-al nem a DPI a baj.... Ha nem hogy nincs sehol!
-
válasz
jaffa 2843 #38053 üzenetére
Olvastam valahol ESR-en, hogy valakinek ez a hiba megjavult, hogy kivette a lencsét és megtisztította. lehet megpóbálom. 20mp-enként 1-2pixelt balra jobbra megy. De nem is figyeltem mielőtt talpat cseréltem.
-
válasz
jaffa 2843 #38051 üzenetére
enyem mocorog. vajon amiota 1mm vastag talp van rajta?
-
válasz
jaffa 2843 #37924 üzenetére
Ha elfogynak a kérdések, elölről kell kezdeni a válaszolgatást!
-
Valaki adjon nekem is egyet!
-
válasz
Zoli83 #37820 üzenetére
Ha weben rendelted meg minden kép vissza kell adniuk az árát! Akkor is ha személyesen vetted át a webes rendelésed. (Mondjuk ez igazi kib*szás a bolttal és hülyeségnek tartom, mert ennyi erővel a személyesen megvett cuccokra is így mehetne. Akkor meg csődbe menne kismillió vállalkozás.)
-
Amúgy tök élrdekes: G100s-nél senkinek nem jutott eszébe a DPI gomb beállítása bármira? Mert sokan panaszkodtak, hogy kevés rajta a gomb (pl vissza).
-
G100s vagy a Kana V2 ahogy nézem egy kategória szenzorban. Viszont G100s jóval olcsóbb! Szenzorilag van valami hátránya a Kana-hoz képest? Persze a kialakítás egy más kérdés, hogy van rajta oldalsó gomb. Nekem ez pl hátrány!
-
válasz
jaffa 2843 #37525 üzenetére
Miután rákérdeztem, beérkezett hirtelen 3 kitöltés is!
Yeah!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Disney+
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest