- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gufy
tag
válasz
jaffa 2843 #101384 üzenetére
Egyik gép céges sajnos, nem hiszem, hogy ezt telepíthetném rá, de köszönöm, hogy megírtad, jó tudni, hogy van ilyen. Én valami olyasmire gondoltam, hogy wifi-s és mindig ahhoz a géphez csatlakozik fel, amelyik be van kapcsolva, anélkül, hogy bármit dugdosni kellene. Ha több gép megy egyszerre, akkor meg vhogy kapcsolgatni közöttük.
-
camper
tag
válasz
jaffa 2843 #101357 üzenetére
Jaffa te nem tudod helyesen értelmezni a helyzetet. Én nem tagadom a gravitációt, hanem hivatkozom rá.
Ezt az értéket is elírta a microsoft? [link] (PDF direkt link)
De még ez is lényegtelen, a lényeg az én a 100+ grammos, ti 38-an pedig 60- grammos egereket ajánljátok.
A topic címe pedig az, hogy "Milyen egeret" és nem az hogy "Miért jó az 50 grammos egér"Szóval létezik ellenvélemény is - ráadásul nem is vagyok vele egyedül - ennek csak megjelenítése az én feladatom, a feldolgozása már a tiétek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #101357 üzenetére
A Főd lapos, csak a Hód kerek.
-
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843 #94335 üzenetére
Mert egy matricát nem könnyű hamisítani vagy lecserélni nem?
-
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #94323 üzenetére
A képet elküldve a Logitechnek azt írták, hogy lehetnek eltérések, és ha a rendszerük a sorozatszámot felismeri akkor erdeti.
De a lényeg hogy Magyaro.. akarom mondani az ügyfelszolgálat működik!
Köszönöm a segítséget!
-
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #94317 üzenetére
Közben a Logitech ügyfelszolgálata a szériaszám alapján azt mondja/írja hogy be tudja regisztrálni és ez alapján eredeti. (Én magam is próbáltam korábban, de nekem nem sikerül.)Érdekes.
Küldöm vissza mindenképpen, illetve lehet egy ilyen értékű egér nem is érdemel ennyi figyelmet, de azért kicsit idegesítő!De pl. Zaied képe alapján kamu, vagy legalábbis más!
Zaied köszönöm! -
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #94315 üzenetére
Eddig Logitech Gaming Software volt a G203-hoz, az nem ismerte fel , de a GHUB mind a kettőt felismeri.
Tegnap én is próbáltam képeket/videókat nézni, nem sok sikerrel.
Egy ilyet találtam:
[link]Gondoltam hátha más is vett mostanában ilyen egeret aztán ránéz, hogy az övé is ilyen e.
-
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #94312 üzenetére
Ilyen gondom nem volt vele lekövet mindent, csak ez a magas LOD.
Vajon minden G102/203 Lightsync ilyen?
Mert ha igen akkor másik típus után kell néznem, mert engem zavar hogy "nagyot" kell emelni az egéren. -
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #94312 üzenetére
(eMag) De nem akarom rossz hírét kelteni senkinek, mert még vissza tudom/fogom küldeni.
Csak nem akarok így járni mások boltnál. -
F.B.I.
veterán
válasz
jaffa 2843 #94046 üzenetére
Írtam.
Zaied
-
F.B.I.
veterán
válasz
jaffa 2843 #94039 üzenetére
Én is ezt mondtam
. Mindegy, most kap elsőre egy G305 3d nyomtatott burkolatot, mert izzad a keze.
Talpat van értelme cserélni? SS Qck padja van. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #93714 üzenetére
Nadevárjá.
A Zaunkoenig vagy az elfántcsont görgővel megpakolt, traktorrá faragott mahagóni/platina pocok?
Mert az előbbit mán rég vettem volna, ha fingertipes lennék (vagy a dollármag jobban húzná a zsebem), és pihenőbb pályára küldtem volna egy kicsit ezt az egér dolgot.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #93692 üzenetére
Amúgy ezzel erősen aláígérsz, főleg a QC gondok borongós fellegei alatt.
-
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843 #93284 üzenetére
Jah ez a trend, meg a 200grammos egér BT-tal.
-
Abrion
senior tag
válasz
jaffa 2843 #29005 üzenetére
szóval nem ajánlod a Logitech G502 Hero Lightsync
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #92171 üzenetére
Akkor ez egy tizessel félrement, bár a kérdésére adott válaszon ez nem nagyon változtat.
A nagy meg volt ~70, nem?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #92160 üzenetére
Ez a normál méretű, nem?
-
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843 #92160 üzenetére
Ez a sima verzió nem az ázsiai igaz?
-
ricogsm
őstag
válasz
jaffa 2843 #91929 üzenetére
Wao valaki letesztelte. Gyenge az angolom de ahogy elnézem jó tesztet csinált. Azt mondjátok, hogy nincs lag elhiszem.
-
BBS
tag
válasz
jaffa 2843 #91912 üzenetére
Rendben.
Köszönöm.
Már találtam egy alanyt ez a Steelseries Prime Wireless. Erről esetleg vèlemèny? 60eur lenne most. -
BBS
tag
válasz
jaffa 2843 #91905 üzenetére
Hát vissza már nem adják. Így maradt a cash. Mèg mindig várom az ajánlatokat a következő egeremre. Mert most a cserélt rapoo egeremet használom ami szintén duppla klikkes
-
Archttila
veterán
válasz
jaffa 2843 #91905 üzenetére
Nekik meg aqua anyjukat.
-
BBS
tag
válasz
jaffa 2843 #91893 üzenetére
Aqua. Állítólag a szerviz is pénzt ad az Aqua-nak. Ők meg tovább görgetik nekem a vissza fizetést. Bár ha vissza kérném akkor lehet felszámolnák a rezsi óradijat a bevizsgálásèrt. A beviszgálás plusz a kapcsolók cseréje már ott lenne hogy vehetnék egy újat.
Esetleg tudsz valami alternatív egeret ebben a formavilágban és méretben? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #90950 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #90568 üzenetére
Ez a szenzor neve...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #90566 üzenetére
Logitech LightSync.
-
Vesa
veterán
válasz
jaffa 2843 #90089 üzenetére
Ok, akkor droppoltam.
Pedig sok pozitív kommentet és értékelést olvastam róla.
Van egy újabb kiszemeltem: EVGA X17
Erről tudtok valamit?
-
copass
veterán
válasz
jaffa 2843 #89997 üzenetére
márpedig ez mindenhol így megy. mindig van retus, patikának kell lennie.
sőt már sokszor CG az egész reklám, a tükröződések miatt főleg.
ha nem úgy néz ki, az csalás.
a termékfotó nem változtattja meg a terméket magát, csak úgy van megvilágítva hogy eladja magát.
otthon a szobában egy energiatakarékos izzónál, persze hogy nem úgy fog kinézni mint egy több millás cuccal befotózva. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #88959 üzenetére
Kész, beégtem, nincs mese.
-
4nick8
őstag
válasz
jaffa 2843 #88596 üzenetére
Senki nem tart pisztolyt a fejedhez hogy vegyél. Úgyhogy nem lehúzás hanem lehetőség.
-
copass
veterán
válasz
jaffa 2843 #88596 üzenetére
"Mi lesz a következő? ha tele van karccal és be van mattulva akkor gyorsabb lesz mert kisebb felületen súrlódik?
"
hogy mattul be az üveg, amikor folyamatosan polírozza a szövet?!
a mély karcnak vannak előnyei, hátrányai is. előnye az hogy nem lesz egybefüggő a felület, így kevesebb erőt kell kifejteni. a hátránya meg az hogy szétvagdossa a szövetet.
idegenszavak gyakori használatától, nem lesz automatikusan igazad!
weri
"Az üveg berágódása sokkal komolyabb surlódási problémát okoz mint egy lágy anyag folyamatos kopása."
mitől rágódna be egy kemény anyag, ami egy lány anyagon csúszik?!
"Ellenben a teflon csak tovább kopik és a berágódott részek miatt se érezhető akkora surlódási ellenállás mint az üveg esetében"
a kopás után, a deformálódás a legnagyobb hátránya. mivel nem lesz egyenletes az érintkezési felület.
meglehet nézni 1 év után egerek tappancsait hogy be vannak sülyedve középen és csak szélen fekszik fel. ez azért van mert a ragasztó idővel elenged szélen. annyira hogy nem fogja oda a műanyaghoz, de még ragad. az szépen begyűjti a padról feszedett szennyeződéseket, mivel az anyag deformálódik ezért megemeli a széleket minimálisan.
a problémát én nem a felület sérülésében látom üvegnél, hanem hogy már kezelhetetlenül gyors is lehet az egér. plusz a pont szerű tappancsoknál meg az instabilitás jelentkezhet még problémaként. -
copass
veterán
válasz
jaffa 2843 #88589 üzenetére
mivel nem fényáteresztés vagy vizuális megjelenés a funkciója, hanem a súrlódás mértékének a csökkentése. ennek fényében az értékcsökkenés fogalma értelmetlen, mivel az üveget lehet javítani. vékonyabb lesz pár mikronnal, de funkcióját ugyanúgy elfogja látni.
az üveg keményebb anyag, ellenállóbb, nehezebb és a megmunkálás is bonyolultabb.
ellenben a ptfe-nek nagyon rossz a kopás és karcállósága, mivel lágy anyag. mérettartása rossz, egyszerű megmunkálni, de mivel könnyű ezért drága. -
4nick8
őstag
válasz
jaffa 2843 #88592 üzenetére
"Ki használ műanyag padot?! Senki."
Elegánsan ignoráns
Viszont pontos.Corepad 3000, ez 9900 hol ötszörös ez? .
-
4nick8
őstag
válasz
Üveg padon kellemetlen, nem ajánlom. Ki használ műanyag padot?! Senki.
Miért kéne minimum 5x annyit kibírnia? Nem értem a matekot. Továbbá más az érzés mint teflonnal. Ezt hogyan forintosítod?
-
weri
senior tag
válasz
Valami mindig kell a népnek hogy berántsa őket a nyúl üregébe
Nekem 5 éve rajta van a tőled kapott teflon, ami a mai napig tökéletes rajta. Pedig mindennap sokat használtam, és egyetlen észre vehető dolog a teflonnál hogy, fehérre festi a fekete padot a kopása miatt
-
copass
veterán
válasz
jaffa 2843 #88583 üzenetére
üveg > ptfe > textil
"üveg max addig amíg a polírozott felület kitart"
mattulás, karcosság csak vizuálban zavar be. ha nagyon mély a karcolás, tehát összebarmolod egy csavarhúzóval mélyen az talán érezhető lesz.
de de a por hajszálkarc lóaszt se fog befolyásolni. -
4nick8
őstag
válasz
jaffa 2843 #88583 üzenetére
Gondolom többször próbáltál már üveg talpat.
-
4nick8
őstag
válasz
jaffa 2843 #88580 üzenetére
Mert az üveg az puhább minta a ptfe?
-
copass
veterán
válasz
jaffa 2843 #88567 üzenetére
nekem még az ős i4 van, de látványosan jobban tölt mint a gyári töltő.
vmi olyasmi rémlik hogy az tölti x ideig aztán lekapcsol. -
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843 #88531 üzenetére
Van nálami is egy, de az rossz.
-
Blas109
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #88354 üzenetére
A Performance MX-re is 125Hz-t írnak (konkrétabban a unifying recieverre), illetve ez is lézeres. Nekem nem volt vele bajom (vagy csak nem tudom mit kéne látni/érezni ami rossz)
-
weri
senior tag
válasz
jaffa 2843 #88337 üzenetére
hirtelen nem volt más választásom mint hogy a rég a4tech xl750bh talpait rákókányoljam :d
-
Mephike
őstag
válasz
jaffa 2843 #88299 üzenetére
Hm, lehet akkor itt az ideje, hogy ezt újragondoljam.
-
válasz
jaffa 2843 #88069 üzenetére
Nem is mondok semmit, mert a végén, még tényleg úgy adja majd elő valami modinak a dolgot, hogy én vagyok a gonosz sátán, aki bántja őt.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #87774 üzenetére
Én azt is el tudom képzelni, hogy csak egy-két batch volt rossz, aztán beszállítót váltottak, amikor észrevették, hogy selejtes alkatrészt kapnak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #86992 üzenetére
Yap.
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #86756 üzenetére
-
demmer123
őstag
válasz
jaffa 2843 #85752 üzenetére
-
MarioAna
senior tag
válasz
jaffa 2843 #85361 üzenetére
Van még egy Series S-em is, de PC-n bill-egér kombóval szoktam meg a játékot, így is chill diamond 2-3ban az élet
.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #84713 üzenetére
+1
-
Tarill
őstag
válasz
jaffa 2843 #84564 üzenetére
Ja hogy ezt árulják még új néven? Nem tudtam nagyon köszönöm!!
-
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843 #84005 üzenetére
Ma se fog vér folyni. -
7
addikt
válasz
jaffa 2843 #83793 üzenetére
Alapbol nem az volt, de Unifying ready; a FAQ-ban is van egy ilyen kerdes/valasz:
"Purchasing a replacement Unifying USB receiver for the M185"
"Your M185 mouse is a "Unifying ready" device that can be used
with any Unifying USB receiver. If you've lost or damaged your
receiver, you can purchase a replacement from the M185 Parts Store." -
tibbike01
őstag
válasz
jaffa 2843 #83793 üzenetére
Ezt hol látod? Én úgy látom, hogy ugyanolyan usb stick jár hozzá.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #83646 üzenetére
Garanciális volt mindegyik így sokat kellett nélkülözni, sajnos hiába van hozzá cucc ha garis.
Értem hogy gyári hibásak, csak zavaró.Nem tudom idetartozik-e de ec2-a hoz görgőt lehet cserélni ami határozattabb görgetést eredményez. (darabosabbat)
-
Bazsee71
őstag
válasz
jaffa 2843 #83281 üzenetére
Vettem a fáradságot, hogy az előző, szintén provokatív kommentedre időt szánva, a szempontrendszerem szerinti egereket összeírtam. Érkezett is konstruktív válasz.
Újabb értékelhetetlen hozzászólásodra viszont ezt nem fogom megtenni, látom tőled ennél többre nem futja. Ezért tényleg kár billentyűzetet ragadni. -
Bazsee71
őstag
válasz
jaffa 2843 #83267 üzenetére
Logitech G403 Prodigy wireless - nem kapható
Logitech G703 - garantált görgő hiba, kihagynám
Logitech G903 - nagy, 110g
Logitech PRO - 42e...
Logitech PRO X - 48e...Én örülnék a legjobban, ha csak átsiklottam volna a tuti megoldás felett.
Zaied: Nem haragszom, pláne, hogy nem is írtam ilyet. Nem is úgy fogalmaztam, hogy itt bárkinek magára kellene vennie a panaszom. Vanir írását is olvastam, az alapján sem tűnt rossz választásnak.
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #82765 üzenetére
Nem véletlen, hogy nem is nézem már a topic-ot.
Most is csak kértek segítséget privátban és gondoltam ránézek mi újat találni errefelé, de látom jobb nem nézegetni az itteni történéseket, mert csak ideges lesz tőle az ember. -
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843 #82640 üzenetére
Nincs ennek is egy új verziója mint a G102-nek ami már RGB?
-
TeebyKay
őstag
válasz
jaffa 2843 #82640 üzenetére
Aaa tök igazad van, teljesen megtévesztő a logi oldala mert a g305-nél is fel van tűntetve az RGB a marketing szövegben, de a teljes szöveg az hogy vegyen hozzá más eszközöket hogy hogy teljessé tegye az RGB élményt...
-
mckay
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #81952 üzenetére
Értem, szóval Logitech, és abból sem bármelyik.
Ehh, nekem nagyon megtetszett, hogy a Logitech oldalán találni olyant (M330), amire azt írják, hogy kompakt méret és hogy ráadásul csendes is
De ezek szerint a késleltetése túl nagy, és feltétlenül ajánljátok vagy az MX szériát, vagy G szériát.Jól van, akkor legyen a G305, annak ellenére, hogy a mérete átlagos.
Thx!
-
copass
veterán
válasz
jaffa 2843 #81363 üzenetére
micro usb még mindig a legkisebb és legelterjedtebb csatlakozó.
usb-c ágyúval verébre esete. -
Komplikato
veterán
válasz
jaffa 2843 #81176 üzenetére
Már kérdeztem fentebb, hogy a Rival 3 wireless, meg abban lévő Quantum 2.0 miként viszonyul a Logitech féle Lightspeedhez? Magyarán mennyivel rosszabb mint a G305?
-
taknyí
senior tag
válasz
-
taknyí
senior tag
válasz
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Az ajánlóban vannak olcsóbbak is...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #81170 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #81168 üzenetére
Ja, a GPW-t is kb. 3 hetente/havonta töltöttem (250 Hz, no RGB). 5 grammos akksi, és a tömegközéppont sincs elfuserálva.
-
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843 #81165 üzenetére
A Powerplay megoldással lehet én is meg tudnák szokni egy G Pro Wireless-t.
-
nuke7
veterán
válasz
jaffa 2843 #80810 üzenetére
( volt olyanom, pont nem jó egyik dpi beállítás se )
yenkee resistance-rol van valakinek tapasztalata?
https://www.yenkee.eu/gaming-mouse-resistance/yms-3028rd -
nuke7
veterán
válasz
jaffa 2843 #80805 üzenetére
Igen, én 2000-2400 között használom...
(nám)
-
Amerigo57
őstag
válasz
jaffa 2843 #80783 üzenetére
A tesztet a TrueMove3 szenzorról , a Steelseries cég és a Pixart tervezői cég
közösen csinálták , az ö teszt grafikonjuk van a képen. -
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843 #80462 üzenetére
Engedd el
copass
A Rival 310 ajánlott egér, csak én nem szeretem -
Subi77
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #80459 üzenetére
Rettenetes, hogy minden fórumon van egy nem annyira okos személy, akit az olyan jelentéktelen dolgok, mint a TÉNYEK egy kicsit sem izgatnak. Szó szerint ijesztő. Csak tudnám honnan szabadultok a világra. Első dolgom lenne lezárni azt a kaput. Nem szívlelem azokat, akik nyomják az üres okoskodást.
Gyanítom, hogy a fórum 99,9%-a értette, sőt meg is értette, amiket írtam. Sőt segítőkész ajánlásokat is kaptam.
Az "érveid" tartsd meg azoknak, akikkel egy fröccs mellett vitáztok az élet bölcsességeiről.
Képes vagy kijelenteni, hogy véletlen kattintások keletkeznek. Gondolom, a szemed sem rebbent közben. A kutyafáját!
-
copass
veterán
válasz
jaffa 2843 #80459 üzenetére
az 50+ egér tapasztalod ergonómiai része csak és kizárólag rád érvényes.
hiába van másnak is ugyanolyan méretű keze, fogása,stb. mint neked, nagyon nagy valószínűséggel nem lesz jó neki az az egér ami neked tökéletes.
én itt végigrágtam magam rengeteg ajánlott egeren és egy olyan egérnél kötöttem ki aminek nem kéne jónak lennie... -
Subi77
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #80449 üzenetére
Kb. 100%-ot adtam rá, hogy valaki leírja majd ezt a marhaságot. Mindössze 3 tény megy ezzel szembe:
1. Amikor fentebb fogom az egeret, hogy ne bukjak időt az oldalsó gombok miatt, akkor az eddigi tapasztalataim pontosan nulla véletlen kattintást mutatnak. Érted, fent ugyanaz történik, mint lent és nehogy megmagyarázd, hogy nem.
2. Neked talán bonyolult mérnöki tervezésnek tűnik, de viszonylag egyszerű eltalálni az a pontot, amikor még kényelmesen kattintható a gomb, de az egérmozgatására nem aktiválódik folyamatosan.
3. És a lényeget ne felejtsük el, ha már a tényekről beszélünk: már létezik ilyen egér, ahogy nuke7 is rámutatott. -
válasz
jaffa 2843 #80191 üzenetére
A páromnak lenne, és neki a rengeteg egér közül csak ez az egyetlen, ami tetszik..
Jenleg egy A4tech T70 van, amit én imádok, de ő világítósat akar.. ez viszont tök megbízható és jó, a felébe kerül a uRage Reaper Revolution -nek.
Mi legyen ? :/
-
válasz
jaffa 2843 #80138 üzenetére
Köszönöm!
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #79679 üzenetére
Nem működnek?!?!?
Na ránézek, mert én nem töröltem azokat. -
Croaker23
lelkes újonc
válasz
jaffa 2843 #79679 üzenetére
Köszi!
Sajnos ez a Sica csak 3 gombos, ami nekem nem jó.
Az általam linkelt egér (ami ráadásul 4 eFt) milyen kapcsolóval lehet, ha ilyen halk?
Illetve írod, hogy csendes JÓ egér. Akkor ez a csendesnek megfelel, de a jó-nak nyilván nem. Kérdés, hogy mitől nem jó. Nyilván nem top kategória, de mondjuk én nem is egy napi 10 órás gamer vagyok, hogy minden nüanszra odafigyelnék. A gondom a két egérrel (Asus UX300 Pro és a Hama MW-500) az volt, hogy az Asus kicsi méretre, a Hamánál az, hogy idézem a honlapjukról "800, 1200 és 1600 dpi között kapcsolható érzékenység".Sajnos nem vagyok jártas a dpi-ben, és az összefoglalótól sem lettem okosabb dpi kapcsán. Ezt írtam is, hogy jelenleg a HP Omen 400 egeremen a 2400/2800 as beállítást használom. Ez azt jelenti, hogy a Hamával ennek nagyságrendileg a fele sebességet tudom elérni? Nem teljesen értem (ez látszik is) a DPI dolgot. Egyfelől ha jól értem, minél magasabb a dpi szám, annál pontosabban tudok rámutatni a kurzorral. Másfelől ezzel párhuzamosan ugyanakkora kézmozdulatra az egér nagyobb mozgással, gyorsabban reagál?
Azért kérdezem ilyen hülye módon ezeket, mert míg a piros beállításnál (1600 DPI) az Assassin's Creedben alig tudok oldalra fordulni, míg a negyedik színnél (2800 DPI) sokkal gyorsabban "mozgok", és ezt szoktam meg. Amúgy vagy a játék, vagy nem tudom mi, de rendszeresen visszarakja az alap beállításra az egeret, amit akkor veszek észre, ha harcnál nem tudok reagálni rendesen, és bosszankodok, hogy megint nyomhatom a DPI gombot. Azért gondolom azt, hogy nem én állítom el, mert ahhoz még 5 ször kellene megnyomnom a DPI gombot, hogy visszaálljon a legkisebb értékre, szóval ez valami szoftveres baromság lehet.Bocs a hosszú körítésért, de lehet, hogy ha ezt a dolgot helyre tesszük, kiderül, hogy igazából nem jól gondolom az egészet, és nem lenne kevés az 1600 dpi a hamánál se.
Köszönöm a válaszotokat!
-
Baros05
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #79652 üzenetére
1. Mennyi a keret? Nagyon max. 15-20k
2. Használtpiac játszik? Nem.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem.
4. Mire használnád az egeret? Minimális játék, videóvágás, képszerkesztés, általános.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18-19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1600dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) 7 gombos elég. Bal oldalt 2 mindenképp, fent már csak nonplusz ultra. -
Archttila
veterán
válasz
jaffa 2843 #79115 üzenetére
Köszönöm mester!
-
Mclovin
senior tag
válasz
jaffa 2843 #78995 üzenetére
Ezzel lehet élek is majd, ha le tudjuk 'barterezni'
Kár, hogy a 'jaffa' talpak már nincsenek.
Nem tudom mi legyen, amúgy eléggé élem ezt a model O-t...csak mindenem wireless már, aztán akko' az egér már miért ne?! -
zsoika
addikt
válasz
jaffa 2843 #78691 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #78608 üzenetére
Köszi!
ribizly adatot nem találtam, de biztos nehezebb, ha a fenti táblázatban látható AA is.Egyébként jól lesz alapdolgokra a G305? Olvastam ribizly te nem voltál elragadtatva tőle, jaffa 2843 neked is van G305. Gondoltam veszek a feleségemnek, nekei is RX250-e van, azt meg elteszem magamnak. Attól tartok nekem csak az RX250 lesz jó továbbra is, mivel nincs más egér, aminél lehet a görgővel lapozni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #78605 üzenetére
OK! Köszi! Ezek a Lithium elemek mennyi idő bírnak, hogy azt ajánlják? Elég drágák, majdnem 2x annyiba kerülnek, mint pl. a IKEA-s akkuk. Ha jól tudom ez Panasonic, nekem nagyon beváltak.
Jó, hogy itt vagy úgyis te vagy az egértalp szakértő.PTFE-t lehet venni valahol? Most vágtam ki (a feleségem, mármint ő vágta ki
) MX518-ból egértalpat az RX250-re, tök jó lett. Gondoltam majd máskor is inkább kivágjuk, úgyis nagyon eszi a talpat a hard pad. Érdekes módon a másik egeren nem látszik a kopás (az is Hypeglide), mégsem csúszik annyira, mint ez a friss.
-
milan07
tag
válasz
jaffa 2843 #78571 üzenetére
Hát akkor majd a "fizikai" korlátokhoz lövöm be az érzékenységet
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #78520 üzenetére
+1
Nekem kettő is van a szekrényben, de logi wireless után szerintem nincs visszaút a cérnára, ha paracord, ha nem. Próbáltam, de a hasonlatoddal élve Tesla-ból nehéz kiszállni.
-
Tukolp
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #78520 üzenetére
És ha a én a kábeleset prefereálom ?
Nem szeretnék az elemmel szenvedni. -
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #78354 üzenetére
Pontosan. Nekem van is egy ilyen. Elég frankó. Csak sajnos a puha kapcsolók miatt hamarabb fáradnak az ujjai vele.
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #78252 üzenetére
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #78198 üzenetére
+1
2020-ra G903 Hero-val én úgy érzem, elértem az egér-endgame szintre. Tuti biztos, hogy soha többet nem veszek madzagos egeret. Ha a Logi esetleg előrukkol egy hüvejk + gyűrűs ujj támaszos egérrel ami szintén lightspeed hero, akkor az biztos vétel lesz még, de addig ennyi. Már csak egy töltő állomást kéne kiadniuk a powerplay egerekhez ( Bár így majdnem egy hónap használat egy töltéssel - és még mindig nem merült le - nekem a kábeles töltés is belefér). -
Miklós315
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #77833 üzenetére
Ezt nem értem: a mobiltelefon egy adott dolog, nyilván nem hurcol az ember egy végtelen vezetékest (vagy baglyot
), de ezeken kívül pl. (nem profi, munkához való, stb.) elemlámpát pont kiváltja a mobil, ébresztőórát szintén kiváltja a mobil, a walkman, stb. szintén letűnt termékkategória (nálam legalábbis)...stb., stb. ilyesmikre gondoltam.
Az egerek meg usb-sek - a kábelje nem zavar, megoldható dolog, viszont mindig kap áramot (nem merül le, nem kell elemeket venni/tölteni, szemetelni - ezek nyilván tök egyéni problémák, szemléletbeli különbségek). Node mindegy, és bocsi az offért. -
Miklós315
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #77831 üzenetére
Mindössze megszokás + elemekkel nem kívánok vacakolni (minden elemes kütyüt lecseréltem/eldobtam) - ilyen értelemben egyfajta rigolya.
-
Miklós315
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #77819 üzenetére
Nagyon köszönöm, ránéztem, a dizájnja bejön... de kábeles verziója esetleg van, vagy egy másféle kábeles egeret tudsz ajánlani? (én marha elfelejtettem a kábelt írni, hogy eddig még nem használtam wirelesst, és nagyon nem is hiányzik
)
-
Cs1csó
titán
válasz
jaffa 2843 #77827 üzenetére
Köszönöm, kb. ez volt a sejtésem - mármint, hogy nincs különbség - de nem tudtam miért.
Tehát mindegy is, hogy melyiket veszi meg az ember?A 102-es már 7k-ért is kapható a másik kb. 10k
-
válasz
jaffa 2843 #77821 üzenetére
Én a G903 Lightspeed Hero-val szemezgettem eddig, brutál jónak tűnik. Ez a G Pro Wireless ránézésre olyan semmilyennek néz ki.
Persze működés közben biztos feltűnne a tudása.
Amúgy lehetséges, hogy a G402-mnek csak annyi baja van, hogy az utóbbi időkben kézkrémet használtam néha kézszárazság ellen, és a zsíros kenőcsből került egy kicsi a görgőre, azt meg szépen bevitte magával az érintkezőhöz. Mert már múltkor is csinálta ezt a görgő, hogy nem működött, utána egy idő után valahogy megint elkezdett működni. Bár sosem görgetett annyira nagyon jól azóta, talán régen sem, vagy már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest