Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• iamthesonar

aktív tag

erdekesseg keppen:
    "verpistike" iamthesonar megveszi az elso razer diamondback magma tipusu egeret. elso fogasra tudtam hogy ez lesz a favorit kaszni :).. az oldalso gombja annyira nem tetszettek ugyhogy ki is szedtem oket azonnal. kesobb a gorgot is kikaptam mert isten tudja miert de zavart... :D na azt az egeret csak annyi hasznaltam hogy 4 ev utan nem mikrokapcsolot hanem gombot kellett rajta cserelni mert atjukadt a muanyag annyit nyomkodtam :D:D kicsereltem ment tovabb... kesobb valamivel kapott egy MS IME 3.0 zsineget mert megtort az ove. ma ez az eger meg mindig el es 7 eves pedig kapott hideget meleget :D ( jOINT nevu jatekos hasznalja aki 6 eve inaktiv de hobbybol lovoldozik meg). epic darab a razerek kozott :D:D

(a masodik frost blue diamondbackem BiTHuMeN-nel van jelenleg es 2 evvel kesobb vettem mint a masikat. ezt nem trancsiroztam :D 5eves hibatlan)

a razerek a valosagban szivosabbak mint azt az atlag net tesztek meg osszehasonlitasok mutatjak.

[ Szerkesztve ]

Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)

Új hozzászólás Aktív témák