-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundBox
aktív tag
Jól van mostmár látom hogy a Genius is meg a Saitek is lézeres egér ezért nem jó, de az ipon honlapján optikai egérnak van feltűntetve ez tévesztett meg!!
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis útbaigazításra lenne szükségem.
Sokadik egeremet veszem, a World Of Tanks játék miatt szereztem be egy elérhető árú 5 gombos, 1600 dpi-t tudó Canyon egeret(3000 Ft volt), de az oldalsó gombok nem bírták a TS használatot és beestek a készülékházba.
Úgy döntöttem megduplázom az összeget és normális egeret vennék.
A keret 6000 Ft körüli, fontos, hogy vezeték nélküli legyen, legalább 5 gombos és tudja az 1600 dpi-t.
Tudom, hallottam, hogy játékra inkább vezetékes egeret érdemes venni, de mivel laptopot használok ráadásul nem számítógépasztalon, így ragaszkodok a vezeték nélkülihez. Első körben ezt néztem ki
Vélemények? Tanácsok?
Köszöntem előre is! -
SoundBox
aktív tag
Köszi a segítséget
-
Zigi
senior tag
válasz
Synthwave #27895 üzenetére
Nem értem mi bajotok vele..."a 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas RGB háttérvilágítása pedig a szemet gyönyörködteti." + "A gyártó szerint a fedélzeti memória és a CPU segítségével elkerülhető, hogy az adott játék felismerje és blokkolja a makrókat." Ennyi! Még cheat-elni is lehet vele
és csak most csak neked 10000 néccá'
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843 #27887 üzenetére
-
SoundBox
aktív tag
https://ipon.hu/webshop/product/saitek_cyborg_r.a.t._3_fekete/161556
és erről mi a vélemény? -
SoundBox
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #27887 üzenetére
miért nem jó a Genius, mit ajánlanál helyette?
-
kekkec
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #27889 üzenetére
Ha azt írja küldjem vissza az kb. mennyibe fáj, esetleg van címzett fizet?
-
-
kekkec
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #27849 üzenetére
Milyen infót szokás még leírni, vagy mit érdemes?
-
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok a két egér nagyságra kb egyforma?
https://ipon.hu/webshop/product/genius_deathtaker/211672
https://ipon.hu/webshop/product/a4tech_xl_760h/339408AT a4tech-et szeretném lecserélni szerintetek a Genius jó választás, vagy esetleg tudtok ajánlani valamit hasonló árba?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
drtimot #27884 üzenetére
Palm fogással, de nem fekszik rá teljesen a tenyerem. Én is kicsinek találom ránézésre a CM-et, azért gondoltam a Microsoft-ot meg a Logitech-et , mert most ez a fapados rágcsálóm van:
Logitech M100
[link]A görgője elég hangos és egy kis játékra talán az M500 meg a Comfort 6000 is jobb nála annyival, hogy megérje. Bár az M500 tényleg inkább olyan irodai egérnek tűnik. Csak azt kérdezném még, hogy a tartósság, minőségi összeszerelés szempontjából is vannak e olyan jók ezek a CM meg Giga egerek?
-
drtimot
aktív tag
válasz
SunMount3r #27883 üzenetére
Egyértelműen a Xornet a legjobb választás ezek közül, azzal már játszani is lehet. (Gigabyte lenne a második, de az az ár egy vicc. MS 6000 és Logi M500 teljesen felejtős)
A kényelmet mondjuk csak te tudod megmondani. Milyen fogással fogod az egeret? Nagy kézre, palm fogáshoz a Xornet kicsit talán már pici sajnos.
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Új, viszonylag olcsó egeret szeretnék, netezéshez, kicsit játékra is.
Ezek a lehetőségek:
Logitech M500 Laser
[link]Microsoft Comfort Mouse 6000
[link]Gigabyte GM-M6980X
[link]CM Storm Xornet SGM-2001-BLON1
[link]Melyik lenne a jobb a fenti célokra?! Halkabb kattogás, csöndesebb görgő, kényelem (nagy kezem van) is szempont. G400S-re most nincs pénzem, sajnos...
Tudom a Giga meg a CM-et nem szokás ajánlgatni, de ebben az árban hátha...?Köszi!
-
Mate
nagyúr
Jó egér, ajánlott is és nagy is. Viszont biztosan drágább mint a sima, fekete verzió.
Bár itt még nem ajánlják mert új, de nekem nagyon bejött a steelseries Rival. Az is jó nagy. -
drtimot
aktív tag
Én Ebayről ajánlanék egy Logitech G400 vagy esetleg G400s egeret, 10-12k körül szoktak ott lenni manapság.
Ez az M705-nél pont picit nagyobb, jobbkezes ergonómikus egér, hibátlan teljesítménnyel (bármilyen felhasználásra jó), a QcK felületén is jól mennek (mondjuk pont ez a legtöbb egérre igaz).Egyébként pedig a téma összefoglalóból nyugodtan bármit.
-
ImI87
őstag
Hello!
Eddig csak mezei wireless optikai egereim voltak, de most elhatároztam, hogy veszek egy normális gamer egeret. Konkrétan World of Tanks-hoz kellene, ami egy tankos MMO.
Elég nagy kezem van, jobbkézzel használom, és ha jól vettem ki az 1. hsz-ben akkor claw grip stílusban fogom. A design nem igazán érdekel, márka mindegy (előny, ha lehet könnyen beszerezni és van rá 2-3 év gari), árban olyan tizenpárezer körül férne bele (nagyon max 20, ha kifejezetten megéri).
Van egy SteelSeries QCK mass egérpadom, amit nagon szeretek, bár már kicsit kopottas.
Jelenleg Logitech ŰM705 egeret használok, ennél egy picit lehetne negyobb az új egér.A fentiek alapján mit tudtok ajánlani ?
-
Jesszusom , azért meg ne kövezzetek...
Kipróbálnám én, de kissé visszatart az a 150 eurós ár :/
-
Mate
nagyúr
Mint pm-ben is írtam nem mindegy, hogy milyen játékhoz való. FPS-hez lehet, hogy nem tökéletes.
Ami szintén kérdéses lehet, hogy miként éri el az ígért sebességet. Lehet azt csak kábellel éri el. Viszont így is jó lehet neked, fps-hez kábellel, máshoz kábel nélkül.
A topiclakóknak:
13K-ért hozzájutottam egy vadi új Steelseries Rival-hoz. Tökéletes minden szempontból, úgyhogy úgy gondolom jól választottam
-
-
válasz
jaffa 2843 #27865 üzenetére
Pedig az én logitech H600-as headset-emet elég jónak érzem, pontosabban semmi hátrányt nem érzek gamek alatt egy vezetékeshez képest
-
neetrox
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #27860 üzenetére
Hat igazából most egy nagyobb darab egerem van. De ahogy most kimatekozom sztem Claw Grippel irányítgatom, hogy őszinte legyek nem tudom most egy nagyobb egér nem lenne e kényelmes vagy csak ez lenne a jó, kb átlagos hosszú ujjaim/kézfejem van.
Ebbbe az árba még Razer Abyssuss van ahogy néztem de lehet ha már egeret veszek kéne még rá gomb. Más opció?
-
-
Köszi, de az eddigi infókból kiindulva felesleges, mert biztos maradok vezetékes vonalon
.
A fülesem is wirelesses és baromira élvezem nem log a vezeték összes-vissza és remélem egyszer eljut a technika odáig, hogy kitudjon váltani egy vezetékes egeret egy wirelesses egér GAMEK területén. Nah, akkor majd váltok
, ha nem leszek addigra 70 éves
-
Mate
nagyúr
Én pont most cseréltem le a vezeték nélküli logit vezetékesre.
Aránylag jól használható volt CS-hez, de pár szituban mindig alulmaradtam vele (illetve kicsi is volt az egér) ezért is cseréltem vezetékesre.
Bp.-n belül merre laksz? Használaton kívül van a logim, így lehet kölcsön tudom adni kipróbálásra.
-
válasz
drtimot #27855 üzenetére
Na ezt szomorúan hallom ://, akkor marad valszeg ez, pedig már annyira beleéltem magam, nah mindegy...
(#27856) BomiBoogie : Köszi neked is az infót!
Nem gondoltam volna ennyire használhatatlanok GAME-ra , mert már a RAzernek is van a Mambaja wireless-es, azért gondoltam , hogy már használhatóak a wirelesses egerek gamera, de ezek szerint tévedtem.
Mi a baj velük amúgy? Nem tudnak, olyan ratet DPi produkálni, mint a vezetékes társaik ?
Mondjuk én most jelenleg 800-as CPi mellett 1000-es polling rateval használom az egeremet.
-
-
neetrox
csendes tag
Sziasztok !
Genius DeathTaker-ről mi a vélemény 10.900ft - ot megér?
Igazából ebben az árban keresek normálisabb egeret néha játékra (dio3).Köszi!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
~sigh
-
drtimot
aktív tag
Sajnos a vezeték nélküli használhatatlan játékhoz. Kanáról átállva el sem fogod hinni a különbséget - ezt úgy mondom, hogy pont volt Kanám is, és Anywhere MX-em is.
Esetleg nagyon casual szinten még a standby mód nélküli, magasabb gyakorisággal kommunikáló wireless egerek szódával elmennek, de nem fognak felérni egy olcsóbb vezetékes egérhez sem.
Esetleg próbálj kölcsön beszerezni próbaképp egy vezeték nélküli egeret, és játssz vele egy kicsit, mielőtt kiadásba vered magad. Elképzelhető végül is, hogy téged nem fog zavarni, de látatlanban nem ajánlható.
-
Hi all!
Akarok venni wireless egeret, bár gamezok is és nem tudom, ott mennyire jól használhatók ezek a rágcsálók
LOL-ozok illetve FPS fronton meg CS:GO-zni szoktam.
Eddig karmos fogásban használtam/használom a jelenlegi egeremet steelseries kana, de az újaim egy idő után , most már egyre jobban fájnak és átakarok térni a normál teljes kezes fogásra, ezért is akarok váltani...
Viszonylag kis kezem van.
Ezt a 3at néztem ki.
Vélemények a 3 egérről ?Igazából így elsőre nekem az első egér az MX ttszik a legjobban formára is ezt tudom a kezemben legjobban elképzelni.
THX!
-
deja vu
addikt
válasz
Nojbee #27852 üzenetére
Az Ouroboros annyiból jobb, hogy be tudod magadnak állítani a fogásodhoz megfelelően. Igazából szerintem egyáltalán nincs tapasztalat azzal az egérrel. Érdemes külföldi fórumokat olvasgatni, vagy itt a fórumon írjál privátot janos666, Tesco-Zsömle, és azt hiszem engusz is használt ilyet. Talán ők tudnak ebben segíteni mivel valós tapasztalatuk van vele.
-
deja vu
addikt
válasz
Nojbee #27850 üzenetére
Csak a Deathadder van az ajánlottak listájában. 40+ ezer hülyeség az Ouroborosra, a Taipan-t meg nem szeretik itten, meg szerintem az sem jó neked. A Taipan is hosszabb mint az Abyssus, nem olyan kicsi. Egyébként szerintem nem olyan rossz egér mint ahogy itt mondják. Egy kedves fórumtársunk is használt Taipan-t és Zowie FK-t, és azt mondta nekem, hogy semmivel sem rosszabb a Taipan, holott a Razer nem ajánlott, míg a Zowie igen. Lehet más márkát is számításba kéne venned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest