Razer játékos kiegészítők World of Tanks stílusban

A World of Tanks (WoT) napjaink egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő ingyenes MMO-ja, így nem csoda, hogy a játékos kiegészítők gyártásában élen járó Razer meglovagolja az ebben rejlő lehetőséget, és egyedi, WoT témájú kiegészítőket dob piacra a rajongóknak, játékosoknak. Az ötlet a gyártó részéről persze nem új, hiszen a legnépszerűbb címekre támaszkodva (kezdve a World of Warctafttal) korábban is készítettek egyedire szabott játékos perifériákat.


[+]

World of Tanks témában a cég két terméket ruházott fel egyedi külsővel, a DeathAdder egeret és a Goliathus egérpadot. Utóbbinál csak kicsit, míg előbbinél egyértelműen a narancssárga szín dominál, így még az egér hátán lévő Razer emblémát váltó WoT logó is ilyen színű fényárban úszik. Az egyediség természetesen csak  termékek csomagolását és külsejét érintik, technikai oldalról nem változtattak rajtuk, azaz paramétereik megegyeznek az eredeti, Razer DeathAdder és Goliathus termékekkel.


[+]

Mindez elsőre talán nem tűnik soknak, de egy csipetni extrát azért belecsempésztek az egér dobozába: az első 20 000 "rágcsáló" mellé bónusz kódok járnak, melynek része az exluzív "Pz. Kpfw. IV Hydraulic" bónusz tank. Az áprilisban megjelenő egérért és egérpadért rendre 79,99 és 19,99 eurót kér a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés