Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz
cascada #16299 üzenetére
Közben sikerült e leírás alapján. A Flash Utility csak ezt a stock firmware-t fogadta el.
Az lenne a kérdésem, hogy a legjobb írásminőség eléréséhez milyen firmwaret tegyek rá és hogyan? (csak elindítom a letöltött FW exe-jét és azzal a saját progijával tetetem fel?) Minőségteszteket is szeretnék majd futtatni, ezért olyan FW kellene ami minél pontosabb értékeket ad vissza. [összes firmware]. Ha jól láttam ez a legújabb: GL2A. Érdemes ezt feltenni?
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, hogyan tudnám átflashelni az ASUS DRW-24B3ST írómat LiteOnná? Ha jól gondolom IHAS 624 B íróvá célszerű alakítani. Lépésről lépésre le tudná írni valaki? Olvastam olyat, hogy Flash Utility 6.0.1-vel, de olyat is, hogy az Eeprom Utility-vel.
Valamint nem tudom melyik FirmWaret kell rárakni és mikor? A két fw: [link_#1], [link_#2]. Esetleg a legújabb GL2A-t? Melyikkel lesz a legjobb az írás minőség? (Verbatim lemezre leginkább.)Köszi előre is!
-
cascada
senior tag
válasz
kicsirigó7 #14000 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Sajnos most nincs időm átolvasni a fórumot (a későbbiekben vissza fogok olvasni, mert sok mindenről lemaradtam mostanában). Az iPon üzletből kellene fekete DVD írót választani. Fontos lenne, hogy ne legyen túl drága és jó minőségben pörkölje a lemezeket
FirmWare nem lesz rajta cserélve, tehát crossflashelés kilőve.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni új DVD író vásárlásban. Az igényem "csak" annyi lenne, hogy a lehető legjobb minőségben írjon Verbatim (leginkább) + os lemezeket minél kevesebb PIF értékkel
SATA-s kellene. Pioneer-t érdemes leginkább vagy LiteOn-t? És melyik tipust?Köszönöm!
-
cascada
senior tag
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Milyen jó minőségben író és gyorsan olvasó IDE-s DVD írót tudnátok ajánlani ami jó arában van? -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan S-ATA-s DVD írót ami max sebességgel tud jól olvasni és a lehető legolcsóbb legyen
? /ami nincs lekorlátozva/ Olyanra gondolok, mint pl. a Plextor PX-740A vagy a BenQ 1640 ezeknél az íróknél nicns korlátozva az olvasási sebesség. szépen kiolvassa a lemezeket a végén 16,4X-es sebességgel.
Köszönöm előre is
Szép napot! -
cascada
senior tag
Sziasztok!
PPeter! nincs valami infód arról, hogy mikor várható valami normális Plextor DVD író ami tud minőségellenőrzési teszteket csinálni? Úgy mint a 760A ? Szeretnék venni új írót, de ilyen gagyi 800-as szériát nem veszek. Ha már Plextor akkor tudja a minőség teszteket!
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- Óvodások homokozója
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest