- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Nos meg osztanám észrevételeimet a nagy érdeművel nem is olyan rég kb 1 hónapja került 2 új dvd író a gépembe sony ad-7260s és sony ad-7241 a két már meglévő mellé egy régi Pionere dvr 215d és egy ős Samsung 162c
nos ezek most kaptak egy elég erőteljes stressz tesztet ugyanis rokonoknak esküvői videók dvd-re archiválása történt 4 dvd íróval egyszerre és hogy ne legyen akadása rendszerben 4 különböző merevlemezről minden író más merevlemezről írta ugyanazt adat vissza ellenőrzéssel együtt egymás után többször
a két Sony jól szerepelt nagyjából a náluk szokásos néha néha történő tároló szint ugrálás megvolt viszont nem tetszett, hogy nagyjából a tizedik sorozat lemez után az írók már nem bírták a folyamatos hő terhelés és elkezdtek érezhetően lassulni már nem voltak képesek stabil 8szoros sebességgel írni áttértek 7,2-7,8x-os közötti sebességre de egy 10 perc pihenő után már nem volt velük gond újra jól mentek
tehát elég jól bírják a nagy igénybevételt is bár érdekes, hogy a 2 régi író nem csinált lassulást még az erős melegedés ellenére sem -
question man
tag
csatlakozom az előttem szólókhoz nekem egy samsung SH-W162c van és olvasásban verhetetlen ezt elismerem csak a firmware frissítést hiányolgatom már nagyon mivel a TDK DVD-Rlemezeknek megváltozott a MIB-je így eme kedves írócska lézer kalibrációs hibával visszadobott vagy 10 lemezt amit meg megírt azt ő maga sem volt hajlandó vissz olvasni pedig volt egy rakat azóta át kellett térnem a +os dvd-kre e van tehát csak csinnyán nézegessen mindenki a samsung írók felé de inkább távolról kerülje őket
de macskát dobni azért jó
-
question man
tag
Mindenkinek csak ajánlani tudom az új írómat eddig volt egy samsung 552b de le lett cserélve egy w-162c-re és ez mérföldekkel jobb 1.-csendesebb 2.-kompatibilisebb a lemezekkel 3.-nem rezonál mint az elődje . lemez evésben pedig leverzt egy PIO-t és egy Asus-t is méhg a legmocskabb írható média anyagot is megégeti ált gond nélkül és mi9vel már túl van kb 30 4x-es arita megírásán így mindenképp jól ír és nem is volt még vele gond
-
question man
tag
Egy elégfuri gondom lenne Most csetréltettem ki a Tssh-552b írómat mert elkezdett köhögni és kaptam helyette egy W-162 írót ami már 16X-osan is tud írni és ami kicsit gáz pl arita lemeznél nem enged 4X-esnél lassab írást viszont ezt a samsungot már merem ajánlani bárkinek mert sokkal szebben és halkabban ír mint elődje és nem csinál semmilyen gondot pedig már megégettem vele pár lemezt tehát ajánlom mert nagyon kafa
-
question man
tag
Pioneer 110D ami most megéri vagy Asus 1608P a Samsugot felejtsd el pohár tartónak a gépbe jó másra nem Nec 3540A néha nehezen olvas meg kicsit csattog de elmegy LG 4165B kis szerencsével egy jót is kifoghatsz belőle de mivel nagy ban gyártják így sok a rossz is a minőség a Plextor de az ára horribilis ha mákod van kifoghatsz egy ugyan olyan jót pl Pioneer ben vagy LG ben tehát sok szerencsét ha meg utánna akarsz nézni ezeknek árilag akkor Bővebben: link légy szerencsés és ügyes olasóban pedig asus v plextor az LG-t messze kerülni kell
-
question man
tag
Az előbbiekhez nekem egy LG 48*16*48-as íróm van már 3 éve de kenterbe veri bármeik Plextort kb. 1500-2000 írt lemez ebből 6 rontott 3 az user híbája tehát csak jót kell kifogni rekord 1 nap alatt 60 lemez 0 hibaráta
. DVD-íróbol senkiben fel se merüljün a Samsung TTH-552B egy rakat katyvasz egyswzerűen gondolja magát és abbahagyja a lemez írását a felénél adat hiba címszóval előtte 10percel írta meg ugyanazt a cuccot egy másik lemezre az meg okés lett
Amit én tudok jelenleg jó a Paioneer 109 író sok mindent ír csak kicsit hangos a 108-hoz képpest
a dobozos lenne az igazi csak azt nem importálták magyar honba jó még az asus dvd-író is. romból ajánlom szintén az asust
nagyon jól szerepelt eddig nállam csendes és gyors és csak 6600ft tehát meghfizethető is
tehát sok szerencsét a dvd égetéshez mindenkinek az LG dvd-írókról nem sok jót hallottam de az tömeg cikk tehát ki kell fogni belőle a jót ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Filmgyűjtés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Last Epoch
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest