- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
SpongyaBob #21243 üzenetére
Hosszas kutatás után sem találtam boltot Fort Lauderdale-ben, ami árulja, szóval asszem nem lesz ilyenem
-
Orgi
addikt
válasz
SpongyaBob #21234 üzenetére
Nekem egy ismerősöm épp Amerikában van és kértem, hogy ha lát, hozzon nekem egy simát vagy egy PLUS-t még inkább, ha lesz belőle vmi jelzek... D érdekes, hogy még a simát is nehezen kapni, PLUS meg alig van vhol...
-
jeni
félisten
válasz
SpongyaBob #20311 üzenetére
Szia
Ha ingyen hozzád dobják akkor használd az Lg-t. Más nem nagyon van IDE kiadásban,így jobb a semminél az LG DVD író. Ha pedig sata kell akkor Samsung 224 vagy az Asus F1
Az apró van Sony AD-7260S minőségi író az is jó vétel bárkinek aki szeretne írót venni az utolsó darabot amit MÉG DVD írónak nevezték.Bigemperor:
Lassan optikai egység nélküli PC világban találjuk magunkat. -
kicsirigó7
senior tag
válasz
SpongyaBob #12021 üzenetére
Maxell Verbatim lemezeket 6-8x-san,esetleg12x-es sebességgel pörköld.
A TDK lemezeit nem ártana már elfelejteni, többet ne vegyél.
Az eredeti tdk -R mid a TTH02. De ilyen mid-el már nem kapsz sehol.
Mostanában ahány tégely, szinte annyi féle mid-el kapod meg.
Ami már nálad van, azokat max 4x-sebességen. -
Zozzant
addikt
válasz
SpongyaBob #11998 üzenetére
Szabványokról beszélünk. Az én régi lapommal is úgy megírja 16x-osan a dvd-t hogy észre se veszem, buffer is végig maxon, nem hinném hogy az asrock P4i65PE olyan különleges lenne, sőt, igen olcsó kategória, igaz ez i865pe chipsetes.
Semmit nem veszthetsz ha satást veszel, ha esetleg nem lenne jó akkor is van 3 napod, visszaviszed és kész, ha meg jó akkor örülsz. -
Zozzant
addikt
válasz
SpongyaBob #11996 üzenetére
Nekem nem, ez a chipset miért nem jó satás íróra?
"Native Serial ATA/RAID Support
The VIA DriveStation™ Advanced Connectivity Suite with native dual channel Serial ATA/RAID controller, provides direct support for two 150MB/s Serial ATA devices and its unique SATAlite™ interface expands support for two additional SATA devices. The V-RAID controller features native RAID 0, RAID 1, and RAID 0+1*, ensuring optimum data integrity and system performance. User friendly software interface enables easy disk array configuration. " -
kicsirigó7
senior tag
válasz
SpongyaBob #11994 üzenetére
Nagyon sok régi alaplapon hiába van SATA 1.5Gb/s csatlakozó. Az alaplapi chipset nem biztos hogy támogatja az írókat. Mert először sata-s HDD-k jelentek meg, és csak később az első satás ODD-k.
Én ezért szoktam IDE-st javasolni, a régebbi lapokhoz. Mert így nincs kockázat, hogy megveszik a satást, aztán mehetnek vissza a boltba IDE-s ért. -
kicsirigó7
senior tag
válasz
SpongyaBob #11979 üzenetére
Ez így van egy gyári önkicsomagolós exe fájlal.
De mit kezdesz Liggy féle 1.61 Bitsettinges bin fájlal? -
kicsirigó7
senior tag
válasz
SpongyaBob #11976 üzenetére
Ez nem minden esetben van így. Általánosan igaz.
Jelen esetben egy Optiarc AD-7241S-ről van szó. Én mindegyik firmware-.val kipróbáltam, és a Sony DVD-RW DRU-875S 1.61-fw-vel pörköl legjobb minőségben. Pedig ez régebbi mint az 1.03.Lite-on iHAS 524 A-nál sem jobb az újabb BL2U, a régebbi BLC2- BL2J -től. Sőt rosszabb a minőség.
-
IRON STORM
őstag
válasz
SpongyaBob #11943 üzenetére
Ha kapható ezt ajánlom: LINK
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest