Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
Laca19 (a) #1975 üzenetére
''egy 50 darabos hengerből természetes hogy 2-3-at elront''
...akinek ez kell, csak szívassa magát nyugodtan
Nekem az egyik LG 2004 eleje óta szolgál, hibátlanul. (4081b)
Még mindig jól megírja a lemezeket, és amit megírtam, olvasható 2,5 év után is.
A másik LG egy 4163-as, szintén 2005 nyáron vettem, soha semmi gond vele.
Ezek az írók érdekes módon egy lemezt se rontottak el kb. 900-ból, és nem kellett alapból firmware-t hekkelni hogy működjenek, szimplán megbízhatóan írnak és olvasnak.
(Olyan előfordult néha, hogy szutyok noname lemezt nem lehetett visszaolvasni, vagy 1 év után már nem lehetett rendesen olvasni, igazából nem is lep meg.)
A legújabb, harmadik LG íróm egy GSA-H10A. Eddig csak 25 lemezt írt meg hibátlanul. Összehasonlítva a NEC-vel, teljesen HANGTALAN - valamit tudhatnak az LGnél amit a NEC még nem talált fel.
Néhány lemez minőségét leellenőriztem a Neroval, mielőtt kiszedtem volna a NEC-t, csak hogy ilyet is lássak. A legrosszabbak azok voltak, amit a NEC maga írt, már 3 giga felett elkezd romlani.
Hogy miért lehet bizonyos körökben rossz híre az LG-nek?
Esetleg azért, mert 3-4 évvel ezelőtt, amikor a combo drive-ok divatoztak (DVD-olvasó+CD-író) ezekből az LG-nek volt néhány hírhedten rosszul sikerült típusa. Egybe belefutottam én is, amiből csak ismeretségi körben két másik példány is megdöglött, jellemzően 1 év után. (típusjelre nem emlékszem) Ez sokak előtt lejárathatta az LGt mint ODD-gyártót. Másik lehetséges ok, hogy különösen a régebbi íróik nem valami fürgék - ipari mennyiségben írni akaró emberkék ezt nem díjazzák gondolom, de egy normál home usernek vsz tökéletesen elég, amit tudnak.
Én éppen hogy visszavenni szoktam a sebességéből a jobb minőség miatt. -
robi0604
őstag
válasz
Laca19 (a) #1975 üzenetére
Az Lg olvasása tényleg jó, ezt nem is firtatom, de az átlagos írásminősége nem a legjobb.
Ezt csak akkor tudnád megmondani, ha letesztelnéd egy arra alkalmas íróval és a hozzá való progival.
Az is igaz, hogy ha normálisan meg van válogatva a fw, a ''környezet'',a sebesség és a lemez, jó eredményeket is tud. Ezért akinek LG-je van a jobb minőségű lemezeken gondolkozzon és ha van rá módja tesztelje.
Az Nec valszeg a fw miatt nem írta meg a TDK-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Sandisk 1TB SD kártya
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest