Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz lazydog #1970 üzenetére

    Én is egyetértek veled abban, hogy én sem tudom mire vélni azokat az embereket akik az LG-t fikázzák. Lehet hogy tényleg az miatt, mert régen nem voltak olyan jók az olvasói. Nekem egy LG CD-olvasó úgy hogy nagyon kímélve volt,( nem karcos, meg agyontapogatott mocskos CD-im vannak) 1 év után kattanás és megadta magát. Szóval elismerem nem bírt valami sokat. De azért valljuk be, hogy mit is várhat az ember egy 3000-4000Ft-os meghajtótól?
    2005. szeptemberben az új gépembe DVD íróként szintén LG-t választottam(4163B). Na ez aztán bírja, le a kalappal előtte. Olvasni is ezzel olvastatok. Először lefikázták hogy szar LG, most az eddig Pioneer mániás haverom azt mondja hogy legközelebb LG-t vesz.
    Tesójának Pioneer van, azt mondja: ''egy 50 darabos hengerből természetes hogy 2-3-at elront''. Mondom neki hogy szeptembertől az LG nekem kb. 800-900 lemezt írtam(adatellenőrzéssel) meg hibátlanul, ismétlem EGYET SEM rontott el.
    Másik haver a Pioneerel olyat szívott, hogy (az Ő állítása szerint) ha egymás után több DVD-t ír meg, akkor elkezdi rontani a lemezeket, ezért 2-3 DVD megírása után újraindítania kell a gépet, aztán kérdezte tapasztaltam-e ilyet. Mondom neki tegnap egyhuzamban 50DVD-t írtam meg, mindegyik jó lett.
    Szóval ez a mostani LG-m brutális: ha 4x-es(magamnak), ha 8x-os(másnak), ha 16x-os(csak kétszer próbáltam) sebességgel is írok akármilyen lemezre a legdrágábbtól a legolcsóbbig (Arita, RiDisc, TDK, Verbatim, Sony, HP, Samsung, Philips) eddig mindegyik jó lett és különböző házimozik is vitték akadás nélkül a rájuk írt filmeket
    És régebben a 8-9 évvel ezelőtt LG-vel megírt CD-kel sincs semmi bajom, a házimozim is minden gond nélkül beolvassa.

    Ja még annyit, hogy osztálytársamnak vettem TDK DVD-t, azt mondja hibás, mert a NEC-je eddig mindent megírt, mondom hozd vissza nekem, ne dobd ki. Az LG-m minden gond nélkül megírta.

    Ezeket csak ezért írtam le, mert néha nem tudom mire vélni azt hogy egymás után csomóan leszólják az LG-t, de azt tudom, hogy nekem bevált.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák