Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • MC Pite

  veterán

  Nem ez a kérdés, tudnak amúgy hasonló képet mint a tükrösök. A kérdés az, meg fogtok-e ennyi használat mellett valaha is tanulni egy tükrössel úgy fotózni, hogy elégedettek legyetek?

  Kollégám képeit ma néztem, (40D, nem egy olcsó gép) hátő... Negyede alul exponált, fele felül, a maradéknak a fele szintén nem jól sikerült. Akarás és rutin is ajánlott a tökrösökhöz.

  Panasonic G3 legyen mondjuk az új viszonyítási alapotok, és ehhez hasonlítsd a többi kiszemeltet.

  szerk1: Ha ékezethez sincs türelem, akkor a géphez sem lesz... :U
  szerk2: D5100+18-105 inkább, jobb obi, kicsit jobb váz. ezeknek sem sokkal jobb a fogásuk amúgy (mint egy G2-nek pl). Legalábbis S100fs-hez képest trágya.

  szerk3: Fuji X10. Na, ennek keress alternatívát (szenzor+obi párosítás, illetve a kész jpegeket terén; bónuszként a videózást és a természetes vakuzást is felveheted a vizsgálandó szempontok közé). Olyan kis mélységélességet tudsz vele mint a belépő tükrösökkel+kitobijaikkal (lásd dpreview teszt). Videóban vastagon jobb mint az említett tükrösök, már csak azért is, mert a szemedhez/fejedhez tarthatod videózás közben (ugye a dslr-eket kézben kell kitartanod az 1 kg-os gépet, plusz kézifókusz; ezzel a mazochisták videóznak).

  Bár ezeket oldalról oldalra leírjuk ám :K

  [ Szerkesztve ]

  fluidr.com/photos/mc_pite | XZ1 Compact | Mégane 3 Gr.T 1.6 16V 2014

Hozzászólok Aktív témák