Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
-
jjeahh
nagyúr
válasz ImACeltic #41541 üzenetére
Újabb milc vs dslr vitát érzek a levegőben
Hogy bonyolítsam a dolgot: helyedben a csúcskompaktokat is meglesném, pl. Panasonic lx100, lx15, Sony rx100 sorozat.
Belépő milc fronton talán most a Panasonic gx80 a best buy, dslr fronton meg kezdésnek én inkább Nikon D3xxx szériával szemeznék.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Neck
veterán
válasz ImACeltic #41543 üzenetére
Egy (érzelmektől sem teljesen mentes ) hozzászólás, amely leírja az előnyöket is
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
xXxian
senior tag
Kisebb szenzor (nem feltétlen), kevesebb "üzemóra" (egy töltéssel készíthető kép - ez jellemző), esetleg ergonómiai kompromisszumok ("kéz" kérdése), szűkebb objektív választék (Canon / Nikon-hoz képest). Utóbbi természetesen nem jelenti azt, hogy ne lenne a piacon bármilyen tetszőleges feladatra alkalmas darab. KIjelzőn komponálás nem mindenkinek jön be, persze van EVF-es MILC is.
Ha kihagytam valamit majd kiegészítik a többiek.
S szólj, ha az előnyök is érdekelnek!
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
F.B.I.
veterán
Vannak itt hozzáértőbbek, majd ők megírják neked, én csak annyit írok, hogy melóban egy EOS1100D-t használok, két obit kell hozzá vinnem, plusz aksi, röviden a gép nagyon jó de a mérete és a táska miatt, amit hordani kell hozzá, utálom. Hozzá képest tudásban és szolgáltatásban a pici Pana GF5 el van maradva de telefon után, az is bőven űrtechnológia és mindig kéznél van (plusz ha arról van szó, az egész család tud vele lőni egy jó képet, rólam is) .
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
Muerte68
addikt
válasz ImACeltic #41539 üzenetére
A képek alapján érdemes gépet nézni
Mindenkép tükröset akarsz-újjat vagy használt is jöhet-méret mennyire számít?
Ezt a pár kérdést még jó volna tisztázni előszörLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hoya Protector szűrő új, bontatlan állapotban! (utolsó darab)
- Hoya UV szűrő új, bontatlan állapotban! (utolsó darab)
- Atomos monitortartó új, bontatlan állapotban! (utolsó darab)
- Meyer Optic Görlitz TRIOPLAN 2.9/50 mm Bokeh Monster
- Sony A6000 2 éves 10k expo dobozos 16-50 OSS objektív fényképező Alpha 6000
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest