Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Na, én voltam a hülye és nem a berendezés! Mégis aktív volt az obistabilizátor, kikapcsoltam, most már olyanok a tárgyfotók, amilyeneket szerettem volna korábban. Így akkor az új masina vásárlása elnapolva akkorra, amikor majd kelleni fog az ISO 800 és afölötti használhatóság.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Victoryus94
őstag
Értem.
Sajnos ez volt a gond, hogy nincs fényképezős hagyománya. Az emberek a telefonokra asszociálnak, a porszívóra, stb.
Míg Nikonéknak ott az évszázados hírnév. Na meg hogy "japán".
Emellett nem sikerült nekik a reklámozás sem + túl nagy célt tettek maguk elé (2014-re uralni a milc piacot).
Ezek miatt bukott végül a milc részleg. Pedig nagyon apró hibák voltak csak az eszközökkel, amiket 1-2 év alatt (legtöbbjüket 1 update-tel) simán eltüntethettek volna.[ Szerkesztve ]
-
Tin_Shield
őstag
Mft-nél kb. f5.6 az optimális rekeszérték és f11 fölé már nem érdemes menni. APS-C ugyanez f8 és f16, ~ 2/3 blende különbség van a két rendszer között a szenzorméret miatt.
Az E-PM1-ben még az ősöreg 12Mp-es Pana szenzor van, a Samu-é biztos, hogy újabb és jobb is, bár az sem éppen csúcsszenzor. Ha maradnál az mft vonalon érdemes egy esélyt adni a 16 Mp-es vázaknak, nagyságrendekkel jobbak, a méretkülönbség ellenére kb Canon APS-C szintű.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Most Olympus E-PM1-em van kit obikkal, az már ISO 800-on nagyon nem haverom, ráadásul F16-20 környékén 1/2-es expó időn és afölött úgy elmos mindent mintha beremege
Egyreszt F22-re nem rakjuk, mint irtak, de a nagy kerdes, a hasznalati utmutato ajanlasa szerint a szenzorstabit kikapcsoltad-e, amikor allvanyra raktad?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meyer Optic Görlitz TRIOPLAN 2.9/50 mm Bokeh Monster
- Sony A6000 2 éves 10k expo dobozos 16-50 OSS objektív fényképező Alpha 6000
- Sony SLT-A58 DSLR + 18-55mm objektív! Fox/Packeta az árban
- CANON EF 85mm F1.4 L IS USM 85mm + adapter UV szűrő
- Garanciális Canon RF 24-105 mm f4 L IS USM 24-105mm dobozában + UV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.