- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
először nekem is tetszett ez a gyors ISO állítási lehetőség, de aztán hamar lekapcsoltam, mert rendszeresen akaratlanul is elállítottam vele
(képvisszanézéskor uis a tárcsákkal váltok a képek, ill. egy kép információs lapjai között, ami nagyon jó, mert sokkal gyorsabb így tekerni, mint az iránygombokkal egyenként lépegetni. Így viszont keveredett a tárcsák funkciója attól függően, h épp még a visszanézés él-e, vagy már/még a fénymérés aktív. Ezért inkább lemondtam az ilyen ISO állításról, hiszen az ISO gomb+tárcsa lenyomása sem túl nehéz, akár szemhez emelt keresővel is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest