Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz Throme #41908 üzenetére

Használtál már hosszabb ideig valamilyen modernebb milc-et? Mert a hsz-d alapján kétlem. Sok szempontból tudásban már az öreg ósdi g6-om is lekörözi a d7k-t és néhány ezek közül "életmentő" is lehet... pl:
    - forgatható érintőkijelző, touchpad af: makrónál, gombafotónál én már biztosan nem hasalnék, hogy a keresőt kukkoljam, tavalyelőtt, amikor még nem használtam kullancsriasztó löttyöt és hasaltam, 5 kullancs csípett meg csak ősszel. A touchpad af meg zseniális, semmilyen más megoldással nem lehet gyorsabban áthelyezni a fókuszpontot, ha ezért maradnál le a témáról életmentő lehet...
    - kijelzőn is gyors af: földközeli témáknál szintén jól jön
    - evf: wb-t, expót, hisztogrammot meg egyéb segédeket megjelenít, ergó sosem cseszem el a képet rossz expóval és videó alatt is használható
    - normális videó minőség: amikor megláttam a d7k videóját fogtam a fejem... :DDD . Túlélesített interpolált szutyok olyan hibákkal megspékelve mint az ujjnyi vastag aurák kontrasztos témák körül.
    - e-shutter: timelapse alatt jól jön (d7k egyáltalán tud ilyent vázban?), olyan eseményeken meg ahol nem lehet zárat csattogtatni szintén életmentő
    soroljam még?... persze van amiben még ma is modernnek számít a d7k is, pl a szenzor nem rossz, de ma már nem szenzort veszel expó gombal, hanem komplett gépet. Jelenleg pl én is ott tartok, hogy váltanom kéne és nem a szenzor miatt fogok... újabban egyre többször érzem azt, hogy az állványt cipelni macera, ezért jól jönne egy szenzorstabi, a pana színektől meg kezdek falra mászni. Szal egy mai váz messze nem merül ki egy szenzorra drótozott expó gombban :D

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák