Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz Throme #41908 üzenetére
Használtál már hosszabb ideig valamilyen modernebb milc-et? Mert a hsz-d alapján kétlem. Sok szempontból tudásban már az öreg ósdi g6-om is lekörözi a d7k-t és néhány ezek közül "életmentő" is lehet... pl:
- forgatható érintőkijelző, touchpad af: makrónál, gombafotónál én már biztosan nem hasalnék, hogy a keresőt kukkoljam, tavalyelőtt, amikor még nem használtam kullancsriasztó löttyöt és hasaltam, 5 kullancs csípett meg csak ősszel. A touchpad af meg zseniális, semmilyen más megoldással nem lehet gyorsabban áthelyezni a fókuszpontot, ha ezért maradnál le a témáról életmentő lehet...
- kijelzőn is gyors af: földközeli témáknál szintén jól jön
- evf: wb-t, expót, hisztogrammot meg egyéb segédeket megjelenít, ergó sosem cseszem el a képet rossz expóval és videó alatt is használható
- normális videó minőség: amikor megláttam a d7k videóját fogtam a fejem... . Túlélesített interpolált szutyok olyan hibákkal megspékelve mint az ujjnyi vastag aurák kontrasztos témák körül.
- e-shutter: timelapse alatt jól jön (d7k egyáltalán tud ilyent vázban?), olyan eseményeken meg ahol nem lehet zárat csattogtatni szintén életmentő
soroljam még?... persze van amiben még ma is modernnek számít a d7k is, pl a szenzor nem rossz, de ma már nem szenzort veszel expó gombal, hanem komplett gépet. Jelenleg pl én is ott tartok, hogy váltanom kéne és nem a szenzor miatt fogok... újabban egyre többször érzem azt, hogy az állványt cipelni macera, ezért jól jönne egy szenzorstabi, a pana színektől meg kezdek falra mászni. Szal egy mai váz messze nem merül ki egy szenzorra drótozott expó gombban[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
- Tamron SP 150-600mm G2 teleobjektív + álcázó ( Nikon )
- Meyer Optic Görlitz TRIOPLAN 2.9/50 mm Bokeh Monster
- Sony A6000 2 éves 10k expo dobozos 16-50 OSS objektív fényképező Alpha 6000
- Sony SLT-A58 DSLR + 18-55mm objektív! Fox/Packeta az árban
- CANON EF 85mm F1.4 L IS USM 85mm + adapter UV szűrő
- Garanciális Canon RF 24-105 mm f4 L IS USM 24-105mm dobozában + UV
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest