Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz jjeahh #26700 üzenetére
Én 8-9 év tömény DSLR-ezés után csak röhögök azon, ha valaki - kezdőként pláne - DSLR cucc cipelésével akarja szívatni magát. Pláne, ha úgyis csak egy hervadt kitobija lesz hozzá.
(#26716) silmatauki: már hogyne volna. Igaz, csak rendelhető, de meg kell próbálni a 220V-nál.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Cyborg
őstag
válasz jjeahh #26700 üzenetére
+MrChris +k1csi
köszi a választ. Most egy K30 van a háznál 18-55 WR KIT-tel, egyszerűen nem tudjuk megszeretni, és, vagy kezelni. Most vagy veszek egy fixet/vakut hozzá, vagy cserélem. A cserével bukom a legtöbbet, de valahogy mégis arra hajlok.
Igazából D3200-ban gondolkodom, 18-105 asszem, meg később majd egy 35mm fix-szel, ez első körben ~130e, később plusz ~50
Ebben az összegben mit lenne érdemes megnézni MILC kategóriában?
Új lenne az elsődleges cél, ugyanis internetes vásárlásnál van 2 hetem, hogy kipróbáljam, és visszaküldjem, ha nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest