Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
de miért tenném?? tüzet is rakhatok alá.
Normál üzemben simán 50 alatt van. Mit akarjak még? adok neki plusz feszt meg húzok rajta és még mondjuk a ház szelőzőjét is letakarom tönkre lehet tenni persze. de mintha nem ez volna a cél.meg mégcsak nm is a tapasztalataid vitatom. azt mondom hogy normál nem tuning üzemre mint az én példám is mutatja nem kell túlspilázni a hűtést.
-
fattyu
veterán
Nem vitázom, csak furcsa. 100w tdps procim van MINI ITX házban egy shuriken revb-vel hűtve és 50fokot sem láttam még. Nem küldtem rá aida torturet, de játék után sem volt 50 fok... Hihetetlen hogy egy nagyobb légszállítású nagyobb bordás ventivel nagyobb házban ez van egy 65w tdp procin.
-
fattyu
veterán
Féligmeddig oftopik.
Llanoknál mik számítanak elfogadható hőmérsékletnek? Hol kezdjek aggódni hogy alulméreteztem a szellőzést? a8-3850
-
fattyu
veterán
Sziasztok,
gyors kérdés. Agyalok gépváltáson ( core 2 duo-ról szóval már eléggé nem vagyok képbe hűtésileg
) és mivel nem játszok már mini itx és kis ház kombón agyalok. De azért a procikraft kéne szóval 3850 Llano lenne bele ami 100w tdp. Milyen low profile hűtők vannak amik elbírnak vele? csendesség nem a legfontosabb szempont, a méret az.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest