- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmil
aktív tag
Sziasztok!
Megnéztem az ajánlott billentyűzet listát és nem találtam olyant amilyent szeretnék. Ami azt illeti már a neten is kutakodtam nem sok eredménnyel.
Amilyen billentyűzetet szeretnék.
Magyar nyelv, rgb a betűket világítsa meg, legyen rajt usb port és multimédia.Az ára egyelőre nem számít. Majd eldöntöm érdemes-e beruházni rá.
Ha tudnátok segíteni megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged