- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imroid
tag
válasz Mr.Csizmás #41791 üzenetére
Már kezdek beletörődni hogy elengedjem a magyart
-
imroid
tag
Sziasztok!
Tegnap tettem fel egy kérdést 2 billentyűvel kapcsolatban. A Hermes P1 -ről már úgy néz ki minden infót be tudtam gyűjteni. A másik billentyű 1 Tesoro lenne:
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy vásárolt e már itt valaki pont ugyan ilyen billentyűt magyar kiadásban? Ha igen akkor tudna nekem pár képet küldeni a gombok kialakításáról illetve a külsejéről, kinézetéről? Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
-
imroid
tag
Sziasztok!
Szeretném az első Mechanikus billentyűmet megvásárolni de nem tudok dönteni. Van két típus amit kinéztem.
Az egyik:A másik:
Mind a 2 típusból van magyar nyelvű kiosztás. A Tesoro az egyik oldalon most 25k ért árulja ezért is nem tudok dönteni. Mert külsőre designra a Hermes tetszik. Bár nem tudom hogy magyar nyelv miatt mennyire változik meg a billentyűk külseje? Esetleg van valakinek ilyen típusú billentyűje vagy tud róla képet is küldeni hogy néz ki? Mert jártam már úgy pl egy Ozone billel, hogy tök jók voltak az billek rajta pl R betűn kis töltények stb. mire megérkezett a magyar nyelvű hozzám azt hittem elsírom magam annyira silány minőség volt. Mintha 1 gyagyi billentyűt vettem volna semmi minta rajta kb mint egy 1000 Ft os billt beleraktak volna feketére lefújva Na azóta tartok a magyar változatoktól nehogy ismét így járjak. Szerintetek melyik választás lenne jobb? Tesoro Red kapcsolós míg a Hermes Blue vagy Brown de azt még nem láttam minden oldalon legalább is barnát. Válaszokat előre is köszi!
-
imroid
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ez mennyire valós ár?
Mint látjátok az egyik boltban szinte fél áron van a több mint 50k -ba kerülő bill. Most ez elírás vagy tényleg csak ennyi? Szerintem ez csak a sima Ryos MK
[ Szerkesztve ]
-
imroid
tag
Sziasztok!
Szeretnék billentyűzetet venni főleg játékra és néha egy kis munka is lenne vele itt gondolok gépelésre
2 billen vacillálok így gondoltam kikérem a véleményeket gondoltam itt hátha vannak tapasztalataitok valamelyik billentyűről.Ezekről lenne szó. A CM külseje tetszik az Asus magyar kiosztásáról semmit nem tudok hogyan néz ki csak az Angol kiosztást láttam még. Ha ugyan úgy néz ki Magyar kiosztásban mint ahogyan az Ozone Blade -el jártam akkor inkább ne
Válaszokat előre is köszönöm!
-
imroid
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valaki beújított e már egy ilyen billentyűzetet? :
Cooler Master Storm Octane
Ha igen akkor a kérdés az, hogy magyar kiosztáson hogy néznek ki a gombok? Tehát ugyan úgy mint az angol kiosztásúnál a betű stílusok vagy ráraktnak valami olcsónak látszó billentyűt aztán el van intézve? Annó Vettem egy Ozone Blade billet néztem angol kiosztásóban egész jól nézett ki pl: R betűnél kis töltény jelek voltak meg stb. Megérkezett magyar kiosztásúban meg mint egy alap 1-2000 Ft os billentyűzet lenne beleépítve. semmi dizájn a betűstílusa is a legalapabb. Ezért is kérdeztem ezt mert nem szeretnék még egyszer beleszaladni ebbe a hibába Remélem azért valamennyire értelmezhető volt a kérdésem Ja és ha akinek van ilyen bille az tudnak róla egy képet küldeni? Köszönöm előre is a válaszaitokat!
-
imroid
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok de remélem ti is tudtok benne segíteni. Tegnap vettem 1 Ozone Blade billentyűt. Megy rendesen de amikor kikapcsolom a gépet akkor folyamatosan világít és továbbra is tudom váltogatni a világítás színét is. Van hogy ha megnyomok egy akármilyen gombot rajta pl: M betűt és visszakapcsol a gép. Ez miért van? Valaki tud esetleg erre valami ötletet? Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- Napelem
- Drón topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...