- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
TrollBalint #3266 üzenetére
Szia!
Na szóval megvettem és hát a Microsoft Ergonomic 4000re esett a választás. Eddig csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Nagyon kényelmes, a spacen és 1-2 iránybillentyűn kivül teljesen halk egyszerűen nincs hangja. (Amúgy hol van ezen a hosszú i?
)
Kipróbáltam a makrókat is, csodálatosan működik játékokban, egyszóval nekem nagyon tetszik eddig. Egyetlen problémám(de ez a terméktől független), hogy 1 év garanciát kaptam rá(illetve a jobb oldali ctrl billentyűm karcos de tojok rá).
Na de ha nem öntöm bele a kólát csak nem lesz vele bajom[ Szerkesztve ]
-
Sheltem77
aktív tag
Sziasztok!
Na tegnap kipróbálgattam a billentyűzeteket egy saturnban. Hát a G11/G15 logitech kiesett, nekem nagyon kényelmetlen, hogy nincs csuklótámasz megszoktam.
Tehát 2 versenyző maradt Logitech Wave illetve Microsoft Ergonomic 4000. Nehéz lesz a döntés.
-
Sheltem77
aktív tag
"G15? gamer billzet, verpistikeknek valo featurakkal. Annak is megvan a maga letjogosultsaga "
G15nél csak az a vonzó, hogy 6 programozható makró billentyű van(tehát összetett műveleteket is lehet 1-1 billentyűre programozni).
Logitech Wave már kiesett, perpill a microsoft natural 4000 a favorit(ha lennének rajta makróbillentyűk nem vacilálnék).
-
Sheltem77
aktív tag
#3203 ra valaki tipp ?
-
Sheltem77
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem.
Billentyűzetvásárlás előtt állok de 3 versenyző van és nem igazán tudok dönteni.
Alapból volt a Logitech G15 eredetileg ezt akartam venni, de aztán olvastam itt a fórumot és bekerült 2 versenyzőnek a Microsoft ergonomic 4000 illetve a Logitech Wave is.Leginkább játékra lenne használva, de fontos lenne, hogy kényelmes legyen(ezért is tetszik az ergo4000/wave is).
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest