-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Carvus #13462 üzenetére
Ezt a kategóriát nem próbáltam. De a Mamba-tól sokat vártam, és az összeszerelés minőségétől kezdve, a gombok mikrókapcsolójáig semmi sem tükrözte a prémium 32k csúcs kategóriát. Amikor megvettem a látszat pazar volt, mert egy kocka "vitrinbe" volt csomagolva... Ehhez képest a G9x 10k-val olcsóbb volt, nem kopik, és még most is olyan a mikrókapcsolója mint új korában. Persze ettől még lehet olyan, aki elégedett a Razer-rel, de az előtte levő Copperhed borítása szó szerint 1 év alatt lemállott, lekopott.
A másik a support. Razer-nek nincs magyarországi képviselete, így a garanciáztatás is nyűgösebb a Logi-hoz képest.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
válasz Carvus #13309 üzenetére
Igaz, csak akkor még az volt a fejemben,hogy tudom melyik ez a bill,de "jajj, mikor is jelenik ez meg itthon, fenetudja". Valóban,ha rákattintok, minden ok lett volna.
Hát, feltettem a K750-em, de lehet nem várom meg, míg elmegy. Bár,ha Giga hangos lesz, szétverem
-
mqm
senior tag
válasz Carvus #13302 üzenetére
Hat ez a "Gamer" inkabb csak "Gamerke".
Nekem csak amiatt kell ez mert alacsony profilu es vilagit sotetben, kulon orom hogy asszony meg oda van a laptop billzetekert.
Az ,hogy a hangerot szabalyzom egy gorgovel.. pont nem erdekel. Nem vagyok lusta elnyulni a fules zsinorjan levo szabalyzoig vagy a hangfalig hangot adni.
En tuti megveszem es majd megirom ide a velemenyem rola. Bar ez mar csak a kovi honapban fog bekovetkezni. -
Aullah
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gitáros topic
- Ózongenerátor a háztartásban
- Jófogás tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android szakmai topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...