- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Az Asus saját listázása szerint is összesen 3 modell létezik: [link]. A magyar honlap szerint ez már csak 2: [link]
Ha ennyire speciális igényei vannak, akkor ebből a 2-ből már ki tudja választani magának.
Megj.: a reklámképek ANSI elrendezést mutatnak. Rá kell kérdezni a shopnál, hogy milyen elrendezéssel és feliratozással szállítják a kinézett billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Hmm, K750 vevőjével (U0007 végű, bal felső) próbáltam, de a mekkmesterével (U0008, nincs a képen, de ugyanúgy néz ki) sem megy.
Valahol van még egy harmadik vevőm is, csak meg kéne keresni.
Eddig azt hittem, elmúltak azok a zord idők, amikor az egér évjáratától függött, hogy milyen vevő kell mellé...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
hoffman_
nagyúr
hallo,
MK540-et most vettem a családnak, jómagam K800-at használtam évekig, illetve azóta egy kínai mechán vagyok túl és most egy komolyabb darabot nyúzok (nagy megelégedéssel). ezekhez mérten, szerintem, a K540-nél 15k körül nem fogsz jobbat találni, ha kell a vezetéknélküli. az egere nekem fura, de sokan szeretik. a billentyűzet könnyen jár, nem hangos, a régi Logi minőségtől már elmaradt, de egyben van.
a Logitech Craft 65-ért szerintem a világ vicce, a viszonylag új MX Keys design-ra rendben van nagyon, de nem írtam még rajta, könnyen lehet, hogy nem éri meg azt a 35 ezrest. Sculp Comfort-ot szintén nem használtam, de annak a kialakítása ígéretes, esetleg érdemes lehet kipróbálni.
(halk mecha-t is tudnál vadaszáni, de az messze kívül esik a kereten és BT abból se nagyon lesz.)
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Domonkos
Ármester
Hopp, veletlen sikerult osszekevernem a pro-s valtozataval...
Hat letezni valoban letezik, de magyar webshopban keresve sem talalni. Valoszinuleg kell meg ra varni par honapot.
Mx green egyebkent tetszos kapcsolo, egesz kozel all a membranos buckling springhez.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
-
kissit
csendes tag
Ha nem kell a háttérvilágítás, akkor természetesen jobb választás a Durandal a Cherry MX kapcsolók miatt, hiszen az már bizonyított minden tekintetben. Ha kell a világítás, akkor ebben az árkategóriában nincs más, csak az Excalibur. Nem volt még mechanikus billentyűzetem, csak a Roccat Ryos MK Glow-t próbáltam a MM-ban. Abban Cherry MX Black van, emlékeim szerint kicsit csendesebbek voltak a mostani Kailh Brown kapcsolókhoz képest, valamint azt nehezebb volt lenyomni, de az ugye adódik a Black kapcsoló tulajdonsága miatt. Tartósság tekintetében nem tudok nyilatkozni a Cherry MX-hez képest, de egyenlőre meg vagyok elégedve. Nem akad, pontos bevitelt tesz lehetővé, a háttérvilágítás is jó, nekem egyedül az nem tetszik, hogy hangosabb az előző membrános billentyűzetemhez (Gigabyte Force K3) képest.
-
gtasystem
őstag
érdekes én végigpróbáltam egy csomót és pont a gépelési komfort volt jó a legkevesebb hibával azon gépeltem sokkal kényelmesebb volt mint a többi..még a 20k-s microsoftnál is..( na jó azzal kb. egy szinten)
szerintem az a gáz hogy nem olcsó és mégis gagyi matrica van rajta ez nekem nagy csalódás volt, ráadásul az lámpafényben még tükrüződik is..pont emiatt érdekel a szigetes genius eddig eszembe sem jutott volna de lehet hogy a szigetes kialakítás miatt volt kényelmes a logitech..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
bluobluo75
őstag
Ez pontosan így van, igen, ezt a fajtát keresem!
Jó volna ha mindegyik ilyen lenne, szerintem ez a szabványos!
Én sem kötekedni akarok, azért van a fórum, hogy megbeszéljük, én meg az a fajta vagyok aki idegesítően, alaposan körbejárok valamit, mielőtt megveszem, nehogy meglepetés érjen! -
-
jookomak
őstag
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- FRISSITVE BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Cooler Master CK720
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest