- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
Könnyen lehet, hogy a meleg miatt történik.
Csak simán felragasztom a bandaidet. Ha lehet kerülöm a lehetőségét annak, hogy kenőanyag kerüljön a PCB-re. A stem így is sokkal puhábban ér le próbálgatáskor. Az kevésbé zavar, ha a switch koppan egyet bottom-out-kor, de a stab lehetőleg ne adjon hozzá zajt. Mondjuk az is igaz, hogy inkább amolyan biztos, ami biztos alapon ragasztom fel, mert látni nyilván nem látok bele működés közben. Azt is el tudom képzelni, hogy nem biztos, hogy egyáltalán leér a stem.M.
-
micafighter
nagyúr
Nem mindegy milyen vastag zsugorcsovet használsz, illetve nekem rendesen csak hősugárzó pisztollyal akart zsugorodni amit próbáltam, de lehet forrasztó páka is jó, nyilván nem hozzá érintve. Illetve ha eleve szoros a stem belseje, lehet túl vastag lesz és szorulni fog, vagy bele se megy a wire. Ennyiből jobb lehet inkább tekergetni a wire végére band-aid vagy valamit, ami elég vékony, így annak a vastagságával tudsz játszani attól függően, hány réteget tekersz rá. Mindenesetre érdemes kipróbálni a zsugorcsovet is, ha nem jön be, akkor is le fogod tudni venni. Pár videó:
Azt hozzá tenném, hogy a jobb stabilizatoroknál nem feltétlen van erre szükség, de a hobbi része szerintem a kísérletezgetés is
Keygemnel egyébként lehet ilyet kapni méretre vágva, feltételezem ideális vastagságú: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...