Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
HThomas #105523 üzenetére
Én is most vettem pár napja ujra egy Q8-at szűkében, a feketét igazábol a szine miatt adtam el, mert anno eleve szürkét akartam de szembe jött velem a fekete jóarasitva es megvettem próbára. Elvileg holnap megjön a szürke és lehet epiteni.. Ennyi pénzért egy atombiztos billencs, jo minőség, jó vele gépelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Keychron V5 Max mechanikus billentyűzet - ISO-HU - BROWN switch
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest