Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
bambano
titán
válasz
szatocs #3087 üzenetére
Ősszel ültem valami fabiában, nem tudom, az mpi verzióban-e, de nagyon hulladék volt.
1.2-es fabia motor: 3 henger, 55 lóerő. lol
1.2-es corsa motor: 4 henger, 80 lóerő, twinport. a corsából nyilván ki kell önteni időnként a benzint.
Az 5.2-es fogyasztáshoz azt is jó lenne tudni, milyen körülmények között használják, mert nem teljesen reális körülmények között az 1.6-os astra is elmegy 5 literrel.
szerk: a golf nagyon elöl van a lopási statisztikában, azt meg kell fontolni...
[Szerkesztve] -
Dumb
senior tag
Ilyet se láttam még [link]
-
Rick4
félisten
válasz
fokukac #3070 üzenetére
ááááááááá...eddig tartottak a tabletták?
tény, hogy nem eg tank, de most azt vesszük alapul, hogy robogó helyett mi lehet jó alternatíva, ebben viszont jó a kis gép....bár tudjuk, egyszer úgyis meghalunk, azért én sem egy ilyen matchboxból akarok kifolyni..és lehetőleg nem jövő héten...
-
Dumb
senior tag
Emellé 4 ujjat is adnak
[link]
-
TexT-BoY
addikt
válasz
szatocs #3087 üzenetére
monjuk kezdem felül értékelni ezt a mondatot hogy nem drága fentartani a japó autókat
elég sokat kell mostanába gumira költeni, konkrétan heti 4db 185ös 14''os gumi /persze hazsnált és noname, az is jólesz
/
1.5 alatt Focus 1.6? kis szerencsével kifogsz egy Ghia verziót vagy nagy szerencsével egy ráncfelvarott trendet.. mind2vel jól jársz..
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
válasz
ballington #3088 üzenetére
egy vonal az astra mellé, másfélmilka alatt talán találsz egy 1.6-os klímás darabot, ami jó állapotban van,,, az 1.4es nem tul jo, ugyanannyit eszik, de nem megy...
-
Retro11
senior tag
válasz
ballington #3088 üzenetére
Háát az Nem sokkal több ennek a telj.adója....Amugymeg Golf3nem lehet?Azok közt biztos találnál nagyon szép 1.4es darabokat!!!
Honda Civic?Nem rossz...
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
leginkább egy ilyet vennék: [link]
dehát ebből sztem nehéz egy jót kifogni -
ballington
addikt
mondjuk a golfok ég úgy tetszenek is, meg a belsejük is sztem egész jó. de amit ajánlottál: tájékoztatlak, h mivel telj. adó van, így ez kipurcant meg 1.8-as is..keresek 1.4-be, milyenek vannak
-
TexT-BoY
addikt
válasz
ballington #3078 üzenetére
nem drága a japo autóhoz az alkatrész.. de rengetegszer leritam már..
De várok KONKRÉT példát amivel bebizonyitaná nekem valaki hogy azonos kategirába a német autohoz LÉNYEGESEN olcsobb az alkatrész.
szatocs:
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
válasz
Drága hozzá az alkatrész -- itt jön a képbe TexT-BoY, aki elmondja neked erről a véleményét és tapasztalatait. Mert nem így van.
[Szerkesztve] -
Retro11
senior tag
válasz
ballington #3081 üzenetére
AKkor 1 szép Golf3as?Esetleg 4es?Konkréatan ez[link]Skodába ne máár hogy új fábia az annyira pocsék...Na meg az a MPI motor brhh..
Szatocs: Nah benne van de nem kell lámán autót venni...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
T. Almeida #3074 üzenetére
Nagy??? Na, told csak hátra az ülést, és nézd meg, hogy ki fér el mögötted.
A Fabia sajnos kisautó, csak kihasználja azt, hogy kategóriájában nem divat a kombi változat. Az utastér viszont ugyanúgy kisautós.
p -
szatocs
őstag
Ez azért nem olyan jó megoldás, mert pl Pesten is nagyon sok az olyan, aki csak dolgozni jár be, és kész, tehát jobb, ha nem csak 50 - el tud menni a gép. Ha viszont mindenki ilyet használna egy bevásárlásra, akkor jóval le kéne csökkenteni az árát. Pl hogy nekem egy ilyen szóba jöhessen, 200 körül kéne lennie.
-
Retro11
senior tag
válasz
Háát a Seatal nincs sok baj,a renault az meg eleve jó kis autó volt anno...
Nissan nissan nissan...(hoppá)!!
No mit mondjunk az almera nagyon jó autó ha találsz neked tetző darabot nem kérdés....Alkatrész ügyekben szüleid jól mondják!!!
No de gondold meg jó az a seat,vw,skoda,audi egyre megy ne félj bizni!
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
válasz
Retro11 #3077 üzenetére
be kell h valjam, ezeket még nem is néztem egy egész egyszerű ok miatt: spanyol, francia és olasz autót nem igazán akarok venni, nem tetszenek. Bár franciákból esetleg kivátel egy oroszlán, az olaszoktól meg esetleg egy fiat jöhet szóba, de ez nagyon duzzogva. pedig tudom, h a fiat punto egy jó sikerült darab, mivel nővéremnek is az van, minden nap 80-100km-eket vezet és motorikusan nem sok gondja volt vele. dehát Én olyat nem akarok venni. említették még a fiat albea-t is.
amit elsősorban nézegettem, azok a német autók...egy darabig rá voltam izgulva a 316-os kombira...de nagyon kevés van belőlük...és árban is jók...de vajon miért?
amiket néztem még azok a Nissan almera-k...ezekről valami tapasztalat?
japán autóhoz meg drága az alkatrész. erre szüleim: na de nem is kell gyakran cserélni őket...hát most erre mit mondjak
nehezebb mint gondoltam az első autó vétele. -
Retro11
senior tag
válasz
ballington #3076 üzenetére
-
ballington
addikt
válasz
T. Almeida #3074 üzenetére
ja ahogy néztem egy árban vannak az azonos kaliberű swift, fabia és astra classic...az lenne jó, ha le tudnák menni árban olyan 1,2-1,3-ra, akkor maradna pénz alufelnire meg rádióra. mert ahogy néztem ezeket a kocsikat, olyanoknak vannak ilyenek autóik, akik nem nagyon foglalkoznak ilyen dolgokkal (alufelni, hangcucc)... aki meg ad ilyenre, attól meg sztem nem érdemes venni. bár lehet h az ilyen meg jobban odafigyel az autójára mint más.
-
T. Almeida
senior tag
válasz
ballington #3069 üzenetére
Skoda Fabia kombi? Múlt héten vettem egy 2005-ös-t kevés kilométerrel 1.7-ért. Szép nagy családi autó, keveset fogyaszt...
2003-as évjárat kb. 1.5 millió. -
- iSO -
tag
A4-be nem tudátok hol lehet alkatrészeket venni ?
Bontókat csörgettem, de nem nagyon bontanak ilyet.. Google érdemben nem segített.
Ami érdekelne:
középkonzol: Nem ''rózsafa'' !!
Műanyag küszöb borítás.
Köszi:
iSO -
tildy
nagyúr
válasz
szatocs #3066 üzenetére
Nagyvárosba nem is kéne nagyautó szerintem, belvárosba legalábbis semmiképp. Kicsit most magam ellen bezséltem
Milánóban pl. már alig lehetett férni az autóktól, ezért rengetegen robogóznak. Tudom itthon ez nem megoldás, de ezek a kis''autók'' talán azok lennének, ha olcsón adnák őket.
Sokkal jobban lehetne haladni ezekkel. -
ballington
addikt
olyan 1,5 millió körül (inkább max.) áldoznék egy olyan 2000 -es (+/- 1-2 év) évjáratú autóra. kb. 80-90 LE, megbízható, olcsóbb alkatrész utánpótlással, inkább az alsó középkategória érdekelne...Ki milyet ajánlana? Az astra classic-ról hallottam, h megbízható, de abból is csak az SI-t, mert az eco-val áll. sok a bibi
más?
mod: ja és 1,4-es a kötelező miatt (A0)
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Itt Tvasváriban is van kettő ilyen segédmotoros jogsival hajtható csodagép
Csak néztem először, hogy milyen ''autó'' ez, és olyan érdekes hanggalis rendelkezik, jó mély, és kicsit hangos. El nem tudtam képzelni, hogy milyen motor lehet benne, de sztem bevásárolni menni jó kis városon belülMert ha valaki a robogó és ez a szerkezet között akar dönteni, akkor sztem ez jobb, nem is esik rád az eső, valamivel biztonságosabb, nem fogyaszt többet, jobban előkészít a vezetésre
-
Rick4
félisten
tény, hogy a 123as is jól sikerült, de mindenkinek lehet, ezért nem venném meg, de a 126os nem rossz választás. nekem volt, imádtam. 7 éve volt, de már akkor is 16 éves volt, nyilván rozsda, meg ilyenek sehol....az sem egy városi autó, legalábbis kis utcákon nehezebb vele közlekedni, de az élmény pótolhatatlan. még azért kóstolgatom a 126os SEC 500 as kupékat, asszem olyanom még lesz.
-
törölt tag
Jó az az Audi, ha finoman mész vele, 15literből talán kijön a fogyasztás
, tele volt elektronikával ami nagyon sok bosszúságot okozhat
, akár egy leesett saru is.
Sajnos nem lehet nyugodtszívvel ajánlani, egy nagyon szűk réteg használ ilyet, az elvakult fanatikusok.
, Aki fenn tudja tartani nem ilyet vesz, akinek meg ennyi pénze van az nem tudja fenntartani.
-
Rick4
félisten
válasz
spirit007 #3058 üzenetére
ez elvileg segédmotor lene, van egy mókus aki beperelte az őt megbüntető rendőrt, mégpedig azért mert ketten ültek a gépben, és a rendőr szerint ha ez segédmotor, akkor nem használhatják ketten. ott bukott el a dolog, hogy a segédmotoron, és a segédmotorban szavak nem összekeverendő, azóta az ember viszi magával a papírokat, és a rendőrnek átadja mielőtt még bármiről is szó lenne. a rendőrök visszaadják, és mindeni megy szépen a dolgára...
-
Rick4
félisten
ezek jó gépek, inkább mindkettő kellene, mert külön külön másra jók. az audi nem rossz, de ha a féktárcsát kell cserélni, ezen a modellen több mint 400 orjó lesz....szal ez épp egy drágán javítható régi ótó. a kicsi jó gép, se műszaki, se parkolószelvény, igaz, városból nem is kell kimenni vele, bár pestre sem ajánlott, beleesel vele valami nagyobb kátyúba, két napig meg sem találnak..
-
spirit007
senior tag
válasz
T. Almeida #3056 üzenetére
Végsebesség 60
Az utcánkban van egy ilyen ezüst színű , 400ccm diesel , 3 lityóval eljár városban .
Egy gáz van vele : nem helyezhető üzembe , mert semmilyen kategóriába nem sorolható .
Szal' rendőrök büntetik rendszeresen -
tildy
nagyúr
-
jenko
tag
én meg az öreg kocsikat szeretem, nekem '73-as van, igaz nem nagy. Ennek már nincs értékvesztése, sőt
még egy esetleges előny: öreg autó biztosítása (25 év felett), ha vki márkaklubtag, évi tizenezer ft. Ezért fordult meg a fejemben - míg az asszony ki nem verte belőle - egy 123-as merci beszerzése. Jó szakival olcsón szereltethető, bontók tele vele, és egy 230-as BG-os állítólag tűrhető menetteljesítményt nyújt.
Csak hát azok a fránya előítéletek...
werttzui: hyundai accent - elég jók a tulajdonosi vélemények, Tildyt kérdezd szervízről
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
válasz
werttzui #3047 üzenetére
a pénz csak egy dolog, de vannak egy autónak tulajdonságai is, mint méterek, fogyasztás, állapot, felszereltség, ha ebből te előnyben részesíted valamelyiket, nyilván egyszerűbb lenne segíteni. bár én elfogult vagyok a nagy köbcentis, nagy méretű autókkal szemben, és egy amerikai gyártányú napszemüvegen keresztül nézem az autókat, de ha leveszem talán okosat tudok mondani..
-
-
werttzui
addikt
Erre valaki[link] Ja és suzuki nem az én autóm
-
BlacKSouL
addikt
Neee, hamarabb?
[link] ''In April 1996, the Honda City familiar to many Asian markets was released in Bangkok. This City, still a subcompact slotting beneath the Honda Civic, but a four-door sedan model instead for developing markets in Asia, and is built in Thailand, India and Pakistan''
[link]
Na jó, talán a HC legújabb generációja későbbi, mint a Rioé...De ahogy olvasom mégsem. 2005 vs 2006
Nyugi, minél tovább érlelem a képeket, annál jobban sikerülnek. Nagyon remélem, hogy húsvétkor szép napos idő lesz, és akkor elviszem a fénygépezőt, és kattogok szorgosan.Azóta nem voltam kint a garázsból, odabent meg setét van, nem férek hozzá se.
-
szatocs
őstag
Beszállok már én is az OFF - ba.
-
tildy
nagyúr
-
Rick4
félisten
keresnék a verdámhoz din2 -> din1 átalakítót. van valaki aki gyárthat ilyet? nem olyan egyszerű megoldani..mediában néztem, csak a kommersz tömegautókhoz vannak...
-
bobsys
veterán
valaki eltudná nekem magyarázni dióhéjban hogy mi a tököm az a shortshifter ? elképzeléseim vannak dehát...
-
TexT-BoY
addikt
Hát de csak a Focuson rohadt fel a nyári felni.. Érdekes mód a hondákról rögtön lejön a felni.. Monjuk tény hogy volt idő arra hogy a focuson begyógyuljon a 'balhátsó (kb 4x annyit ment a focus mint bármelyik honda a környezetembe). Kb 1órán át nem jött le semmivel, se WD40 se melegvizs se hieg viz sesemi amit okoskodtak hogy ''hátha''..
a többi 3kerék kroksi emelővel kb 10perc volt
Amugy krokodil emelővel, szilárd burkolaton AE86 kerék csere 4perc alatt megvan(természetesen csak a hajtott
kereken
)
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
forceberg #3022 üzenetére
Focus hátsokeréket ugy szedtük le hogy 2csavarral lett visszarakva (természetesen keresztbe) és 1 kézifékes aztán visszafele még egy kis szlalom , ez sem segitett igazándibol ,de azt hittük
aztán addig rugdostuk meg szenvedtünk amig le nem jött, de már a csavarhuzóval probálkoztunk volna ha nem alufelni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
forceberg #3022 üzenetére
Óvatosan engedd rá vissza a kocsit, az emelőn, hátha a súly megmozdítja, de csak épphogy leérjen a gumi, ne tartson sok súlyt a kicsavarozott kerék. Nekünk egyszer sikerült így levadászni egy kereket, de pl egyszer egy Ikarusról láttam levágódni egy rászorult távtartót, ami a dupla kerék között van, feszegették, majd kb 40 m-re elrepült a feszüléstől, és 15 centivel kerülte el a sofőr fejét. Szóval ha valami szorul, azt óvatosan.
-
parandroid
félisten
válasz
bambano #3008 üzenetére
Ezt a kis érintésre rugósan kijövő pohártartót az újonnan kétmilliós Kalosom is tudta.
Egyébként pohártartó az Astrában sincs, csak üvegtartó az ajtóban, ami praktikus, de pl egy műanyagpoharas automatás kávét nem tudok hova tenni, pedig néha jól jönne (általában nekem fél óráig tart egy kávét meginni, mert hidegen szeretem
).
p -
bobsys
veterán
válasz
werttzui #3021 üzenetére
Én ezt az autót ajánlanám: [link] mert jelenleg az enyém
Amit tudni kell óra és nincs benne a hírdetésben. Ára: kerek 500.000 Ft. Fogyasztás 6,5-9 liter (lábtól függ a 9 az nagyon durva, akkor az autó nem lát 5ik fokozatot). Természetesen kell rá költeni, de szvsz ez az az autó amit a legolcsóbban fenn tudsz tartani. Havi szinten 6-8K. A gyengéje szerintem a futómű, minden évben picit bütykölni kell. De az alkatrész az a legolcsóbb a suzukihoz. Törni nem szabad. Hirtelen ennyi jut eszembe róla. Ha kérdés van szívesen válaszolok
ps: minden régebbi autó vásárlásánál számolnod kell a vételáron és az átíráson felül pár dologgal amit kötelező cserélni (szíjak, olaj stb...) -
Szevasztok! Most akartam feltenni a nyári gumikat, de a jobb első kerék nem jön le... Gumikalapáccsal próbáltam, de azzal sem jött le. Mit lehet még megpróbálni?
-
werttzui
addikt
3-500 ezer ft értékbe milyen autót ajánlanátok ill milyeneket érdemes egyáltalán nézegetni ill milyet ne! Melyiknek van típus hibája melyiknek drágább az alkatrésze?Ha tudnátok 4-5 típust írni azt megköszönném ill ha kizárnátok néhányat azt is megköszönném.
-
BlacKSouL
addikt
Nem válasz, csak úgy írom, mert otthon vagy Kiákban. Vagy miákban...
Szal láttam ma egy Rio-t, világos beltérrel. Hű mondom nem rossz, de aztán hozzányomtam az orrom az üveghez, és szétnéztem jobban odabent, háát, még mindig nem rossz, de azért a HC-hez képest csak ügyeskedő próbálkozásnak tűnik. Nem szidom, hogy így gagyi, meg úgy, csak látszik, hogy még kell kicsit gondolkodni, míg a tervezői olyan belteret hoznak össze, mint a Citty-é. Valaki azt mondta a miénkre, hogy nem City, hanem Citty, vagyis ''Citj''. Mondom neki ahogy érzed...
Más: Minden autóban van mostanában hátra kivezetése a klímának? Mármint az első ülések alatt. (Tudom, jobbakban a középkonzol hátuljában van az ülések közt szabályozható, rácsos, de a kisebb kategóriában gondoltam) Biztos csak nekem újdonságDehát én az 1977-es konstrukciókhoz vagyok szokva
-
fokukac
nagyúr
ez a 2. generációs 323F király kis kocsi, én imádom, a keresztanyámnak volt ilyen vagy 5 évig.
gyönyörű, vagány, sportos futómű, stb. a keret nélküli ablakok coupe-ssá teszik, viszont nagy sebességnél emiatt hangosabb.
ja, és a kis, 1,5-ös motorral gyengécske, de azért elgurul.
van belőle 1,8-as, meg 2 literes V6-os is, én egyszer egy ilyet szeretnék. majd ha lesz egy benzinkutam... -
Kicker
őstag
amúgy most láttam egy új dacia logan MCV-t ha jól tudom ez a neve [link]
szerintem az ''elég ronda'' kifejezés jogos, DE minden másba szerintem tök jó, praktikus terepen se kell betojni, mer magas, 1.5 dci mocival még kifejezetten imádnivaló is lehet... az árát nem tudom, lehet megérdeklődöm, ez egy 1.4es benyós...
valamint egy ilyesmi kocsit láttam, eladót, vélemény? [link] nem pont ezt láttam, valszínű kisebb motoros, de ez a kaszni, ez a szín... csak színre fújt mindene.. -
dragonfx
veterán
válasz
Integra #3014 üzenetére
Na igen ezen már én is gondolkodtam mit kellene.
Eddig egy átmeneti megoldás van egy tatyó be mögém, ajtó felé tolva, így a cucc és a középső xarság között van egy kb 20x20xas négyzet na oda szoktam tenni, úgy okés, ha nincs cucc, akkor nekem is külön életre kel.
Vagy max. marad a fél litykós a térkép mellé. -
tildy
nagyúr
mióta kimondhatatlan a hjundáj elantra? hm?
Meg mióta kell arra egy autó, hogy kimond a nevét
cordoba-toledo:
4 elektromos ablak van, vonóhorog van,viszont nincs ülésfűtés, tempomat, CD-tár, de ezért hülyeség is lenne 700 000el többet kiadni.... Ennyit nem ér meg.
Cserébe 45 000 km volt ténylegesen benne, szervízkönyves, és csak 4 éves volt, mikor vettük .
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Nekem eddig a bora pohártartója volt a csúcs, középkonzolon a rádió fölött egy din szélességű, fél din magas kis cucc, megpöcköltem, kitolt két pohártartót. egyszer egy mcdrive-in-es csaj majdnem az ölembe esett, mikor kiadta az innivalót és nem kértem a papírtartót, meg akarta nézni, hova teszem a poharat
Az, hogy kinek mi áll kézre, nagyrészben szubjektív, kisebb részben attól függ, mibe ült bele először.
Szerk: ezért is próbálok úgy fogalmazni, hogy nekem nem jön be meg személyes tapasztalat, nem pedig úgy, hogy általában rossz...
nagyon kútfüggő, hogyha 50 litert tankoltál kútfej óra szerint, akkor mennyi benzin került a tankba. ezzel szinte minden kúton trükköznek, a tesconál jobban. Hiába olcsóbb a benzin, ha kevesebbet kapsz belőle. Egyébként a tesco is Csepelről hordja tankautóval, én nem tudtam kideríteni, milyen forrásból származó üzemanyagot.
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
válasz
bambano #3004 üzenetére
nem akarok kötekedni, de pl a 307-esben szvsz jobban kézre állnak a dolgok, jobban elhelyezett pl a világítás kapcsoló/mondjuk a rádio irányító kezelője a kormánynák oltári baklövés, de nem is használom... / tárolók nagyok, és jó helyen van, pl a poloba az ülésből kihúzható nem tudom milyen tartó, háát... ez autó, nem szekrény...
illetve a futóműve is szvsz nagyon jó! /felételezzük, hogy egy relatíve jól összerakott 307-es, ok?/
benzin kérdés:
mindenki szidja a tesco benzint, de könyörgöm, mondja meg valaki, hogy mi a garancia hogy agip,mol egyéb kutak pont jó benzint adnak????? ha tudnám hogy pl xy helyen mindig azonos minőségű benzin van, akkor oda mennék, de így bátran beválltom a tesco üzemanyag kedvezményéket félévente...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
bambano #3005 üzenetére
hát a molnál sem ugyanaz a benzin
rendszeresen járok bécsbe.
bp m1 kivezető, első mol kút. ott tankoltam fullra, meg veszem mindig a magyar meg osztrák matricát. 40 litert tankoltam, 5 volt még benne, 530km-t tettem meg.
kimentem meg vissza, a hazafelé úton kifogyott a benzinem, 502 kmt mentem. km alapján megyek, nem mutató alapján. épphogy begurultam a visszaúton egy kúthoz, 46 litert tankoltam a 45 litere tankba..
ha a mosoni mol kútnál tankolok, akkor elmegyek 540-550kmt is a mol benyával, ugyanolyan feltételekkel.
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Mostanában állítólag az omv is tankeren hozza Csepelre a benzint, illetve a shell piros benzinje még az, ami tuttira nem a battai mol finomítóból jön. De amerre én járok, ritka az esso kút. A mol nagy előnye az volt nekem, hogy sok helyen van, és egyforma a minőség (bratyó szerint egyforma pocsék
.
Az engem bosszant, hogy megtankoltam a tiszaújvárosi shell kúton a szekeret kék benzinnel, ment, mint a puskagolyó, másnap tankoltam Debrecenben a böszörményi úti shell kúton ugyanazt, úgy csörgött tőle a motor, mint egy dízel. Utánakérdeztem haveroktól, mondták, hogy az nem jó kút, szintén Debrecenben a balmazújvárosi shell kút jobb. Az én fejem nem telefonkönyv, jobb szeretem, ha egyforma mindig a benzin. -
bambano
titán
Azt írták, gagyi anyagokból van a belseje, nincsenek vagy nem jók a kényelmi cuccok (tárolók, pohártartók), útban vannak kapcsolók, ilyenek.
A német autókban mindig minden ugyanott van, ezt az ellenzők nevezhetik ötlettelenségnek, én meg szeretem, hogy mindegy, mibe ülök, rááll a kezem. Ilyen téren az én igényeimnek legkevésbé a franciák felelnek meg. -
lenox
veterán
válasz
bambano #3000 üzenetére
'Esso kutbol kell tankolni, azok osztrak finomitobol kapjak, nem ezt a molos szart' monda a benzinkutas csavo. En azota a becsi uti essobol tankolok, egyreszt mindig ott a legolcsobb, masreszt meg az is lehet, hogy igaz amit mondott a csavo, mindenesetre baj meg nem volt vele.
-
lenox
veterán
válasz
bambano #2997 üzenetére
Hat elegge lehuzzak, ami azert faszsag, mert annyi az erv, hogy unalmas, meg nekik nem tetszik, de sok konkretum nincs mogette. Mindenesetre ugy latszik, neked beillik az elkepzelesedbe, hogy fikazzak
.
Amugy meg mindig annyi a tudas, hogy japanban gyartott toyotat kell venni... Vagy mondjuk amerikait, csak az nalunk nem tul sok van...
Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Könyvajánló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest