Hirdetés
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos XIII
aktív tag
Egy rendszámot lekértem a nyilvántartásból, és 7. hóban volt egy km állás rögzítés, ami nem a műszaki miatt.
Lehet tudni, hogy mi miatt rögzítenek még? -
rumos XIII
aktív tag
Erről tudtok valami infót, hogy valid lehet-e?
Találtam egy hirdetést, ahol ingyenes átíratással hirdetik az autót. Beszéltem az eladóval, elmondása szerint az apjáé volt, aki meghalt, megtörtént a hagyatéki tárgyalás, és ez után ingyen átíratható..?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
Sziatok.
Nincs egy szerelő ismerősötök, aki csütörtökön eltudna jönni velünk egy autót megnézni, Dunakeszin?
Interneten böngészve, akik ezzel foglalkoznak, csak következő hétre tudnának időpontot adni.
C corsáról lenne szó, 1.2 benzin.
Köszi előre is. -
rumos XIII
aktív tag
Sziatok, megint.
Ford Fiesta 1.3 ajánlott, belvárosi használatra? Van valamilyen kiemelt nyűgje? Takarékos?
Konkrétan ez itt van mellettem, ha ajánlott, ránézek mindenképp, köszke![ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
Sziatok.
C corsa piac halott, másik autón gondolkodom, 650-700 ezerig, a skoda fabia ajánlott?
Konkrét motort még nemnéztem, egyetemre, melóba szaladgálós lenne, belvárosban. -
rumos XIII
aktív tag
sziatok!
Punto 1.4 ajánlott? Próbáltam rákeresni, de nemigen találtam választ, szóval ha uncsi a kérdés már, bocsi[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
Ha telefonos érdeklődésnél a tulaj nem adja meg az alvázszámot, az gyanús lehet?
-
rumos XIII
aktív tag
Sziasztok!
Első autót venném, ketten használnánk, javarészt pesten, szóval benzin kellene. 600 ezer forintig nézelődöm, ami magát az autót illeti. Egyetemisták vagyunk, nincsenek nagy igényeink.
Amiket nézegetek.;
Opel corsa
Fiat punto
Ford focus
Opel G astra
Nagyjából ezek, van még valami, amit érdemes ekkora keretből nézni? Illetve valami, amit a listából nem?
És még tudnátok segíteni, hogy amiket felsoroltam, és ha okék, melyik motorral a legkirályabbak?
Kösz szépen barátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest