-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stylewars_kp
őstag
válasz jdani1998 #214519 üzenetére
Vegyünk olcsó autót tanulóautónak kategóriát sosem értettem. Ha megvan rá a keret, akkor szerintem vegyél egy értelmes autót. Polo, Ibiza, Corsa, Rio, i30 stb... esetleg Clio vagy 207-208. nem olyan nagy autók ezek. Biztonsággal tudsz közlekedni velük.
Ha esetleg mégis megnyomod vagy rátolatsz valamire, akkor ezek népszerű, sokat eladott autók. Arányaiban nézve nem drágábbak hozzájuk a karosszéria elemek, mint a régebbi autókhoz. Találsz hozzájuk bontott cuccokat szerintem normális áron.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
addikt
válasz jdani1998 #214519 üzenetére
ha attól tartasz, hogy meg fogod húzni, és ez számodra vásárláskor egy fontos szempont, akkor olyat vegyél, amiből sok volt, hogy a csavarozható elemekből legyen színazonos a bontóban szotyiért (Astra, Swift)
a Jazz egy egész mérettel nagyobb ám, mint a Picanto, sőt belül inkább másféllel. egy baj van, másfélig az összes el van már rohadva, max. jobban kendőzik.
én első autónak olyat vennék, amiben 1) nem félek, hogy ha törik, akkor menne maradok, és úgy fejtik majd le rólam a tűzoltók mint egy konzervet, 2) annyira egyszerű, hogy minden sarkon legyen hozzá szerelő és 3) annyira sokat adtak el belőle, hogy tele vannak az alkatrészeivel a bontók meg a FB csoportok és az utángyártóipar is felfedezte magának, tehát 8 ezertől 38 ezerig lesz hozzá 25 gyártónak fékbetétje vagy vezérműszíja valamint 4) szívó benzin, minél kisebb meghibásodási aránnyal
másfélig ha ezeket leszűröd típusokra, akkor a típusokból azt a konkrét példányt venném, ami éppen nem rohad. a karosszériázás a legrosszabb munka, és sokan nem jól csinálják. egy talpas gömbfej kicserélése nem akkora truváj mint egyenes karosszériaelemet csiszolni vagy színazonosat fújni.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs