- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
-
Kickass
őstag
válasz szőröscica #72435 üzenetére
nehidd, szarásig vannak Alfa bontott alkatrészek
-
válasz AMD Power #72492 üzenetére
Ezt a faszságot! " jellemzőbb a 11 évesnél idősebb autók behozatala - autó esetében az ismeretlen előélet tükrében nem csak az olajakat, egyéb folyadékokat, szűrőket, akkumulátorokat, hanem szinte minden kopó és gumi - nem csak a gumiabroncsokat, hanem az összes gumiból készült - alkatrészt le kellene cserélni ahhoz, hogy valóban nyugodtan ülhessen bele új gazdája, és minden reggel üzembiztosan indulhasson útjára." Persze. Meg 11 éves kocsit újra is fújunk telibe, meg újra sajtolunk mindent h a szívün megnyugodjon Van egy olyan érzésem hogy ezt a cikket az új autó lobbi szponzorálta...
footy: mobile.de-n találtam 2 ótót is amu osztrákiában van, és az egyik végére oda van biggyesztve az a felirat.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Ezt most olvasom csak, de nincs benne semmi világmegváltó
Nézegettem a magyar piacot meg a
náczinémet nyelvterületűt. Még regadóval is olcsóbb a kocsi ott. pl egy kúhét kerül (olcsó, alja kategóriát írom ott és itt is!) 14-15.5k €ba. Itthon ez 16.6-18k ojrótól indul. Még ha hozatom is nyerek vagy 500 ojrót. nem is beszélve arról hogy ha nem neppertől veszem, és olyat találok, amiben sok a km de van szerviz története és számlái (mert ilyen is van) akkor leszarható az esetleges 250-300k km.[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz bitpork #72504 üzenetére
Igen, nekem is ez volt az érzésem. Semmi gond nincsen egy jó 15 éves autóval. Akkor már elég biztonságos és kényelmes, tartós autókat gyártottak....
Egyébként annyiban igaz, amit leír, hogy egy 10-12 éves, sokat futott autó (értsd 300 ezer km felett) már előfordulhat az alkatrészek, motortéri csövek, műanyagok elöregedése. Persze ezek cseréje nem egy vagyon.
Én is terveztem a kocsim lecserélését 2-3 éven belül, de most lakást veszek inkább. 175 ezer km van benne, még ugyanennyit ki kellene bírnia. Ha nem is akarok vele ennyit menni, de vagy 5 évig még megmarad.
-
Melack
veterán
Hétfő/péntek vagy szerda/hétfő a benzinár módosítás most?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Laraxior
titán
válasz MunezXBK #72510 üzenetére
De.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Melack
veterán
válasz szőröscica #72514 üzenetére
Most ennél több lenne, ha jól számoltam 120 liter (2 autóra). Ezért kérdeztem csak (ok, ne akarjak mindenen nyerészkedni).
Köszönöm a válaszokat!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Laraxior
titán
válasz mukibuci #72516 üzenetére
Én kiszámoltam 20 rugóért ha hétfőn tankolok, vagy szerdán egy lityi difi jött ki. Nálam egy liter nem oszt nem szoroz
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
-
válasz runner 125 #72523 üzenetére
Számít bármelyik is?!
-
Laraxior
titán
válasz bitpork #72519 üzenetére
Tévedés, én használom mindennap, de csak 2x5km erejéig De lassan kicsit pihenőre akarom tenni, mert elkezdtem a jogsim kibővíteni... A-val Kell még egy benzinzabáló nagyköccentis szörnyeteg
-
blt.62
őstag
Erről mi a véleményetek?
[link]MegtorloXp
-
válasz !Overdose! #72527 üzenetére
22k? Az nem sok, miért lenne véglet? Én november 2. hete és december 2. hete között majdnem 8k-t mentem.
-
!Overdose!
őstag
válasz bitpork #72529 üzenetére
Nálam az autó nem munkaeszköz, így csak viszi a pénzt. Ez a 22k km is több, mint fél millióba került csak az üzemanyagot számolva. Ennyibe kerül a kényelmes utazás évente, igaz ha leosztom két főre, akkor már emészthetőbb.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
válasz !Overdose! #72532 üzenetére
Számoltál már Taxi szerződést? Lehet olcsóbban kijönnél ha nem létszükséglet.
Sajnos nekem elengedhetetlen. Úgy tűnik meglesz lassan a második súlyos beteg a családban, uh kell a jószág.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz !Overdose! #72535 üzenetére
Akkor meg ne számolgasd mi mennyi! Élvezd. Majd ha ott tartasz h kocsi v étel, akkor kell gondolkodni.
És ez jóNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz !Overdose! #72535 üzenetére
22k km kevés? Kb fele ennyit megyek egy évben a H4-el.
#nincsbennetarcsi
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #72532 üzenetére
HI!
kezdj el epitkezni es lesz parszor amikor 3-4 napaatt beleszald az 1Mm...
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz !Overdose! #72542 üzenetére
Igen, pont erre akartam kilyukadni, hogy én fele annyit megyek az számít kevésnek, nem a 22k km/év.
Jellemzően a biztosítók évi 20-25k km-es avulással számolnak (normál üzem esetén), tehát egy átlag honpolgár ennyit megy egy évben.
mod:
De ha most megnézem így utólag a Hondámat 6,5 évesen adtam el 52k km-el az órájában (az évi 8k km). Azt se strapáltam agyon...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Balupapa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem