- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Holnap megnézek egy 2005-ös ford focus kombit (1.6 TDCI).
Mire figyeljek a szokásos dolgokon kívül? Van valami tipikus "focus betegség?" -
hobizoli
nagyúr
-
Impressa
őstag
válasz hobizoli #49456 üzenetére
Csak nem erre gondolsz? keményen nyomják.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
ABE
őstag
-
-
őstag
Hali!
Ilyen CNG-s Zafirákról mi a vélemény? Most benzines 2-es 1,6-os Focusom van és bár nem megyek olyan sokat egy évben, de elég sokat lehetne üzemanyagon megtakarítani.
Köszi, üdv!
-
válasz Integra #49419 üzenetére
Ezt nem is lehet cáfolni: de ekkor már benne van az is h Ő is meghal. Olyan autó nincs amiben nem lehet kipurcanni. Ezért mondtam azt amit: nyugodtan próbálja csak arczon röhögni a fizikát, majd rá fog fagyni a mosoly a fejére.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
szőröscica
addikt
-
giigz
veterán
válasz szőröscica #49468 üzenetére
Otthon is lehet CNG-t tankolni
-
didros
senior tag
válasz szőröscica #49470 üzenetére
ez kb. milyen nagyságrendű játék?
-
giigz
veterán
válasz didros #49471 üzenetére
Túl jónak tűnik, csak akkor fog kiderülni minden, ha elmész, és megnézed. Szerintem törve volt, de ez csak egy "megérzés", semmi erre utaló jelet nem látok. Simán lehet jó vételt csinálni kereskedésben is, de ez tényleg nagy ajándéknak tűnik, kíváncsi vagyok, mi lesz a buktató
-
didros
senior tag
válasz szőröscica #49473 üzenetére
Mert a kispolgári gondolkodásom azt mondja, hogy ha direktben vásároltam volna az eladótól, közvetítő nélkül, akkor még olcsóbb lett volna, ergo még jobb vétel :-)
-
szőröscica
addikt
válasz didros #49474 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. Meg kell kérdezni a márkaszervizt, vagy valamilyen komolyabb független szervizt, pl. Bosch car service elég sokfelé van.
Viszont ha eddig nem csinálták meg, és Te nem csináltatod meg, akkor előbb-utóbb esélyes egy turbóhiba, ugyanis ezt elég becsületesen alulméretezték.
-
őstag
válasz szőröscica #49468 üzenetére
Hali!
Szegedi vagyok és nem nagyon járok hosszabb utakra. Újabb Multiplánál jobb vagy rosszabb?
Üdv!
-
didros
senior tag
Előzetes rövid telefonálás során azt mondta a kereskedő, hogy a bal ajtókon vastagabb a festékréteg, valószínűleg megpróbálták feltörni az autót. Illetve a jobb hátsó sárvédő meg lett húzva és szépen kijavítva. Igazából én nem várom el egy ilyen korú autótól, hogy gyári állapotú legyen, csak azért ne totálkárból visszahúzottba fussak bele. :-)
-
aero.
veterán
Jelentkezett már valaki tesztvezetésre valamelyik márka hivatalos oldalán? Mennyire működik ez? Azt mondjuk látom feltétel, hogy 3. félnek kiadhassák az adatokat.
-
Xero
nagyúr
Hyundai Genesis Coupe tesztvezetésre jelentkeztem anno. Nagyon mozgatott az autó. Gondoltam kipróbálom és ha tudja fokozni az ez kell nekem érzést, akkor talán beleugrok.
Annyira nem izgulták túl a dolgot, és kb egy - másfél év után kaptam egy megkeresést, hogy na most lehetne menni. Addigra szerencsére már megjött a jobbik eszem.[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz MunezXBK #49486 üzenetére
xd alap, foleg 1 merci milyen ma diesel be tiszta ciki is
vki vett ma deviltuning ek tol projektoros kodllampat? vagy vmi jofajta amit erdemes megvenni? (lehetoleg beferjen omegaba)
mert ami most van nagy 0...ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz whitezo88 #49490 üzenetére
ertem, nem gondoltam komolyan a kerdest
am a 177le s balna chipppelve 204le vel sztem siman autozhato, 126 os is viselheto 300td be.
amugy az ilyenaruakrol:
van a kornyeken 126 os a csomi tartoja, lathatoan megvan rogyva leffele :@ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Kornel
veterán
-
Dr.Zoo
őstag
Lehet hülye vagyok, meg kretén, meg öreguras, (mi is? Kovács uras )
De EZT akkor is megvenném, ha lenne rá "kedvem".. Jövőre betolnám OT vizsgára, utána meg szépen elpöfögnék vele kizárólag jó időben talikra.(ja és DÍZEL!!!!!!)
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
zoo8800
veterán
válasz Kornel #49493 üzenetére
Akkor már inkább 1.2 egy nagyobb kocsiban
rip and tear, until it is done
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Dr.Zoo #49494 üzenetére
Kicsit szedett vedett, kocka lampa elol az nem bele valo szerintem, mert az a modellciklus vegen volt, dupacsoves kipufogo, ami max a 300DT-n lehetett, vagy benzinen, es 240d a hatuljan. Lenne vele munka boven, de korrekt az ar. Nekem ami nagy alom egy feher szinu kek belsos, tetoablakos automata 300D, a kellemes 88lovacskaval
Smoke & Torque
-
FerNandor
őstag
válasz didros #49460 üzenetére
képen tetszik. majd írd meg, hogy mi volt. az meg, hogy festették az egyik ajtót vagy hasonló dolgok, nem sokat számítanak, ha jól meg van csinálva. nyilván olyat szeretne az ember 30 éves autónál is, ami hibátlan, de egy ilyen kis javítás nem igazán lehet hátrány.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
whitezo88
nagyúr
egy kis ánusztisztítás a h24-től [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest