Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    A kopasz azért jó, mert láthatod hogy dolgozik. Ráadásul ahogy közben beszél, egy kicsit rá is látsz még jobban hogyan gondolkozik, hogy látja a dolgokat. Nem utolsó sorban az is lejön, hogy rettentően képben van az autókkal.
    Ami nekem nem teszik, hogy nagyon biztonsági játékkal nyomja ezekkel a pár éves autókkal.
    Ügyebár ezeken bármi kisebb hiba van akkor kuka, sok esetben laikusnak is egyértelmű malőrökkel. Egy pár éves autón nem akarsz rozsdát meg szét taknyolt dolgokat látni.
    Viszont ezt nagyon jól csinálja! Tudja mit-hol kell nézni, mire kell figyelni.
    Sok esetben már érzésre hagyatkozik, hogy valami nem kerek az autóval, és inkább hagyja.
    Csak hát ezt a néző, kis tanulási vággyal nem sokra megy.

    Egyébként meg bárkit hívsz is magaddal. Semmi garanciát nem fog adni, vagyis én akiket eddig kérdeztem mind ezt mondta: Nem lát bele, így nem tud mit mondani.

    Most egyik maszek-autószerelő kollégám be is szívta. Vagyis nem ő, hanem másik kolléga akivel kiintézett egy Opel C Corsa-t.
    Az autó pár 1000km után motorhibás lett, hengerfejes stb. De a vétel idejére az állapota össze volt rakva. Tovább a sztorit nem tudom, mert nem akarnak róla beszélni nyilván.
    Na de ez kivédhetetlen, bárkit hívsz.
    De legalább a kopasz megnézi bent a csavarokat, szét volt-e már szedve az autó, ha igen, akkor tök mindegy mit mondanak neki egy pár éves autónál.
    Viszont egy 10 évesnél már sok minden miatt lehetett szétszedve. Egy 15 évesnél már lehet jó ha teljesen fel van újítva...

Új hozzászólás Aktív témák