- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Mi a véleményetek a ford focus mk2 facelift-ben található 1.6 Ti-VCT és a 2.0 benzines motorról? Érezhető a 2.0 benzines nagyobb teljesítménye, vagy bőven elég lehet bele a változó szelepvezérlés miatt a Ti-VCT motor is? Valamelyik kevésbé megbízható? Illetve egy Toyota 1.8 VVT motor megbízhatósága is érdekelne.
A 3 motortípus közül milyen sorrendiség állítható fel, ha nagyon kellene? Jól jönne minden információ.
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz dellfanboy #167553 üzenetére
Javítottam, hogy focusról van szó. mk2.5 vagy mk2 facelift
[ Szerkesztve ]
-
-
pècsimunkás
addikt
A 2,0 l nem tudom milyen , de az 1,6 Ti-VCT egèsz jól megy . Öcsèmnek ezzel a motorral szerelt kombi Focusa van . Szereti nagyon . Megyek vele èn is nèha , ès nem szoktam szidni , mondhatnám tetszik ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
_q
addikt
válasz pècsimunkás #167559 üzenetére
Zaj, kényelmi része milyen a kocsinak? Nem is igazán a városi a lényeg, hanem hosszabb táv ~1 óra legalább és 110-130-as tempónál.
-
pècsimunkás
addikt
-
válasz LuckyL #167563 üzenetére
A 14 nap elméletben áll, de ügyletdöntő szerintem hogy autóalkatrészt nem a vakvilágba rendelünk hanem adott gyári szám alapján. Ha UNIX elbacta akkor természetesen hibás teljesítés de ha azt rendelem ami nekem kell, azt kapom ami kell ráadásul nem hiba miatt akarom visszaadni , akkor a kereskedőnek sok dolga nem lehet vele.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
válasz bitpork #167565 üzenetére
a 14 nap egyedül akkor nem áll, ha a vásárlás előtt felhívták rá a vásárló figyelmét hogy ez egy egyedi gyártású termék az ő megrendelésére
egyébként az unix haszonkulcsába belefér (szerintem) hogy a fogyasztók számára ezt biztosítsa, hiszen a viszonteladóknak, szerelőknek 40-50 % kedvezményt tud adni, bár ez jogi szempontból nem releváns
szerk: még hozzá kell tennem, hogy naponta sok ezer ügyfelet szolgálnak ki, nem hinném hogy az adott dolog "rajtuk maradna" -bár ha így lenne sem a fogyasztó gondja lennecryptot minden termékemért elfogadom
-
törölt tag
válasz bitpork #167565 üzenetére
Ott a lényeg: a vakvilágba nem rendelünk alkatrészt, ezért alapvetően egyetértek, hogy nem kötelesek visszavenni. Ezen felül pedig megitélés kérdése az eladótól, pl. a polcról vette-e le, vagy mennyi a fogyás az adott cikkből stb. Vagy másképp járhatnak el egy törzsvevővel is, mint egy ismeretlen taggal. De mindenképp meg kell próbálni, ha benézte valaki.
-
törölt tag
válasz LuckyL #167570 üzenetére
Nálad lehetséges, hogy nem játszik, amelyik autós boltba jársz, viszont nem tudhatod máshol és másoknál hogy működik ez a dolog. Én azt mondom, hogy sok dolog múlik az emberi kapcsolatokon is, de tovább ezt kár ragozni. Mondjuk érdekes, hogy a saját tapasztalataimat akarod megcáfolni.
De még olyanról is be tudok számolni, hogy gyári alkatrészt is vissza lehet küldeni egy márkaszerviznek több dologtól függően. Legrosszabb esetben10 % buktával, vagy év végén ami a nyakukon maradt több olyan feleslegesen rendelt cucc is, de azt már csak nagyobb veszteséggel veszik vissza. De ezt is majd mindjárt cáfolod.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz LuckyL #167568 üzenetére
Kovacsauto pl nem veszi viszza, csak abban az esetben, ha hivatalos szerviz kiallit egy papirt, hogy az adott alkatresz nem megfelelo.
Elotte azonban fel kell hivni oket, tologatjak a telefont 2-3 osztaly kozott, majd az egyik kuld emailben egy formanyomtatvanyt amit ki kell toltetni a beszerelest vegzo szervizzel, lepecsetelve az alkatresszel egyutt kell visszakuldeni.
Ellenkezo esetben nem hajlandoak visszavenni/cserelni semmit."Bad reklám is reklám too"
-
őstag
válasz Integrale #167572 üzenetére
(#167571) Pumma -neked is írom
egy percig sem állítottam, hogy vissza is fogja venni
csak azt mondom, hogy jogszabály szerint kötelessége
aki nem kényszeríti ki a saját jogait, azt természetesen terelgetik mint egy birkát...nekik is meg kell élni valamiből, maximálisan érthető ha ezt csináljákcryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz BigBlackDog #167576 üzenetére
ilyen régi és olcsó autóra nem fog bank hitelt adni
gondolom személyi kölcsönt intéznek helyben (biztos jó kedvező lesz)
tehát amit állítanak az igaz végüliscryptot minden termékemért elfogadom
-
fenergie84
addikt
Sok kereskedésnél láttam kiírva, h személyi kölcsönt is intéznek, gondolom erre értette.
Mód: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz fenergie84 #167578 üzenetére
Nem szóltam akkor. (Egyelőre) nem vagyok túl jártas a hiteles témákban.
-
gzbotii
nagyúr
válasz #94529552 #167569 üzenetére
Én tavaly tavasszal rendeltem egy kuplungtárcsa - ami végül nem kellett, mert mind kiderült, ami fent volt az kb egy éve lehetett benne, így szóltam a shopnak, akik minden szó nélkül visszavették, csak a postaköltséget buktam.
Igaz ez romani, és ott minden online rendelésnel köteles a gyártó visszavenni az eladot terméket, tudtommal max akkor nem, ha az sérült vagy használat nyomait mutatja.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
meszi85
tag
válasz HeavyToys #167567 üzenetére
Kicsit told meg a keretet és alkudj. Renault Clio 1.4 16V Korrekt hirdetésnek látszik.
-
Hitelnél is volt hogy névre került. Pl nekem anno a passat. A törzskönyvet megtartotta a bank, meg volt egy közjegyzős szerződés elővásárlásra és káreseményre.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Johnny_vT
senior tag
válasz BigBlackDog #167519 üzenetére
Nekem ma alig 3 km kellett ehhez. Ház alatti fűtetlen garázsból indulva. A fűtést még be se kellett kapcsolni, szerencsére elég volt az ülésfűtés
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Civic-ből volt hybrid verzió. Ezek mennyire ajánlottak? Miért nincs 2010 utáni modell ezekből?
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz V.Stryker #167591 üzenetére
Mert nem volt sikeres igazán Európában. Egy kicsit átdolgozott 1,4-es Jazz motor van benne mellette az akkupakk. Sajnos több autónál is előfordult, hogy az akupakk tönkrement (fejletlen töltésmenedzsment miatt kiegyenlítettek lesznek a cellák amit sw frissítéssel igyekezett javítani a gyártó több-kevesebb sikerrel). Akkupakk cseréje 500k fölötti árat jelent (utángyártott természetesen nincs csak gyári).
Pusztán villannyal nem tud haladni és a gyenge motor + a nehéz az akkupakk miatt a gyakorlatban alig eszik kevesebbet mint az 1,8-as szívóbenzines, cserébe jóval több a hibalehetőség az egész rendszerben.#nincsbennetarcsi
-
V.Stryker
nagyúr
Fene.Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet,mert nagyon kevés van belőle. Ki is esett.
Agglomerációból bejárni gondolkodok valamin 2 millióig. 2 gyereket kell hurcibálni, de nem kell egyterű batár. 25km be, 25km vissza.
Még Prius II is játszik. Van más javaslat? Nem vagyok nagyon diesel párti...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz V.Stryker #167594 üzenetére
Honda IMA rendszerét globálisan ejteném (CR-Z, Insight, Jazz). Amúgy utód nélkül meg is szűnt ez a komplett hajtásrendszer. Ezen kívül ebben az ársávban maradva csak a Toyota konszern kínál érdemi autókat.
- Toyota Auris HSD, Prius a hajtáslánca csak más a kasztni, ha jobban tetszik az is jó vétel előnye, hogy kombi is van belőle.
- Toyota Camry Hybrid nincs velük baj de európában nem forgalmazták szürkeimportos az összes.
- Lexus RX400h ha egy guruló nappalit szeretnél, bár ehhez kicsit drága az alkatrész cserébe prémium.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit hülye a kérdésem...
Apósomék most vesznek új autót, és kérdezték tőlem, kell e valamit adni a kereskedőnek. Én még nem vettem új autót, szóval nem tudom.
Szóval szokás neki adni valamit? (Pénz vagy egyéb kis köszönő apróság)? -
BigBlackDog
veterán
válasz nandow #167597 üzenetére
Hát, mondjuk a kocsi vételárát nem árthat odaadni a kereskedőnek.
Egyébként nem szórakoznék ilyennel. A kialkudott vételárat megkapja, azt'jóvan. Persze, ha tényleg rendes és kedves volt és tényleg jó az autó meg mindent tisztességesen megcsinált, akkor más a helyzet (ugyan évekkel később is kiderülhet, hogy esetleg valamit simlizett). Mondjuk használt autót nem vennék kereskedőtől (igen, csúnya előítéletek vannak nálam), új autó esetén meg a tapasztalatok alapján a kereskedő szokott inkább "kedveskedni" ajándékokkal (pl. Suzukis táska, notesz, tisztítószer, makett autó, stb.).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt