- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz Kornel #121199 üzenetére
Köszi, sajnos akkor sem fér bele a keretbe. A hirdetésben linkelt autót szeretném eladni és egy kisebbet venni. Nyilván lehetne mondani hogy ne sajnáljam azt a +150-200k-t, de lakáshitel is van most. Valami kompromisszumos megoldás kellene 600-700k körül ahogy írtam.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
TayRol
nagyúr
válasz szőröscica #121200 üzenetére
igen, ezen a véleményen vagyok én is.
megane-oknak van valami ismert betegsége?
-
szőröscica
addikt
válasz TayRol #121203 üzenetére
A kártya előbb-utóbb biztosan szar lesz, de a renault klubos fórumokon mindig vannak tagok, akik olcsón megcsinálják, és utána megint sokáig jó lesz.
Az 1.6 talán a gyújtótrafókat szereti enni, de azokat is egyszer kell kicserélni a megbízható típusra, és nem lesz velük több gond. Illetve azt hiszem az ablakemelő szerkezetük is szeret tönkremenni (a Lagunában biztos, a Meganeban nem vagyok biztos).
A Renault topikban több ember is M2-vel jár, szerintem érdemes ott érdeklődnöd.
Tényleg, az okoskerék!
[ Szerkesztve ]
-
ati15
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új autót venni. Már nagyon sok márkát megnéztem, teszteket, videókat, és nálam eddig a Mazda 3 G120 Attraction felszereltséggel nyert. Szóval igazából csak azt szeretném kérdezni hogy szerintetek van ennél jobb kocsi persze hasonló áron (megbizható, jól megy, keveset fogyaszt, és még jól is néz ki) ?
Egyébként csak ilyen évi 10-15 ezer km-re kellene, 50-45-5 arányban ,városban, országúton, autópályán használva. Még a lényeg hogy azért elférjünk benne kényelmesen 4en is.[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
válasz Kornel #121202 üzenetére
Thx.
Ez most hülye kérdés lesz, érzem, de kb mennyi idő alatt szoktak elmenni az autók ? Úgy értem mennyire pörög ez a 500k-1M közötti piac ? 0 tapasztalat e téren.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
mycso
veterán
válasz TayRol #121212 üzenetére
Index renault fórumról:
"A szelepfedél alatt két vezérműtengely forog. Egy a kipufogó oldalon, és egy a szívóoldalon. Ezt az utóbbi, szívóoldali vezérműtengelyt (ami a kocsi orrához van közelebb) egy szíjtárcsán keresztül hajtja a vezérműszíj. Ez nem egy egyszerű szíjtárcsa, hanem egy rugós szerkezettel van kegészítve, ami tulajdonképpen a fordulatszám függvényében változtatja a szívó oldali vezérműtengely helyzetét a főtenelyhez képest. Működése hasonló a röpsúlyos előgyújtás szabályzáshoz. Tehát olyan mintha alacsony fordulaton normál vezérlést kapna a motor, magasabb fordulaton meg egy "eltolt" vezérlést. Ezzel nyomatéknövekedést és fogyasztáscsökkenést értek el. Ezt a kis tárcsát hívják un: "okoskerék"-nek is."“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
trassher
addikt
válasz szőröscica #121200 üzenetére
Kacsaseggű megane 2-t 2 gyerekkel? Akkor a csomagtartója mint egy műzlis doboz.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
veterán
válasz trassher #121219 üzenetére
Egy hónapig használtam egy ilyen Megane 2-t szeptemberben (1.9d, 2004, 18x ezer km, magas felszereltség).
Random nem működő kijelző, (szilánkosan) törékeny műanyagok, szétcsúszó géptető-bovden, zörgés a műszerfalból, gusztustalanul kopó kormány és váltógomb, hámló műszerfal az, ami negatív benyomásom maradt.
Pozitív, hogy az amúgy nyekergő futómű jól viselte a fekvőrendőket, nagyon fordulékony - városban kellemes volt használni.Soha a büdös életbe nem vennék ilyen autót.
-
Integrale
veterán
válasz focvis #121222 üzenetére
Én ilyenen tanultam vezetni 2005-ös kombi. 1.5 dCi, 430e km körül volt benne már akkor, és a mai napig látom. Semmi ilyen jellegű problémával nem találkoztam, és az oktató sem panaszkodott, sőt.
Belseje nagyon szép állapotban volt, kivéve a vezetőülés, de az érthető is egy tanulóautó esetében.Ezen felül van egy 1.6-os kacsaseggű, és egy 2.0 dCi a családban, mindkettő hibátlan állapotú, nem nyekereg, nem zörög, nem kopik rendellenesen.
"Bad reklám is reklám too"
-
yodamastah
őstag
válasz #16514048 #121198 üzenetére
A tényleg szép békalámpások nehezen jutnak el a hahut böngésző átlag vevőkig.
Nyáron raktam fel hahu-ra egy békalámpást, nagyon szép állapot, 300ezer km-el 500k-ért, 30 másodperc (!) után csörögtek hogy vegyem is le, alku nélkül elvitték. Viszik az idősebb jó állapotú toyotákat afrikába. Rá vannak állva annyira hogy ami jó és van benne klíma, az kb percekig van fent hahu-n. Még mondták is hogy ha tudok még ilyen állapotú klímást szóljak, azonnal megveszik.
-
Gergőke88
addikt
válasz slett27 #121197 üzenetére
Nem akarok nagyon belemenni, de eladod az Opelt 800e ftert, veszel egy puntot-cliot 600-700 kozott akkor kb ugyanott vagy mint most (atiras stb.) es lett egy ki tudja milyen autod szervizeles szempontjabol.
Mennyivel fog kevesebbet fogyasztani egy 1.2 egy 1.4es motortol? 1l talan?
Szerintem ertelmetlen csere lenne. -
TayRol
nagyúr
válasz mycso #121215 üzenetére
köszi az infót.
lehet inkább 1-es focus, vagy gastra lesz belőle, kombi. tegnap már pedzegettem asszonynak, mondta, hogy neki teljesen ok. de a japánokat sem húztam ki, bár az említett corolla bejövős.
a benzines megane motort (mint konstrukció) nem ismerem...
[ Szerkesztve ]
-
kalmanchris
tag
-
TayRol
nagyúr
válasz kalmanchris #121232 üzenetére
anno 9 éve majdnem ilyent vettem...
-
Gergőke88
addikt
válasz kalmanchris #121232 üzenetére
Mx rendszam es magyaroszagon ujonnan forgalomba helyezett...
Szep tortenet. -
trassher
addikt
válasz focvis #121222 üzenetére
Én egyszer vezettem városban és főúton. Egy barátom kért meg hogy vigyem le az autót szerelőhöz mert neki még nincs jogsija de az autót már megvette. 17-es felni volt alatta, nem szerette a rossz utakat. Ami megmaradt bennem nagyon az a furán döntött kormány és óracsoport + nekem túlzottan szervózott volt a kormány.
Redmi Note 7
-
Gergőke88
addikt
válasz kalmanchris #121235 üzenetére
Ultem ilyen xsaraban. Szerintem ennel egy G Astra, Focus jelentosen jobb.
TayRol: Vagy Taxi volt sarga rendszammal.
Használd a szerkesztés gombot.
[ Módosította: Qru ]
-
TayRol
nagyúr
válasz mdani01 #121242 üzenetére
okmányirodában jelzed, hogy új rendszámot szeretnél. kell új forgalmi, törzskönyv, matricák a rendszámra, illetve maga az új rendszám. ha jól emlékszem 6-6-6e ft az áruk, a matrica meg párszáz ft (lehet hogy több, ez régen volt).
Gergőke88: akár. nehéz lesz majd megfelelőt kifognom, az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
tresh
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs