Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Mini PC
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom gépvásárláson.
Jelenleg:
Alaplap: Gigabyte GA-P35C-DS3R
Cpu : Intel Core 2 Duo E6750 (3,2 Ghz-en megy, na ez már ma nagyon karcsi)
Vga : Nvidia GTX 460
Táp : Chieftec 500w
Ram : DDR2 8GbVéleményem szerint alaplapot, procit, és memóriát cserélnék. Videó kártyát megtartanám, meg a tápot is.
Amire használnám:
Játék: GW2, DIII, alkalmanként CoD, és tsai
Internet, filmézés stb.
A monitorom felbontása: 1920x1080Általában 3-5 éves időintervallumra szoktam gépet vásárolni, de nem szeretnék "gagyi-t" venni. Fontos a stabil megbízható működés. Mondjuk ennél a proci-nál, már a leggyengébb i3-as is lényegesen gyorsabb. meg ugye a vga-mat sem képes kihajtani. Sajnos mostanság gatyaszíj meghúzás van, így fontos lenne a költséghatékonyság. Kb. mennyiből lehetne egy stabil, jól működő rendszert összehozni? Intel konfig előnyben :-). Ebben kérném a segítségeteket.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne gépet venni. Kétféle variáció lehetséges.
1; 120k-ig, netezés, filmnézés, illetve alap játékokra lenne használva
2; 200k-ig, szintén netezés, filmnézés, viszont itt már a gyerkőcnek az lenne a kívánsága, hogy a Bf3, illetve a GTA 4 problémamentesen fusson. Ők is jó pár évre szeretnék ezt a masinát, úgyhogy valami időtállóbb konfig kéne.
Köszönöm a nevükben is a segítségeteket.
-
bajtokarpi
őstag
válasz tranceplanet #47697 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítségedet! Nos az alap játékok alatt, az egyszerűbb tárgykeresős játékokra gondoltam. Esetleg kérhetnék egy inteles konfigurációt is ?
Köszi
kurtz, neked is köszi. Amúgy a GW2 az nálam is alap!
-
bajtokarpi
őstag
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Konfigot szeretnék frissíteni. A jelenlegiből maradna a Gigabyte 460 GTX vga, a vinyók, és ssd, Chieftec 500-as táp, házikó. Cserélném a mostani CPU-m Core 2 Duo E6750, 8GB DDR2 ram, Gigabyte P35C-DS3R alaplap.
Alaplap: GIGABYTE Alaplap S1150 B85M-D3V INTEL B85, mATX
GIGABYTE Alaplap S1150 B85M-HD3 INTEL B85, mATX - 14847+áfa
GIGABYTE Alaplap S1150 B85M-D3H INTEL B85
ASROCK B85M Pro4CPU: INTEL Core i5-4570 3.20GHz 1150 BOX
RAM: DDR3 8Gb/1600MHz Kingston K2 KHX1600C9D3B1K2/8GX
Szerintetek ez így rendben van? Igazán az alaplap az ami kérdéses, mert az egyik informatikus ismerősöm a Gigabyte-ot javasolja, míg a másik Asrock-ot. Kérlek benneteket, hogy véleményezzétek a dolgot, és adjatok tanácsot. Egy stabil, megbízható , és erős gépet szeretnék egy pár évre.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
#62258-ra esetleg észrevétel?
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ezt a masinát néztem ki magamnak. Véleményetekre lennék kíváncsi. Abszolút multifunkciós gépnek szánom (játék, net, full hd filmek, stb.) A táp még kérdéses.
Gigabyte B85M-D3H alaplap
Intel Core i5-4570 processzor
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/8GX memória
MSI GTX760 2GB DDR5 N760 TF 2GD5/OC videokártyaKöszi
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm gépet szeretne venni, és összeállított egy konfigot magának, de én kikérném a véleményeteket. Szerintetek megfelelő, vagy ezért a pénzért össze lehetne állítani jobb konfigurációt is? Köszönöm előre a segítségeteket.
Alaplap: GIGABYTE GA-Z87-DS3H, intel Z87 Express, VGA kivez. LGA1150 ATX alaplap
Proci: Intel CORE i5 Quad i5-4670 3400Mhz 6MB 84W LGA1150 box processzor
Vga: GIGABYTE GeForce GTX750 Ti 2048MB D5 OC GV-N75TWF2BK-2GI PCI-E3.0
Ram: KINGSTON DDR3 KIT 4x4096MB 1600Mhz KHX16C9T3K4/16X cl9 HyperX Beast XMP
Táp: COOLERMASTER Vanguard 700W RS-700-AFBA-G1 moduláris 13,5cm BOX
Ház: COOLERMASTER Storm Enforcer SGC-1000-KWN1 plexis fekete ATX ház
SSD: SAMSUNG 120GB 840series EVO MZ-7TE120BW 2,5" S-ATA3 MLC SSD
Winyó:WD 500GB 7200rpm 64MB WD5003AZEX BLACK 3,5" S-ATA3 HDD
Dvd író: ASUS DRW-24F1ST S-ATA fekete BOX
-
bajtokarpi
őstag
válasz ggbuffon1897 #79616 üzenetére
Szia!
A ház kinézetébe nem igazán szeretnék beleszólni, azaz ő ízlésének megfelelő, akkor legyen. A táp az nekem is "szúrja" a szememet, ennél szerintem olcsóbban is lehetne jobb tápot kapni (Seasonic, EVGA, Xfx ?). Ez a 750 Ti, nem lesz harmatos egy ilyen konfig alá?
Köszi
Látom már jó páran írtatok, átnézem és megy a válasz, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
válasz membrandj #79617 üzenetére
Szia!
MMO-val játszik a srác (meg nem mondom melyikkel). Állítása szerint "eszi" a gépet, amikor lemennek egy 15-20 fős raid-be. Keret kb. 300k. Ja és még annyi, hogy a gigabyte alaplaphoz ragaszkodik, mert még nem csalódott benne (erre inkább nem mondok semmit :-) )
Köszi
juve600, DR|FTK|NG neked is köszi
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Véleményetek a konfigról megköszönném? A többi komponens megvan. Esetleg egy tápon gondolkodom. Jelenleg a régi konfigot egy Coolermaster GX 750w hajtja. Az Asrock, illetve az MSI lapok között mi a különbség?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
1. Mire fogod használni a gépet?
Internetezés, filmnézés (full hd), mindennapos használat, irodai alkalmazások.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
3 db. sata-s winchester.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Winchesteren kívül mindenre.
4. Mennyi a kereted rá?
Amennyi egy tisztességes konfighoz kell.
Egy 11 éves konfigot szeretne nagynéném lecserélni. Fent említett kívánalmaknak kéne megfelelnie. Megbízható "tartós" gépet szeretne, amit nem kell 2-3 éven belül cserélnie.Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ez lesz akkor végül. Bármi észrevételt javaslatot szívesen fogadok.
Monitor pedig: LG 24MP59G-P [link]
Memóriát még ezt néztem: Corsair 2x8GB DDR4 3000MHz Vengeance LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 memória [link]
Szerintetek jó-e a G.Skill, vagy a Corsair megéri azt a pár ezer forint pluszt?Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Munkára (tervezés, rippelés, grafikus munkák), általános felhasználás.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Semmivel, mindenből új kell.
Mindenre.
4. Mennyi a kereted rá?
300k bruttó.
Egy ismerősöm szeretne egy munkára használatos gépet.
Kívánalmak: gyors legyen, "erős" legyen, minőségi alkatrészekből épüljön fel M.2 SSD-t szeretne bele, rosszul szellőző meleg helyen lesz, így fontos a jó ház+ventik. 2 monitorral fogja használni (2560x1080)Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy tönkrement asszony gépe. Milyen konfigot javasolnátok?
Amire szokta használni:
-internetézés,
-world, excel stb.
-játék (tárgykeresős)
-zenehallgatás, filmnézés
Sajnos jelenleg elég szűkös a keret, minél olcsóbban szeretném megúszni.
Winchester kivételével mindenre szükség van.Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Update: Kicsit javult a keret: 300k
Nagyon úgy néz ki, hogy tönkrement asszony gépe. Milyen konfigot javasolnátok?
Amire szokta használni:
-internetézés,
-world, excel stb.
-játék (tárgykeresős)
-zenehallgatás, filmnézés
Mindent cserélnénk, monitort is.
Köszönömbattletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Kérdezném a szakikat (palfitom, SyMbioTe) , hogy erről a konfigról mi a véleményetek?
Alaplap: MSI B450 TOMAHAWK MAX (azt hallottam, hogy ez egy nagyon jó minőségű alaplap, kérdés megéri-e a felárat?), vagy GIGABYTE B450M DS3H
Cpu: AMD Ryzen 5 3400G YD3400C5FHBOX (igazából a 3200G is elég lenne, de nem sok helyen kapni)
Ram: Crucial Ballistix BL2K8G30C15U4B Black 2x8GB 3000MHz DDR4 memória,Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz HyperX FURY fekete HX430C15FB3K2/16
SSD: Kingston A2000 250GB SA2000M8/250G M.2 SSD meghajtó, vagy Kingston A2000 500GB SA2000M8/500G M.2 SSD
Ház: Zalman M3, vagy Zalman M3 Plus
Táp : Be quiet! Pure Power 11 BN296 400W CM, vagy Be quiet! BN292 400W Pure Power 11
Monitor: LG 24MP59G-P
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
válasz varmi2 #159246 üzenetére
Szia!
Nem valószínű, hogy cserélve lesz. Internetezésre, munkára (world, excel stb.) minimal játékra, és filmnézésre lenne használva. Azért kérdeztem, mert azt hallottam az MSI lapjáról, hogy nagyon jó minőségű alkatrészekből épül fel. Csupán a "jövőtállosága" miatt kérdeztem. Olyan konfigot szeretnék, ami megbízható, és valamelyest időtálló.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz varmi2 #159248 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a minőségibb alkatrész elméletileg kevesebb meghibásodást rejt magában. Abban igazad van, hogy a legjobb, legminőségibb alkatrész is meghibásodhat.
Nos én ha jól sejtem te azt szeretnéd nekem mondani, hogy a GIGABYTE B450M DS3H alaplap is megfelelő számomra?battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok! Segítségeteket kérném egy teljesen új konfiguráció összeállításában.
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
Munkára, mégpedig grafikai tervezés, Grafikai nyomtatás, kivágás, 3D nyomtatás
Semmilyennel.
Mindenre.
4. Mennyi a kereted rá?
450k. bruttó (szükség szerint lehet feljebb menni, de csak ha nagyon nem fér bele az adott keretbe)
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
LG-32GN600-B
DisplayPort Függőleges Frekvencia 2560 x 1440 at 165Hz
HDMI Függőleges Frekvencia 2560 x 1440 at 144Hz AMD FreeSync™ (Premium)
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
A gépház fehér legyen, és ami még fontos 3 monitort kéne tudnia kezelnie (LG-32GN600-B)Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Lassacskán érik a több, mint 7 éves gépem cseréje.
Amire használnám: Elsősorban játék, másodsorban mindennapos használat. Ami egy kis pikantéria, hogy két full hd monitor lesz rákötve, és a két megjelenítőn merőben más tevékenység lesz futtatva (pl. egyiken játék, a másikon foci meccs).
Összeraktam egy konfigot megkérném a szakikat, hogy véleményeznék? A keret br. 520K. Több kérdés is felmerült bennem. Az alaplapnál lenne egy olyan kérdésem, hogy az MSI-nek a Tomahawk lapja ér-e 12k-val többet? Sok helyen nagyon dicsérik azt a lapot. A tápnál amit még néztem az ASUS ROG-STRIX-850G 850W moduláris tápegység (90YE00A3-B0NA00). Kiemelkedően fontos, hogy halk és megbízható legyen. A 3. dolog, hogy az AMD Ryzen 7 5700x vs 5800x. Tesztekben nem sok különbség van az 5800x javára ellenben sokkal forrófejűbb a proci. Szerintetek megérné-e inkább az 5800x? A 4. dolog a cpu hűtése. AIO vs. Be Quiet Dark Rock Pro 4, Noctua NH-D15 Black Edition. Megmondom őszintén itt azért választottam az AIO-t, mert lényegesen nagyobb hely marad a házban a légáramlásnak, bár mind a két toronyhűtőről nagyon jókat mondanak. Az AIO-nál meg ott a pumpa, ami egy meghibásodási veszélyforrás. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Néztem még az AM5-ös konfigokat időtállóbb lenne, de még igen magasak az árak. Intel vonalon egyáltalán nem mozogtam, de szívesen veszem ha ott is van megfelelő alternatíva. Az AMD vs. Nvidia oldalon azért döntöttem az AMD mellett, mert ott a 12gb. ram a vga-n, ellenben az Nvidia szoftverét jobbnak mondják, mint az AMD-s szoftvert.
Egy megízhatő minőségi alkatrészekből összeállított konfigot szeretnék, ami ár/érték arányban a legjobb. Várom válaszotokat. Köszönöm a segítségeteket.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Bocsi a #177205 -ös hozzászólásért javítottam a kérdéssorra a mostaniban.
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
Játékra és alap otthoni felhasználásra kellene. Játékból single, és multiplayert játszom.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
HDD: Két 7200Rpm Toshiba, és egy 5400rpm Samsung
Nem feltétlen szükséges mind a 3 HDD-t beletennem a gépbe.
SSD: 2 db. 2,5"
.3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Gépházra és annak tartalmára.4. Mennyi a kereted rá?
Br. 520k. a keret5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
2 db. FullHD/1920*1080, 60Hz, HDMI csatlakozóLassacskán érik a több, mint 7 éves gépem cseréje.
Amire használnám: Elsősorban játék, másodsorban mindennapos használat. Ami egy kis pikantéria, hogy két full hd monitor lesz rákötve, és a két megjelenítőn merőben más tevékenység lesz futtatva (pl. egyiken játék, a másikon foci meccs).
Összeraktam egy konfigot megkérném a szakikat, hogy véleményeznék? A keret br. 520K. Több kérdés is felmerült bennem. Az alaplapnál lenne egy olyan kérdésem, hogy az MSI-nek a Tomahawk lapja ér-e 12k-val többet? Sok helyen nagyon dicsérik azt a lapot. A tápnál amit még néztem az ASUS ROG-STRIX-850G 850W moduláris tápegység (90YE00A3-B0NA00). Kiemelkedően fontos, hogy halk és megbízható legyen. A 3. dolog, hogy az AMD Ryzen 7 5700x vs 5800x. Tesztekben nem sok különbség van az 5800x javára ellenben sokkal forrófejűbb a proci. Szerintetek megérné-e inkább az 5800x? A 4. dolog a cpu hűtése. AIO vs. Be Quiet Dark Rock Pro 4, Noctua NH-D15 Black Edition. Megmondom őszintén itt azért választottam az AIO-t, mert lényegesen nagyobb hely marad a házban a légáramlásnak, bár mind a két toronyhűtőről nagyon jókat mondanak. Az AIO-nál meg ott a pumpa, ami egy meghibásodási veszélyforrás. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Néztem még az AM5-ös konfigokat időtállóbb lenne, de még igen magasak az árak. Intel vonalon egyáltalán nem mozogtam, de szívesen veszem ha ott is van megfelelő alternatíva. Az AMD vs. Nvidia oldalon azért döntöttem az AMD mellett, mert ott a 12gb. ram a vga-n, ellenben az Nvidia szoftverét jobbnak mondják, mint az AMD-s szoftvert.
Egy megízhatő minőségi alkatrészekből összeállított konfigot szeretnék, ami ár/érték arányban a legjobb. Várom válaszotokat. Köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Bocs az offért, de talán itt hamarabb kapok segítséget.
GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 vs. MSI B550-A PRO, és az MSI MPG B550 GAMING PLUS közül te melyiket vennétek? Végül ezt a konfigot állítottam össze, de az alaplap kérdéses számomra. egyéb bármi más észrevételt szívesen fogadok.Köszönöm
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Grafikai munkák (Adobe termékek (Photoshop, Illustrator, InDesign stb.Corel stb.)
Semmivel
Mindenre
4. Mennyi a kereted rá?
250k
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
Dell 27" 1440P-s monitor (ennyit tudok a monitorról)
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
Mindenből újra van szükség.Kifejezetten grafikai munkára lenne használva a gép 7/24-ben. Egyszerre nagyon sok program szokott futni. Úgyhogy egy megbízható gyors gépösszeállításban kérném a segítségeteket. Az összes gép jelenleg Intel-es, ezért ez a preferált, de az AMD vonal sem kizárt.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Az itteni ajánlás alapján elméletben összeállításra került a gép.
Alaplap: Asrock B760 Pro RS/D4
CPU: i5-13600K
Hűtő: Kérdéses???!!! Thermalright Burst Assassin 120 / ID-Cooling SE-226-XT / ID-Cooling SE-207 Slim / ID-Cooling SE-206-XT / SE-207-XT / SE-214XT / 224 XTS / Cooltek (Jonsbo) HX6250 / CR-1000, Deepcool AK400 / AK620 ~10-25k
Ram: 2*16GB DDR4 33600Mhz Kingsron Fury
SSD: 1 TB Samsung 970 Evo Plus
Ház: Kérdéses???!!! Deepcool CC360 / CC560, Kolink Citadel Mesh, Montech Air 100, NZXT H5 Flow, FD Pop Air / Focus G, LianLi Lancool 205 Mesh ~20-37k
Táp: Be quiet Pure Power(CM)550W
A hűtővel, illetve a házzal van problémám, hogy melyik is legyen? Ahogy olvastam elég forró fejű az i5-13600k melyik hűtőt lenne érdemes megvenni a felsoroltak közül, ami le is hűti, de csendben teszi a dolgát? Esetleg egy Deepcool AK620, de egy baromi nagy monstrum a maga majdnem 1,5 kg-jával.
A másik kérdés a ház, eredetileg NZXT H5 Flow-t néztem, de nagyon necces, hogy belefér-e az AK620? Esetleg tapasztalat?
Illetve egy megerősítést szeretnék kérni, hogy ebben a formában, akkor minden klappol mindennel, és egy jó minőségű konfig jött ki belőle.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Fujifilm X
- Politika
- Xbox One
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest