Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz #83381760 #100929 üzenetére
Szia!
Szerintem az 1. jobb választás. Bár az tuning Pentium H81 lapba nem fogod tudni húzni, de ha 16k-ért meg tudod szerezni akkor ok.
Játékok közül csak régebbi játékokra használható, mivel csak 2 magos, ez az ekőnye az AMD-s gépnek, az 4 magos, így újabb játékokra is alkalmas lehet. Azért inkább az első mert az jobban fejleszthető mint az utóbbi (Ha kell akár i7 is mehet bele). Proci erőben kb. egy szinten vannak.
VGA: Max GTX 750Ti, R9 270, ennél komolyabb VGA-t én nem raknék ezek mellé.
Többi alkatrész az milyen?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
membrandj
nagyúr
válasz #83381760 #100943 üzenetére
Nincs értelme a pentium tuningnak. Mint a suzuki tuning kb. 2 magos marad, neked pedig legalább egy i3 kellene.
Pont ez az,hogy csak bizonyos biostól támogatja. Ha régebbi biossal kapod, akkor nem támogatja és frissíteni se tudod, mivel ahhoz olyan proci kell, amit felismer.
BF4 , gta 5 és társaina szintén kell egy i3 legalább.Tehát: Egy i3-4130-ra spórolj össze legalább.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Lámafans
aktív tag
válasz #83381760 #100943 üzenetére
Szerintem, értelmesen nem fog menni egy pentium procival a gta5 és társai. i3 kellene meg egy gtx 950 kombó.
Videóvágáshoz is kellene egy értelmes proci. Spórólj vele még egy kicsit mert ez így kb egy ofice gép lenne és semmire nem lenne jó csak netezni(neked meg ugye sok másra is kellene). A tuningot nem igazán tartom jó ötletnek, mert még tuningal is kevés lenne.Hagyd ki az ssd-t és a házon is spórólhatsz , Cooler Master N300 vagy N200 12-13k.
[ Szerkesztve ]
Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
nagyúr
válasz #83381760 #121913 üzenetére
Szia!
Archicad-ről egy kis infó. Én inkább bikább processzort néznék a helyedben és gyengébb videókártyát. Se a cad, se a photoshop nem igényel ilyen szintű vga-t.
Ennyiből én biztos hogy 6800k-t vagy ryzen 1800x-et választanék. A ryzen papiron erősebb, de nagyon sok program intelre van optimalizálva, a ryzennel itt-ott érhet meglepetés, pl virtualizációnál akadnak gondok, bár az itt most téged nem érint talán.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest