Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SyMbioTe

Ármester

válasz Adebayor #97154 üzenetére

Szia!

Újonnan. s1150:
    CPU: i5-4440 ~52k
    Lap: Asrock B85M (nem bulk), Pro4, HDS, Gigabyte B85M-D3H, D2V, MSI B85M-G43 ~15-19k
    Ram: 2*4Gb Kingston HyperX Fury, Savage, Crucial Ballistix Sport, Corsair Vengeance LP ~15k
    Össz: 82-86k
    Én ennél lejjebb nem mennék, főleg ha videóvágás is van.

Használt, s1155:
    Alaplap: s1155-ös (H67/B75) ~10-13k
    CPU: i5-2500, i5-3470, 3570 ~30-35k
    Ram: Ez újonnan mehet: 2*4Gb Kingston HyperX Fury, Savage, Crucial Ballistix Sport, Corsair Vengeance LP ~15k
    Össz: 55-63k
    Ill. nem kell hozzá egy komolyabb vga? (nem ismerem a játékot, de szimulátor, azért kérdem.),

(#97150) dannyl
    Csak alátámasztani tudom amit írtál, hasonló gépem van csak nekem újabb generáció (4460+B85 Pro4) és eddig minden játék ment Ultrán kivéve az élsimítást (hozzáteszem én ezt minden játéknál leveszem, mert nem látok különbséget.) De pl. egy GTA V-nél jól jön az a 3Gb vram, mert bizony a 2 az elfogy simán.

(#97166) madle

Nem kell 300k-t költeni egy gépre, hogy minden játék fullon menjen. dannyl épp most írta le, hogy egy 2. generációs i5+egy 280X szintű VGA ma a legtöbb játékra elég max beállításokon. 5 évig max. VGA cserével tart ki egy gép, ha mindent maxon szeretnél játszani, de akkor már egy i5 is neccesen lesz elég. (akkor kell i7-re cserélni)

PS4 mellet szól, hogy 120k körül már kapni, nem kell fejlesztgetni, összerakni, válogatni, csak rádugod monitorra és bekapcsolod.
    Ellene szól, hogy játékok drágábbak rá, nem fejleszthető és azért PC-n általában szebbek a játékok, ill. gépen nem csak játszani lehet.

Érdemes e használtan keresni, vagy inkább költsön rá többet az ember és újonnan garanciával 0km-eset vásároljunk?
    Érdemes használtan nézegetni. Egy i5+lap+ram+erős VGA használtan kijön kb. 110k-ból. Mellé újonnan egy HDD, Táp, Ház ~40-50k környékén. Össz ~160k-ból azért ki lehet hozni egy jó kis gépet ami játékokra 1-2 évig simán elég lesz FHD-n.

-Lehetséges erős hardwert összerakni, kicsi igényes házba? (kis kockára gondolok itt, vagy ami a szobát nem elcsúfítja hanem legalább jól is néz ki.)
    Lehet miniITX gépet is csinálni de az általában drágább kicsit és macerásabb szerelni stb....
    Én maradnék mATX-nél. Itt már sokkal nagyobb a választék házakból is és nem drágább mint egy normál ATX.

[ Szerkesztve ]

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák