Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz cibus #185526 üzenetére

Akkor utoljára: A 6800(XT) egy jó kártya lenne, de pont a bányászláz kellős közepén jelent meg. 2020-ban, ami 5 éve volt. Mára már gyakorlatilag garis példány sem nagyon van belőle a piacon, de a nagyrésze lerúgott, agyonhajtott bányászkártya. Ha szerencséd van, nem cseszték el a biosát, de jó esély van rá, hogy neked kell valami működő biost vadásznod hozzá, amivel játszani is tudsz vele. Én is belefutoittam egy ilyen példányba, mindetn faszán ment, amíg nem akartál játszani, ott gyakorlatilag azonnal fagyott. Még a szintetikus tesztek is lefutottak. Gyári bios után működött megint, de msot sem 100%-os, oha nem is lesz az.

Ehhez képest a 7700XT egy modern architektúra, sosem bányásztak vele, ha használt, akkor is nagy valószínűséggel még garis. Túlárazott? Igen, lehet venni nem sokkal többért 7800 XT-t, ami amúgy még drágább.

A 6800XT meg gyorsabb, cserébe kb 1-2 tjzezressel olcsóbb, de gari nélkül, és ismeretlen előélettel.

A fentieket többször nem írom le, már vagy négyszer megkérdezted, ennél részletesebben nem tudom elmagyarázni. Azt kezdesz a fenti információkkal, amit akarsz, de légyszi, ne kérdezd meg még egyszer ugyanezt.

p

Új hozzászólás Aktív témák