Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SyMbioTe

Ármester

válasz Iroil #104369 üzenetére

Jókérdés. Alapvetően amelyik szimpatikusabb. Én szerintem iPon-ál venném ezek közül.
    SSD: Csak V300-at ne.
    Ezek közül csak van még valamelyik náluk is: 120Gb Samsung 850 Evo, Intel 535, Kingston HyperX Fury, 3K, Savage, Adata ASP900/920
    Lap: HDS-R2.0 legyen és abba 100%, hogy menni fog i3-4170.
    CPU: i3-4150/60/70 is mehet.
    Ram: Én inkább hűtőbordásat néznék, pl. HyperX Fury sokkal nem drágább.

Én összeraktam Aqua-nál (HDS R2.0, i3-4170, Fury ram, EZEX HDD, Fury SSD, Gigabyte WF2 750Ti, N200 ház, Hexa+ 400 táp) ott ~163k-ra jött ki.
    Nekem Aquaval van tapasztalat, rengetegszer vásároltam már ott, ismerőseim is, sosem volt velük gondom, megbízhatóak. Kiszállítás +990Ft-ba kerül azthiszem.

(#104370) starius
    Használtan jó vétel az i5-2500K, pláne ha van hozzá megfelelő lap + hűtő és mehet is a tuning, szóval szerintem megéri rá váltani.
    4440 ugyanúgy jó vétel.

i5-2500K előnye: Használt, tehát olcsóbb, sokkal nem gyengébb, tuningolható.
    Hátránya: Gari nincs rá és lapot se kapsz hozzá újonnan vagy csak elég drágán.

i5-4440 előnye: Újonnan van boltból, garival, kicsit erősebb, lapot kapsz hozzá újonnan is még egy darabig.
    Hátránya: Drágább.

[ Szerkesztve ]

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák