Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #41995 üzenetére
Teljesen más az IPS paneles monitorok válaszideje, mint a tn monitoroké. A milyen monitort vegye topic első hozzászólásában ez szépen le van írva.. 35k-ért tn paneles monitort venni szimplán hülyeség.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #41994 üzenetére
Játékra kell neki...
-
membrandj
nagyúr
válasz atomanti19 #41968 üzenetére
Lapnak inkább a75-t nézz. SATA 3 jó fog jönni. pl.: Asrock fm2a75pro4-m
Kingmax memória általában olcsóbb.
Hexa 400-nak lehet rövidek a kábelei alsó tápos házba. Fsp 400 60 apn, chieftech-ctg- 500.Vga-ból a sapphire nem jobb ,mint az asus. Asus 3 év gari, sapphire 2. MSI szintén 3 év gari.
Egy i5 jobb lenne, de az megdobná a keretet szépen.
-
-
membrandj
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #41987 üzenetére
[link] ~35k és szintén ips40k. Alig van pár ezer forint különbség!
-
Pocok256
veterán
-
Bogyi007
veterán
AMD A8 5600K processzor 36 hó gar. - 22,457 Ft
Asrock FM2A75 PRO4-M alaplap 24 hó gar. - 16,205 Ft
Összesen: 38662 ft - pcx.huTest Drive 2 video bemutatóként ezen kombinációként
Így videokarira nem kellene költened vagy a megmaradt összegből még kereshetsz használtat garisan.
Látom beelőztek, de én a videókat elnézve szerintem nem kell az APu-nak sem szégyenkeznie játékok terén ha meg a fentebb is említett karikat beszerzed mellé garisban használtan még szebb és gyorsabb lesz a téma.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Pocok256
veterán
Sziasztok szüleimnek netezésre összeállítottam egy gépet, de azért biztos ami biztos megkérdezlek titeket is, hogy így tuti kompatibilis lesz-e a konfiguráció.
Szóval:
Ház: INWIN BQ 656 120W
Alaplap: MSI FM2-A75IA-E53
Memória: KINGSTON 4GB HyperX Red DDR3 1600MHz CL9 KIT
SSD: KINGSTON 60GB SATA3 2,5" SSDNow V300
CPU: AMD A6-5400K 3.60GHz FM2 BOXEgyedül a számgép ház ami helyett szívesen vennék másikat, de nem találok olyat amit ugyanígy monitor hátsó részére lehetne szerelni
Segítségeteket előre is köszönöm.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
holozis_HUN2
tag
válasz membrandj #41986 üzenetére
Ilyen árban elég gagyi ps-es van Drágán monitort nem akarok kb 30-35k van rá sajna :/ De elvileg ennek is szép képe van nem? Eddig egy laptopos tn paneles és egy képcsöves monitorom van és haveromnak egy 24k-s asus kicsi monitor aminek szép képe van legalábbis nekem. az sima hd. Akkor elvileg ez is tetszene nekem
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #41940 üzenetére
IPS paneles monitort keress.. Ég és föld ehhez a samsung tn-hez képest.
-
törölt tag
válasz atomanti19 #41981 üzenetére
Én is ezt kerestem . Itt is egy.
G2020 + HD7750 vagy olcsón garis HD7770 (25k alatt). Szerintem.
-
tyner
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor APU-t nem veszek. Már csak egy dolog. Valóban nem kezelné a H61M-VG3 alaplap a G2020-t BIOS frissítés nélkül? Tényleg inkább G1610-t vegyek B75-s alaplappal?
-
törölt tag
válasz Rypejakten #41977 üzenetére
Igen, vicces vagy sem, nagyon nem mindegy sem az érték sem pedi az, hogy kell e táp csati neki. Főként, ha valami kókányolt tápra lesz kötve.
tyner: A dedikált VGA-nál azért jelentősen gyengébb. Erre most nem tudok mondani pontos becslést fejből.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon változó, jellemzően 15%. Van ahol 0 van ahol cirka 30% is.
Ami viszont fontos, hogy a HD7750 kiváló fogyasztás/teljesítmény mutatóval rendelkezik. Igazából szerintem normálisan összerakott játékra az FM2 APU is tökéletes 720p-ig. Ami bőven fedi a 1024x768-at is.
Viszonytási alap. Nézegess teszteket youtube-on is.
HD7770-et esetleg használtan, sok garival. Mert amúgy nem sokkal kerül többe mint a HD7750, viszont a tápellátása nagyobb igényű.
-
tyner
csendes tag
válasz Rypejakten #41973 üzenetére
Értem, köszi. Amúgy felnéztem az Asrock H61M-VG3 alaplap processzortámogatási listájára is itt a BIOS-hoz azt írja, hogy "All". Ez nem jelenti azt, hogy BIOS frissítés nélkül is tudná kezelni a G2020-t?
http://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-VG3/index.hu.asp?cat=CPU
-
tyner
csendes tag
válasz Rypejakten #41970 üzenetére
Csak hát a G1610 az Celeron és ezért gondoltam hogy nem csak órajelben más. A celeronok úgy tudom irodai gépekbe valóak.
-
Rypejakten
addikt
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok! Lelkes amatőrként fordulok hozzátok.
1920x1080 FullHD maximális képernyőfelbontás. Átlagosan használva videóvágásra filmezés eplan autodesk 2D 3D tervezésre és játékra készül.Elsődleges cél az hogy minden hibátlanul működjön, alaplap felismerje a ramot meg a a turbó órajelet stb stb! Tehát megbízható legyen de tudjak játszani rajta akadás fagyás melegedés nélkül.Nem kell egyszerre játékotfelvennie meg tömörítenie!
A konfiguráció a lövetkező lenne:Alaplap: ASUS F2A55-M LK-2 PLUS
CPU: AMD Athlon II X4 750K
VGA: ASUS HD7770 1GB DDR5
RAM: Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G 1db vagy 2 db???
Táp: FSP HEXA 400W vagy FSP RAIDER 550W ???
SSD: Kingston 120GB SV300S37A/120G
Ház: CoolerMaster Elite 342 RC-342-KKN1-6P
Audio: Alaplapba integrált 7.1HDAlkalmazható e ez igy? vagy esetleg vmi kicsit kilóg,érdemes e valamiből erősebbet venni gondolva a jövőre?Ha igen mit és milyet? Fontos hogy az ár ne nagyon ugorjon meg 120-130e Ft nál szeretnék maradni de legalábbis ehhez nagyon közel.VGA ból jobb a Shappire mint az asus? Mit ajánlotok?
Előre is köszönöm a válaszokat a kritikát,segítséget!!Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
tyner
csendes tag
válasz Rypejakten #41966 üzenetére
Nekem nincs szükségem SATA3 meg USB3-ra. Amúgy azt hallottam, hogy minél kisebb a felbontás, annál jobban a procira helyeződik a hangsúly? Ez igaz? Ezért kérdeztem, hogy kihajtaná-e az a proci a 7770-t.
-
tyner
csendes tag
válasz Rypejakten #41964 üzenetére
Esetleg egy Pentium G2020 és mellé egy H61M-VG3 milyen lenne? Kihajtaná az a processzor is a 7770-t ami írtál?
[ Szerkesztve ]
-
tyner
csendes tag
válasz Rypejakten #41962 üzenetére
Köszi. Nem gyenge egy kicsit az a processzor? Nem lenne jobb inkább egy olcsóbb alaplap és egy jobb proci? Illetve honnan nézted az árakat?
-
tyner
csendes tag
válasz holozis_HUN2 #41958 üzenetére
Tök mindegy, csak vigye valahogyan a játékokat. Amúgy csak ez a 3 kell,de tényleg nem jön ki 50 ezerből?
-
Tiszaaa
csendes tag
Köszi
-
Rypejakten
addikt
válasz holozis_HUN2 #41954 üzenetére
renderre meg proci kell.
a vga-s részt pedig nem neked írtam.
Tiszaaa: GIGABYTE GE C420A C2, ez a legolcsóbb ajánlható táp, az Mtech, LCpower, HKC, Deer, Codegen márkákat pedig kerüld.
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN2
tag
válasz Rypejakten #41953 üzenetére
A VGA-s részt kinek írTAD?
-
tyner
csendes tag
50 ezerből milyen processzort, alaplapot és videokártyát vegyek játékhoz, 1024x768-as felbontásra?
-
Tiszaaa
csendes tag
Csak a tápokat akartam megkérdezni hogy pl. amelyikben nincs videókártya oda elég 400 w is nem? meg hogy m-tech táp akkor az szar máskéne?
-
holozis_HUN2
tag
válasz Rypejakten #41953 üzenetére
De másmilyen progiknál? Pl video render. Meg ha 3k-n múlik az nemsok. Inkább legyen picit gyorsabb
-
Rypejakten
addikt
válasz holozis_HUN2 #41951 üzenetére
úgy látszik nem sikerült érthetően fogalmaznom: NEM lesz gyorsabb játékoknál sem az 1600-as. illetve ezeket a modulokat nem kell hűteni, kb. 0 hőtermelésük van.
3 közül a szürkét venném.Tiszaaa: ok. de akkor miért kérsz segítséget egy ilyen topikban, ha úgyis tudod, mit akarsz? furcsa.
a VGA gyenge az i5 mellé.
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN2
tag
válasz Rypejakten #41946 üzenetére
ugyan az a 3k Nem sok inkáb legyen gyorsabb meg rendesebben nézzen ki meg legyen rendes hűtése A három közül melyik? Jöhetnek mámilyenek is Leginkább a feketével és a szürkével szemezgetek Jah meg milyen a monitor? Jó szinei lessznek? Meg 21,5"-ön az fHD mennyire éles kép?
[ Szerkesztve ]
-
Tiszaaa
csendes tag
válasz Rypejakten #41948 üzenetére
most már mind1 ez marad
-
holozis_HUN2
tag
válasz Rypejakten #41941 üzenetére
A sima HD7870 kb. full HD-ban Max. grafikán(elvileg ez a konfig elbírja a teljes maxot szerintem de javísatok ki ha nem) menyivel marad el a HD 7950-től? Jah meg kb 2 gb Vram mennyi ideig lessz elég játékra szerintetek?
-
Tiszaaa
csendes tag
válasz Rypejakten #41944 üzenetére
már megrendeltem holnap vagy hétfőn meg is jön
-
Rypejakten
addikt
válasz holozis_HUN2 #41945 üzenetére
egyik ram se a 3 közül, hanem inkább ez.
az, hogy 1333mhz-es és nincs rajta borda nem lényeges, nincs különbség játék alatt 1600 és 1333mhz között, de legalább 3k-val több marad a zsebedben.
[ Szerkesztve ]
-
Tiszaaa
csendes tag
válasz Rypejakten #41937 üzenetére
ezek már így maradnak csak a tápok meg házak a kérdésesek
-
WP14
őstag
Táp XFX 550W. Októberre meg jön a 8-as, vagy 9-es széria a VGA-ból. Ráérsz akkor dönteni.
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Rypejakten
addikt
Chieftec CTG500-80P, vagy XFX ProSeries 450.
és nem valószínű, hogy lemegy, de már kapsz 60k körül Powercolor AX7870 Myst-et, ami a 7950 teljesítményét hozza.
-
holozis_HUN2
tag
Nah megjött a végleges konfigom:
Processzor: Intel Core i5-3570 3,8 GHz turbó:~50k
Videokártya.(később lessz meg): AMD Radeon HD 7870 2gb GDDR5:~58k
Másik videokártyajelölt ha idáig lemegy az ára:AMD Radeon HD 7950 2gb GDDR5
RAM: Vagy ebből 2:[link] vagy ez:[link] vagy ez:[link]
Alaplap: ASrock B75 PRO3:~17k
HDD: Toshiba 1TB 32MB 7500RPM
Táp: Azt még nem tudom
Gépház: Majd később egy Bittfenix Mrc Alpha Midi:~10k
Monitor: Samsung S22C150NVélemény? Táp ajánlatot tud valaki? Milyen a monitor? Szerintetek kb szeptember-októberre lemegy a HD 7950 ára a HD 7870-ére?RAM_ból melyik legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz rezadam #41938 üzenetére
újjabb,erősebb vishera fx 6300 majdnem annyiba kerül,mint a bulldozer 6100. 6100 gyenge,jobban melegszik... 6300-t ajánlom neked.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Bigemperor
senior tag
Féláras szállítás kuponjának kódja a PCX-től!
Mivel nagyon segítőkészek a fórumtársak, közzétenném magam is a kapott kuponkódot:
IVN0707
Július 7-ig feladott rendelésekre vonatkozik.
Azé, aki legelébb felhasználja!
[ Szerkesztve ]
-
tyner
csendes tag
Üdv. Szerintetek milyen alaplap, processzor és videokártya hármast vegyek 50 ezer forintból, ha játszani szeretnék 1024x768 felbontáson? A válaszokat előre köszönöm.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Szlopa #41886 üzenetére
Én is ezt az alaplapot választottam, hétfőn élesben ki is derül végre hogy mit tud....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Tiszaaa
csendes tag
Üdv!
Két gépet akarok összerakni az alkatrészek megvannak a tápokkal vagyok gondba.
asus p8b75 m-lx
i5 3350p
kingston 8gb
gtx 650
1tb western digital
ehhez m-tech 500w os táp megfelel? nem igazán akarok újat venni ez a régi gépemből a tápa másik gép
asrock g31m-s
core 2 duo 2.8 ghz
kingston 2gb
2 winchester
ehhez m-tech házat néztem amibe alapba benne van 420w os táp ez is mükszik így?max 10 ból akarom ezeket a tápos/házas dolgokat kihozni, és ugye 1 ház meg 500 w táp adott
kösz a válaszokat! -
Rypejakten
addikt
válasz Buci21 #41927 üzenetére
aha. ha FX6300, akkor kell normális lap is.
szerintem jobban jár, ha vesz egy Athlont, amellé még egy 7870 is megy, ha kap egy kis OC-t.
rezadam: Athlon X4 750K + Asrock FM2-A75-Pro4-M + 8GB RAM saccra 50-55k.
és a későbbiekben meg cseréled a GTS450-et egy 7790-re/7850-re.[ Szerkesztve ]
-
rezadam
csendes tag
válasz Rypejakten #41926 üzenetére
Jelenleg egy Core 2 Duo e 7200-am van. Azt adnám el, a ramom,mert ddr2-es, meg az alaplapot 16-17k körül, és kb 15-20k-t szánok a cserére. Tudom kevés, de ez van. Egyébként csak 1366x768-ban játszom, így nem volt sok baja a játékokkal. Természetesen nem Crysis 3-at akarok max-on játszani. De mit gondolsz, mire tudnám akkor lecserlni a gpu-t költséghatékonyan?
-
Buci21
addikt
válasz Rypejakten #41926 üzenetére
FX 6300-ra épít, később meg videokártyát cserél. 2 lépcsőben építeni nem hülyeség szerintem, ha pl a HD 9xxx széria valamelyik alsóbb modellje kerül a gépbe. Pl: HD 9770, ami egy 7870 ereje lehet kb. Ez ősszel v télen ésszerű újítás, akkor kb 40k magasságában max
-
rezadam
csendes tag
Üdvözletem minden hozzáértőnek!
Új gépet szeretnék összerakni. Ez lenne benne:
Amd fx-6100, vagy fx-4100
MSI 760GM-P23 FX
4 GB Kingston 1333 MHz
MSI GTS 450 DDR 5 1 GB
500 w-os táp
A többit nem írom le, mert gondolom felesleges. Ezekből a videókártya már benne van a jelenlegi gépemben. A kérdés az, hogy egy GTS 450 mellé van-e értelme egy 6 magos procinak, vagy elég a 4100? Természetesen játszanék rajta. -
sagesz93
addikt
sikerült összerendelgetni a cuccokat. (előzmény)
kérdés: a kis i3-2100-at érdemes lenne lecserélnem egy i5-re? ahogy néztem kb, 10-14k pénzemben lenne a váltás egy legyengébb i5-re. Megérné ez nekem?Rypejakten: 7850 lett berendelve végül.
[ Szerkesztve ]
-
Dalzarus
tag
Előreláthatóan lesz olyan játék az elkövetkezendő 2-3 évben aminek kelleni fog az fx 8350, 8 magja vagy az fx 6300 is bőven elég lesz?
-
Rypejakten
addikt
válasz Hun Mallior #41914 üzenetére
az FX6300 jó lesz.
lapnak az Asus M5A97 EVO R2.0 (~25K) a legideálisabb, SSD-nek a Samsung 840 Basic 120GB (~22K), táp XFX ProSeries 450 (~13K), CPU hűtőnek pedig a bequiet! Shadow Rock Pro SR1 TopFlow-t lehet a leghalkabbnak mondani azok közül, amik beférnek a házadba.
VGA-nak én egy GTX650Ti Boostot vennék (Gigabyte-ot már kapsz 40k körül) - tervezőprogiknál jól jön majd, hogy tud a kártyád CUDÁ-ul - vagy ha belefér, GTX660-at.
[ Szerkesztve ]
-
Hun Mallior
tag
Szia mindenki!
A szokásos 3 évenkénti gépcsere van kilátásban. Főleg játékra építek, utána 2D-3D tervező progik vannak használva.
Meglévő dolgok: Samsung SA300 24" 1920 x 1080, HKC 7051ND ATX-s ház, Kingmax 2x4GB és 2x2GB DDR3 1333MHz, Samsung 1TB SATA2 32MB , (amiket szerintem csere:AMD Athlon(tm) II X3 440 3GHz, Gigabyte ATI Radeon HD 5750 1GB DDR5, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H)
Keret: 130k körül
Eddigi elképzelés:
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
SAPPHIRE 11200-06-20G HD7850 1GB GDDR5 OC PCIE (kb hasonló teljesítményre építenék, ha kell erősebb proci akkor szóljatok. A VGA mögött mögött az OC felirat nem tom mi , 1gb-set néztem de ha kell a 1920x1080as monitorhoz 2gb irjatok, de eddig parasztvakításnak mondták ezt a 2gb-t. Eddig Ati kártyát használtam de ha valaki rábeszél az nvidia-ra Nekem az is jó, ahogy néztem a 7790 es jött ki legutóbb ez a 7850 erősebb, csak régi, utolsó dolog, hogy gyártók között melyik jobb melyik halkabb? Gigabyte, Sapphire,Asus-ban gondolokodom, DE ezzel a kérdéssel lehet átslisszanok a Milyen videokártyát topikba )
Alaplap: (lehetőleg 4 memória slot, amúgy ezen spórolnék, mivel úgyse nagyon számít, ugye? )
SSD: (még nem használtam, szóval tanácstalan vagyok, 120GB kb amin elélhetek,rendszer+progi+játék aminek kell)
Táp:(régi az 430Wos házhoz járó HKC volt, most gondolom illik mér venni egy normálisat, persze ebből is egy egyszerőbbre vágyom)
(esetleg hűtőventi a procira, olvastam eléggé zúg az amd terhelésen)Ehhez kötődő szempontok: hogy legyen halk[ Szerkesztve ]
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
Rypejakten
addikt
ahoj!
procihűtő van? mert ha nincs, nincs értelme a hangszigetelt háznak, úgyis süvíteni fog a gyári.
illetve az a lap elég gyenge tápellátással rendelkezik, az FX topikban óva intenek mindenkit a vételétől.én ezt így pakolnám össze:
Lap: ASUS M5A97 EVO R2.0 ~25K
CPU: AMD FX6300 ~29K
CPU hűtő: Alpenföhn Matterhorn Pure ~11K
VGA: POWERCOLOR AX7870 Myst Edition ~61K / Gigabyte GV-N760OC-2GD ~72K
Ház: Fractal Design Core 3000 ~19K~141K / 152K
erős, tuningképes lap. 6 magos FX - azért nem 8, mert fölösleges, nem skálázódna az FPS szám a +2 mag miatt arányosan, jó hűtő.
illetve 2 VGA, amelyik belefér. az első egy Tahiti LE 7870, ami a 7950 teljesítményét hozza, a másik meg egy új szériás 670, ami úgy 15%-kal jobb az előbbinél a legtöbb helyen. te döntsd el, hogy ez megér-e neked +11K-t.
illetve egy jól szellőző ház - ha FX-et veszel, akkor neked szellőzés is kelleni fog. és nem attól lesz csendes egy ház, hogy hangszigetelt (a Silencio 550 és 551 egyébként is szarul hűt) hanem hogy csendes hardvereket pakolsz bele. -
vizoo
csendes tag
válasz speedydb23 #41905 üzenetére
Ez furcsa Igen, a Dévai úti üzletbe kell menni sajnos (nekem is messzebb van ).
Akkor ez szerintem "ügyintéző-függő" is lehet. Én ráadásul előre utaltam a pénzt. A teljes történethez hozzá tartozik, hogy a srác közölte, mire visszajövök neki lejár a munkaideje, máshoz kerülök. Így inkább visszaveszi a gépet, hogy ne kelljen cipelgetnem 1 órát a környéken. Kifizették kp-ban az árát egy mínuszos számlával, és később visszamentem a másik notiért. -
vizoo
csendes tag
válasz juve600 #41903 üzenetére
Köszönöm a gyors választ Igazából laikusként azért gondoltam, hogy maradok az amd platformon (jelenleg is az van), mert az új konzolgeneráció is amd alapokra épül. Így (ismétlem, laikusként ) azt feltételeztem, hogy esetleg az újonnan érkező játékok "előnnyel" indulhatnak ezen a platformon.
-
törölt tag
-
speedydb23
senior tag
Érdekes, én most leveleztem az iPon emberével és azt mondta vigyem vissza viszont kell nyilatkozat az elállási szándékról, plusz nem a Francia útiba hanem a Dévaiba kell mennem ami nekem jóval messzebb van a XV. kerületből indulva...
Jah és a hab a tortán, hogy nem fizetnek kp-t csak utalnak, állítólag ez a jogszabály...[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz speedydb23 #41898 üzenetére
8 napon belül kötelesek minden indok nélkül kicserélni-visszafizetni
ez a törvény -
vizoo
csendes tag
válasz speedydb23 #41898 üzenetére
Én kb. 1 hónapja vittem vissza hozzájuk másnap egy notebookot. Szó nélkül cserélték volna, de a helyettesítő termék még nem érkezett meg a raktárra (az átvétel napján derült ki, hogy másik kéne, és egyből meg is rendeltem náluk, így másnap hozták), vissza kellett volna menni kb. 1 óra múlva. Így a srác fogta és visszavette a notit. A pénztár kifizette az árát, majd mikor visszamentem, akkor kifizettem az új gépet. Egyáltalán nem kötöttek bele semmibe (azt is csak érdeklődés szintjén kérdezte meg a srác, hogy miért nem jó az, amit elsőre elvittem).
-
vizoo
csendes tag
Sziasztok!
A topik témájához hűen én is egy konfigot szeretnék veletek összerakatni
Elsősorban játékra (bf4, fifa, gta v, watch dogs, splinter cell, c&c, dark souls 2...). Proci-vga-alaplap mindenképpen kell. Esetleg egy ház (csendes, alsó tápos, nincs igény plexi oldallapra, ajtóra, repülőgépturbinára... )Ami van: 1333as 8 giga ddr3 ra, 500 W-os thermaltake purepower táp, 2 db ssd. Jelenleg 1680x1050 a monitor felbontás, de ez még fejlődhet
A keret 130-150k.
Én egy ilyenre gondoltam, véleményt és más javaslatot nagyon szívesen fogadok (ezért is jöttem ide )
Proci: AMD FX 8320 39,5k
Alaplap: Asrock 970 Extreme3 R2.0 21k
VGA: MSI R7870-2GD5T/OC HD7870 2GB GDDR5 58k
Ház: CoolerMaster Silencio 551 21kEz így nagyjából 140k.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest