- Akciókamerák
- Egér probléma
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
Köszönöm!
Az alaplap amit írtam az egy előzőleg általatok ajánlott lap egy másik gépbe, amit nemrégiben össze is raktam. Azért lett az választva, mert szükség volt egy nyomtató miatt a parallel portra is.
Ebbe a gépbe mehet másik lap is, amin nincs ilyen port.SSD-ből nem vagyok képben még nem használtam. Az általad ajánlott Crucial mint márka is ismeretlen teljesen. Ezekhez adnak valami beépítő keretet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- SZOLID/KOMPAKT 2K GAMER PC I5 11400F/ 32GB DDR4/ 6700XT 12GB/ B560M/ 1TB NVMe/ 700W
- Gigabyte GA-EP43-UD3L + Q8200 + 4 Gb DDR2 RAM
- Gamer PC Ryzen 5 5500/RTX 4060 /16GB DDR4/ beszámítás van /egyben vagy külön is
- Gamer PC Ryzen 5 5500/RTX 4060 /16GB DDR4/ beszámítás van /egyben vagy külön is
- Windows 11 Pro