- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
parandroid #186392 üzenetére
Így már kezdem összerakni a képet, hogy hogyan is történt a koncepció fejlődése. Valami olyasmit képzelek el, hogy saját magad húztad be a csőbe az nzxt.
Maga a ház tényleg szép, amennyire tágas, már nem lehet melege sem a vga-nak, onnan pedig adta magát a dolog, hogyha nem fér el a hűtőtől, akkor legyen az összképért cserébe nzxt az AIO is.
Amit nem értek, Te is írod, "leeresztett úszómedence". Azt olyan "trükkösen" oldották meg, hogy csak ez a gyári dupla venti megy be oda vagy más gyártó megoldásával is működik? Esetleg 2 mezei ventivel? Van egy sanda gyanum, hogy mi lesz a válasz.Ha lenne reakció a képekre, nyomnám az mATX lapos h6-ra!
Természetesen, talán a legutóbbi 2 konfig a jó példa erre.
Az egyik barátom, aki kérte a setup összeállítását, németo.-ban lakik. Ott nézte ki a hyte y70 házat, touch screenel meg amit csak ellehet képzelni, mert neki az tetszik és kész.
Azért nézegettem, keresgéltem, mert azért a 420 euróért ventik sem járnak hozzá és ahhoz kellene még jópár, ami + x euro. Onnan jutottam el a be quiet! Light Base 600 LX-ig, ami mindkettőnk szerencséjére imádott. Van gyárilag pár ventije, illetve 4 km led világítás, pont ahogyan szereti, illetve talán mindfactoryban találta meg 200-220euro körül. Sajnálatos mód még a megvalósulásig nem jutottunk el, mert most költöznek arább egy várossal. Addigra az 5080 is normalizálódik, reméljük.
Ezzel szemben a másik barátom, akinek a AI traningre kell a build, nem szeretne semmi csicsát, rgb-t. Számára a teljesítmény a fontos, nem tekint úgy erre mint egy dísz a nappali/dolgozószoba/szoba egyik szegletében. Azért bepróbálkzotam pár házzal, amikre kaptam ajánlást és bejött a BQ 500DX, megszüntethető a karácsonyfa hatás, hogyha szeretné, de itt is eljutottunk oda, hogyha úgy van kipróbálja milyen úgy is.
Számára mondjuk fájó pont, hogy nem igazán sikerült jól árazni (sem) az 5070TI-t, mert így vakarjuk a fejünket.
Ugye a fentebbi konfigra kaptam itt ajánlast, ami egy vérbeli játékos masina, azzal nem is volt gond. Ellenben az utóbbival, ahol AI a fő hangsúly és pont a VGA-k is rosszul festenek. Ellenben azt is sikerült helyeközel egész jól összehozni, b850 lappal, mert szerette volna a maxi felszereltséget, fejleszthetőséget. Szerencsére a fekete házban, a fekete lap is jól fog mutatni. CPUnak maradt a 9700x, a több mag miatt is, mert használ WM-et. Most, hogy ezt írom, lehet bekérdezek a CPU topikba is a nagy lelkesedésemben.Ahogyan írtad fentebb, nem kell ide sem az összkép, tökéletesen megfelelő lesz a Thermalright cooler és nem fog zavarni semmit. Ramból is a rizsa mellé tökéletesen megfelelő a legolcsóbb cl30 6000mhz, mint a patriot viper.
Mivel Nekem közeli barátok, így kitudtam silabizálni, kérdegetni, hogy mi is az, amit szeretnének, meg mutogatni nekiik 10 különböző alkatrészt egy komponensből.
Ugye itt ennél sokkal nehezebb a helyzet, mert nem ismeri senki a másik igényeit, már ha lehet igy fogalmazni.
Akárcsak, mint autóknál, lehet valaki megörül, ha nincs tetőablak, valakinek pedig eszébe sem jutna használni (Ez csak arról jutott eszembe, '17 év vége óta van nálam a kocsi és összesen 2x használtam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Peugeot, Citroën topik
- SSD kibeszélő
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest