- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idén tervezek venni egy új PC-t, nagyobb összegű tételben. Majd összeválogatom az alkatrészeket, amiket akár külön is összevásárolhatok, és aztán én rakok össze, vagy pedig valamilyen gépösszerakó szolgáltatást igényelek. Ennek eldöntésében kérnék segítséget.
Előző PC-met is úgy raktam össze, hogy csak egy félgépet vettem, és összeszereltem a régről maradt másik felével. Ez sikerült is, bár életemben először csináltam ilyet és nagyon sok bizonytalansággal járt: először nem megfelelő mennyiségű pasztát tettem, valamit nem jó helyre csatlakoztattam az alaplapon, az alaplap rácsavarozása a házra a másik oldalról sok nehézséggel járt, és hasonlók. De 5 év után még él, úgyhogy baj nem lett.
Most, egy jóval nagyobb összeg esetén, ezt kevésbé fogom merni megtenni, viszont másodjára talán jobban menne, na meg mindennek utána lehet nézni.
Mégis azon gondolkodom, hogy talán jobb lenne olyan helyen venni, ahol felajánlják szolgáltatásként, hogy összerakják, és úgy küldik ki. Csakhogy most is pár alkatrészt megtartok a jelenlegi PC-ből (SSD), azokat majd át kell rakni, de annyival is könnyebb lesz.
Viszont a gépösszerakós boltoknál ott kell minden alkatrészt megvenni, és nem biztos, hogy náluk mindig éppen az lesz a raktáron, ami nekem kell, vagy nem lesz ott éppen túlárazott.Másik megoldás, hogy egy szakembert hívok hozzám, aki ezt csinálja rutinszinten, és nálam összerakja.
Itt Ausztriában többet kérnek az ilyen munkákért.
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest