Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz SyMbioTe #136526 üzenetére

Köszönöm a választékot. :R

HDDk frissek (NASban is, ahol a fontosabb adatok vannak másolva max 2 évesek.) SSDből van még ez öreg OCZ VERTEX, ami a világért sem akar megfeküdni, de abból van tartalékba egy intel 120-as is, ha esetleg fekszik. Adat meg nincsen az SSDn, csak programok és az oprendszer.

Játék tényleg minimális, arra van itthon - már nem sokáig- egy 7700k, de hamarosan repül és jön a helyére egy 2700x.

Eddig ezek vannak:
    Ryzen 5 2400G (+szál/mag mindig jó, talán idővel még jobb lesz)
    MSI B450M BAZOOKA (MSI-kre most rápróbálok, nincsenek nagy igények, talán bármelyik B450 megfelelne a nagyobb nevekből, bár a Biostar néven kicsit könnybe lábadt a szemem, régi szép idők. :DDD)
    FSP HEXA+ 500W (PPA5004901) (itthon most egy Seasonic van, meg egy be quiet a htpcben, de családba, ismerősöknek, fusi melóba vettem már Hexa-ból 400-500-asokat, mert elég olcsóak voltak és egyikkel se volt gond, ezért lett ez a választás. :B)

Úton van egy B450 tomahawk egy 2700x-el a nagyobbik gépnek otthonra, abban van most egy Corsair 3000 Mhz v5.30-as ram 16 Gb és vettem még PATRIOT 16GB Viper 4 3200MHz -asból is 16 Gb-ot (ennyi volt most a keret rá, tudom, hogy még +15k-ért már fix B die-os vagy mit kapnék de tesztekben igazából a nagy ugrás a 2400>3000 volt, a 3000>3200 annyira nem látszódott). A gyengébbik 16 Gb meg majd ebbe (gondolom 32 Gb, a 2x2 különböző modulból nem lenne túl jó ötlet egyik alaplapba sem).

Jelenleg brutális árazása még használtam is az inteleknek, lehet megy feljebb, de nekem már ez is elég és a 7700k után én nem veszek addig intel procit, amíg nem tesznek rendes pasztát a kupak alá. Delidet én elvből kizárom, főleg, hogy az új generáció már forrasztva van (és még akkor is sz*r). Szóval amíg ára van, addig szépen elmegy, aztán ha majd lesz megint váltás és van értelmes alternatívája, amit nem kell 0day "kettétörni", akkor meglátjuk. :B

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák