Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz SyMbioTe #136526 üzenetére
Köszönöm a választékot.
HDDk frissek (NASban is, ahol a fontosabb adatok vannak másolva max 2 évesek.) SSDből van még ez öreg OCZ VERTEX, ami a világért sem akar megfeküdni, de abból van tartalékba egy intel 120-as is, ha esetleg fekszik. Adat meg nincsen az SSDn, csak programok és az oprendszer.
Játék tényleg minimális, arra van itthon - már nem sokáig- egy 7700k, de hamarosan repül és jön a helyére egy 2700x.
Eddig ezek vannak:
Ryzen 5 2400G (+szál/mag mindig jó, talán idővel még jobb lesz)
MSI B450M BAZOOKA (MSI-kre most rápróbálok, nincsenek nagy igények, talán bármelyik B450 megfelelne a nagyobb nevekből, bár a Biostar néven kicsit könnybe lábadt a szemem, régi szép idők. )
FSP HEXA+ 500W (PPA5004901) (itthon most egy Seasonic van, meg egy be quiet a htpcben, de családba, ismerősöknek, fusi melóba vettem már Hexa-ból 400-500-asokat, mert elég olcsóak voltak és egyikkel se volt gond, ezért lett ez a választás. )Úton van egy B450 tomahawk egy 2700x-el a nagyobbik gépnek otthonra, abban van most egy Corsair 3000 Mhz v5.30-as ram 16 Gb és vettem még PATRIOT 16GB Viper 4 3200MHz -asból is 16 Gb-ot (ennyi volt most a keret rá, tudom, hogy még +15k-ért már fix B die-os vagy mit kapnék de tesztekben igazából a nagy ugrás a 2400>3000 volt, a 3000>3200 annyira nem látszódott). A gyengébbik 16 Gb meg majd ebbe (gondolom 32 Gb, a 2x2 különböző modulból nem lenne túl jó ötlet egyik alaplapba sem).
Jelenleg brutális árazása még használtam is az inteleknek, lehet megy feljebb, de nekem már ez is elég és a 7700k után én nem veszek addig intel procit, amíg nem tesznek rendes pasztát a kupak alá. Delidet én elvből kizárom, főleg, hogy az új generáció már forrasztva van (és még akkor is sz*r). Szóval amíg ára van, addig szépen elmegy, aztán ha majd lesz megint váltás és van értelmes alternatívája, amit nem kell 0day "kettétörni", akkor meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kés topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android felhasználók OFF topikja
- Starfield
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- GAMER PC - GTX 1060 3GB OC - i3 9100f - 16GB RAM - 500GB M.2 SSD - 500GB HDD
- Garis Gaming PC: RTX 3070, Ryzen 5600x, 1tb m.2 ssd, 16GB 3600MT RAM stb
- The Chronicles of Riddick (PC Guru) / Soldier of Fortune 1 (papírtokos) 600Ft/db
- Gamer pc. I5-3570, Rx 570 8gb, 16gb ram
- Eladó gamer PC i5 10600, 32gb DDR4, RX580 4gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest