- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Hali!
All-in-one PC-t szeretnek venni. Mini-pc+ monitor, nagyon kicsit pc + monitor, _tenyleg_ nagyon desktop + monitor, koszonom, nem erdekel
AiO.
Teljesitmenyben nincsenek nagyon nagy elvarasok, azt szeretnem, ha kb. hozna egy A10-6800k sebesseget CPU oldalrol. Nem hatrany, ha grafikaban is tud annyit, de nem is feltetel.
Mindenkepp SSD kell bele, nem baj, ha 128GB, ezt akar utolag is beepitem szivesen, csak konkret info kellene, hogy egy adott modellbe utolag tenyleg beepitheto. SSHD nem kell
DVD olvaso szinten nem feltetel, de nem is problema.Arban 250k kornyekere vagyok hajlando elmenni, de akkor orulnek, ha mar benne lenne az SSD
Tudnatok javasolni par modellt, amiket megeri nezegeti illetve olyat is amit megeri kerulni?
Nezegettem eddig par lenovo es asus modellt, de SSD vagy valami 130k-s celeron J-ben van, vagy 400k-s core i7 szornyben, illetve eddig egyik bolt se tudott konkret infot adni afelol, hogy be tudod-e szerelni ssd-t. Csak annyit, hogy ha megbontom a hazat az garivesztessel jar...
Tenyleg ugy erzem, hogy nincsenek nagy igenyeim, illetve, ha egy gyengebb modell tud bizonyos extrakat, akkor felolem core i5 helyett lehet i3-s, amig az kb olyan gyors lesz mint a kriteriumban szereplo proci
Pl Win10, gyari wireless eger + bill, faszabb hangszoro, ilyesmik. Egyik se feltetel, de tudom oket ertekelni.
Az otletekert koszi elore is!
Udv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- Legrand szünetmentes tápegység
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged