Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz k.kristof #102694 üzenetére
Szia!
Táp, Ház--> Ok, rendeb vannak. Ház ilyen kis hőtermelésű cuccnál maradhat.
, VGA típusa jólenne. HDD van? Ha igen akkor satás?
Alaplap van ez ok.--> Frissítés: G3220/G3420-ak ára most felszökött 20k-ra, szerintem az a legegyszerűbb ha beviszed egy boltba (Aqua, PCX, iPon, esetleg Hardverker) és ott szerintem firssítik pár ezerért (általában ~2k) Frissítés után meg mehet bele G3240 is.(#102695) hawrlantb
Hát én ezt a helyedben nem hagynám szó nélkül a PCX-nél. Ezért 5k-t elkérni? Így bárki összetudja rakni...[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hawrlantb
tag
Sziasztok, ha off akkor bocsi DE:
A mai nap jött meg a pcx-től rendelt gépem, és mivel nem lett volna időm összerakni a gépet kértem összeszerelést 5k-ért. Rosszul tettem..
A kábelek úgy néznek ki mintha gránátot robbantottak volna köztük. Az alaplapot pedig olyan zsenialisan rakták be, hogy a takarólap egyik támasztófüle belelóg a hdmi csatiba, ergó nem használható.
Szóval kaphatom szét és kezdhetem elölről.
Csak ennyit akartam, hogy senkinek nem ajánlom. Aki kicsit is ért hozzá az rakja össze maga.Üdv
-
k.kristof
őstag
Sziasztok!
Sikerül hozzájutnom olcsón egy Asus H81M-PLUS alaplaphoz, így szeretném fejleszteni barátnőm gépét.
1. Mire fogod használni a gépet?
Játék (WoW, Heroes of the Storm, Hearthstone, AoE II HD), YouTube, filmek.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Komplett gép, de régi, LGA775-ös alaplappal, így ami érdemlegesen megtartható az a táp, ház, billentyűzet, egér, monitor, VGA.3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Elsősorban processzor és memória (jelenleg nem a legújabb BIOS van az alaplapon, ezért kellene valami mód a frissítésére, ha olyat ajánlotok), másodsorban egy VGA.4. Mennyi a kereted rá?
Maximum 80 ezer forintot gondoltam rászánni.5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
A monitor egy 19"-os, FullHD felbontású LG, ezen a felbontáson menne a játék is. Nem cél az Ultra minőség, de egy High legalább jó lenne, a jövőre is gondolva. -
pete_21
addikt
válasz El_Gigante #102682 üzenetére
Ezek DDR4-esek: [link], [link], [link].
Az első és az utolsó szerintem jó lap, a második nem biztos. Ebben majd a többiek segítenek, vagy a milyen alaplapot topikban biztosan kapsz ezzel kapcsolatban segítséget.
Házból ne ezt vedd, hulladék kategória lehet. Ha nincs rá keret, akkor spórolj még kicsit hozzá.
Ramból én ilyet vettem, 2 db-ot. Tök jól mennek dual channelben, ezen is tudsz fogni pár ezret. -
ryger
aktív tag
-
Lámafans
aktív tag
válasz El_Gigante #102684 üzenetére
Milyen hdd-d van?Pontos típusa? Ha késöbb veszel ssd-t rakhatod újra az egész rendszert. Egy ilyen gépbe már mindenképp kell ssd. Ha meg ssd se és hdd se kell akor simán belférsz skylakkel nem értem minek a legolcsóbb házat veszed akkor?
Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
Lámafans
aktív tag
válasz El_Gigante #102682 üzenetére
Nem férsz bele skylake-el. Csak is 1150-el. Vagy tegyél még hozzá 20k-t kb skylake-re vagy akkor marad a 1150.
Alaplap:
Asrock H97M PRO4-vagy- Gigabyte GA-H97M-D3H alaplap 25k
Proci:
Intel Core i5-4590 (R) 60k
Ram:
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury 12k
Hdd:
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX 14k
Ssd:
Kingston HyperX FURY 2.5" 120GB SATA3 15K
Táp:
Thermaltake 530W Hamburg --15k
Ház:
Cooler Master N300 NSE-300-KWN1(VGA-320mm)—13k
Vga:
gtx 970 100k
250kSkylake-el:
Intel Core i5-6500 65k
Asrock B150M Pro4 25k
Kingston 8GB DDR4 2400MHz(Ha a 2133-mas sebességű olcsóbb akkor azt vedd) HyperX Fury 19k
265kHa kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
Devas
őstag
válasz Lámafans #102677 üzenetére
Nem akartam en vitatkozni senkivel sem. Tudomasom szerint nagy kulonbseg nincs a sima es a Ti verzio kozott (mondjuk 10%). Csak hatha valami felett atsiklottam. Igen az ara jelenleg tenyleg sok (ahogy a 750 Ti ara is magas), de ez valtozhat. Mondjuk 30k talan elfogadhato lenne erte. Csak ugye milyen proci lenne partyban vele (semelyik?)? Vagy annyira lassu, hogy az IGP teljesitmenye sincs mar messze tole? Valami ilyesmi indoklasra szamitottam, de ha nem, hat nem.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
pete_21
addikt
válasz El_Gigante #102676 üzenetére
Mindenképp DDR4-es lapot vegyél! Ha Skylake CPU-t szeretnél, akkor amellé csak DDR4 jöhet szóba.
Ramból 2133 MHz-es mehet, se a CPU, se a lap nem nem támogatja a 2133 MHz feletti ram órajelet. Persze nem baj, ha 2400 MHz-eset veszel, csupán fölösleges, úgyis 2133-on fog menni. Ha a 2133 MHz-es olcsóbb, vedd azt. Én pl. nem KIT-ben vettem, hanem 2 db 4 Gb-os Crucial modult vettem, kb. 5 ezret spóroltam így, és tökéletesen működnek dual channelben.
Alaplapnak utánakérdezhetsz a milyen alaplapot topikban is, lehet, hogy van olcsóbb alternatíva az igényeidhez.
A háznak is kérdezz utána, én még soha nem hallottam erről a márkáról. Lehet, hogy nem minőségi darab, ezen ne spórolj."Ezt az alaplap dolgot nem vágom, most melyikbe lehett DDR4-es memóriát rakni?"
Megnézed az adott alaplap specifikációit, és ott le van írva, milyen ram megy bele. Ahogy írtam, Skylake mellé mindenképp DDR4-es lapot nézz.
SSD-t mindenképp tegyél a gépbe.CPU, VGA, táp jó választás.
-
membrandj
nagyúr
válasz Prinz Eugen #102674 üzenetére
Ház? Noname?
Monitor: Lg ips legolcsóbban. LG 22 mp.
A vga és a proci is gyenge.
i3-4130 ~ 33k
asrock b85m pro4, giga b85m-d3h ~ 19k
gtx 750 Ti 2GB ~ 40kDevas
Nem lehet kapni csak ~ 37k körül, amikor 39-ért már ti van.El_Gigante
Lap ddr3-as, nem jó. DDR3 ne legyen utánaírva.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Lámafans
aktív tag
válasz Devas #102675 üzenetére
Devas
Nincs kedvem vitákat gerjeszteni. Vga-s topikban biztos lesz aki leírja, miért nem ér semmit manapság . Főleg, hogy 30+ba kerül.El_Gigante
Skylake-nek nincs értelme ddr4 nélkül.
Házat nem ismerem.
Hdd SSD? Van? Ha van milyen?Prinz Eugen
Intel Core i3-4170 33k
Gigabyte H81M-S2H 13k
GTX950 2GB -50k
Házról nincs adat az kellene. figyelj rá beleférjen a vga.
Ram ddr3-mas akkor ok.Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
El_Gigante
tag
Olvasottak alapján összeállítottam én is egy gépet, bár jócskán túllépi amit szánni szeretnék rá, de ha meggyőztök, legyen!
Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 alaplap
Intel Core i5-6500
Kinston DDR4 2*4 2400Mhz hyperx
Gigabyte GTX 970 4gb DDR5
FSP 550W Raider s tápegység
Cougar MX200 házEzt az alaplap dolgot nem vágom, most melyikbe lehett DDR4-es memóriát rakni?
Lényeg hogy GTX970, I5 konfigurációt szeretnék és 250 ezret semmiképpen se lépje túl de jobban örülnék ha közelebb lenne 200hoz, ha felesleges megfelel nekem DDR3-as memóriával, sokat tudnék spórolni!
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, gépújításon töröm a buksim, és jól jönne egy kis segítség
Keretnek először legyen 80 aztán majd még meglátjuk mennyit tudunk lépni. Illetve ha ennyi pénzért jelentőset nem lehet akkor elég ha azt mondjátok
Elsősorban játékok (na nem a legújabbak, amúgy is próbálok leszokni ) , némi videó és képszerkesztés, fl studio
Monitort még eldöntöm, fhd lesz.Amit nem gondoltam hogy feltétlenül cserélni kéne:
Ház van, illetve megoldom
HDD van, illetve egy Samsung 840 series 120 gigás SSD a rendszernek,
2*4 GB Corsair Vengeance
FSP Hexa 400
Illetve akad még egy AsRock 760GM-GS3, nem tudom ezt mennyire illik lecserélni, gondolom ráférne(Jelenleg GTS 450 és egy XII 255 hajtogatja a gépet, na meg persze én )
Szóval ja, leginkább proci és vga kéne ha jól érzemKöszi előre is
-
Tukolp
aktív tag
válasz SyMbioTe #102665 üzenetére
Lámafans,SyMbioTe, Grave444
Köszi a segítséget.
Annyi hogy lapnak szeretnék egy h170-eset legalább.
Tesztekben azt mondták többen is hogy tuningolt i5 jobb játékra mint sima i7, még magasabb az órajele azért választottam ezt. ÉS játékok kevésbé használják azt a plusz "utat" anmit az i7 ad.
HDD-m vanMár elég sok ideje rágódok ezen, hogy tuning vagy ne. hát nem tudom mé g alszok rá párat, most adom el az itthoni gépem, lassan rendelni kéne az újat.
[ Szerkesztve ]
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Ármester
válasz Sadasumika #102670 üzenetére
i3+750Ti-t? Esélytelen.
Az EVGA 750Ti ami elég komoly kis OC-ban részesül a gyártó által, még akkor sem evett a teljes rendszer 150W-nál többet. (Pedig itt egy i7-volt a tesztkonfig, egy "Egészséges tuninggal")
Ergó nem lesz gond vele„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Lámafans
aktív tag
válasz Sadasumika #102670 üzenetére
Nem, a 400w elég .
Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
Ármester
válasz Sadasumika #102667 üzenetére
Ami oda van írva az a HKC és társai tápra vonatkozik, de olyat venni amúgy sem szabad! Hexa+ 400W is elég lesz.
-
Lámafans
aktív tag
válasz Sadasumika #102667 üzenetére
400w is sok . Nem kell az 500. Ami oda van írva badarság.
-
Ármester
válasz Tukolp #102663 üzenetére
Szia!
Hááát... Ha tuningolni akarsz akkor végülis rendben van. Játékra tuning egyébként nem éri meg, sokkal tartósabb pedig nem lesz tőle (talán egy kicsit), viszont rengeteg pénz megy el rá. (Komolyabb hűtő, lap, ház + a K-s proci)
Ha nem rakaszkodsz annyira a tuninghoz akkor:Hűtő: Akár nem is kell, esetleg ha fontos a csend: Deepcool Gammaxx 200, Alpenföhn Sella, Deepcool Gammaxx 300, Alpenföhn Ben Nevis ~4-7k
Táp: TT Hamburg 530W, FSP Hexa+ 500W, FSP Hyper M 500/600W (FÉLmoduláris), FSP Raider S 550W, SuperFlower 550W, XFX TS 550, Antec HCG-520 ~15-21k
Ha moduláris kell: XFX XTR 550, Seasonic M12 II 520/620W ~30k (vagy amit te is írtál, bár az elég overkill tuning nélküli géphez.)
Ház: Ezek is elegek lesznek: Zalman Z9/Z11, CM N300, Antec GX500, Corsair 200R, InWin Dragon Slayer(mATX), ~11-20k
(Z9/Z11-be max 290mm-es VGA fér, erre figyelj!!)
SSD: Ez ok.
HDD: Nem kell?
CPU: i5-6500 ~60k
Lap: Egy B150-es bőven megteszi: Asrock B150M Pro4, Pro4S, MSI B150M Bazooka, MSI B150M Mortar, Gigabyte B150M-D3H, Gigabyte H170M-D3H, Asrock H170M Pro4, Pro4S ~24-28k (Figyelj, hogy DDR4-es legyen, ne DDR3)
Ram: Ez is ok.Amit én írtam proci szinten bőven elég lesz jó néhány évig. Ha majd kevés lesz egy sima i5 akkor pedig már inkább i7-re érdemes cserélni, mintsem tuningolni az i5-öt.
-
Tukolp
aktív tag
Üdvözlet,
Áldást szeretnék kérni a következő konfigra:
Bármi kivetnivalót, esetleges hibát ha lát rajta valaki nyugodtan szóljon.
Vgat Januárban veszek, egy Giga GTX970 G1 Gaminget.Hűtőn paráztam sokat hogy vajon belefér-e a lapba.
OC-t tervezek majd ha nem lesz elég a CPU. Élettartam-érték megtartás miatt vettem K-s procit.Leginkább Játékra lesz.
Köszi a segítséget,
Tukolp."When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
membrandj
nagyúr
válasz Sadasumika #102660 üzenetére
Ő valószínűleg 1.1-es biossal kapta, ezért ment neki. Maradj a 4150-nél, ha tutira akarsz menni.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Sadasumika #102654 üzenetére
Nem. Pont azért írtam.. A múlt héten raktam össze gépet ilyen lappal és I3 4170-el.
-
membrandj
nagyúr
válasz Sadasumika #102654 üzenetére
[link]
ALL.fgordon
A táp+ ház már meg is van? Mert nem rosszak,de van jobb ennyiért.
cm n300,corsair 200R+ fsp raider 550,xfx 550,seasocin m12 520W.i5-4440 ~ 52k
asrock b85m pro4, giga b85m-d3h ~ 19k Ide nincs értelmes asus lap, csak jóval drágábban.
2x4GB ddr3 kingston fury ram ~ 13k
gtx 970 msi gaming, asus strix ~ 115k
~200k.
Bár ide már nem ártan erősebb proci+ lap.Más tokozás konkrétan, az újabb:
i5-6500 ~ 65k
gigabyte b150m-d3h ~ 25k asus, hasonló tudású lap: ASUS H170M-PLUS ~ 30k
2x4GB ddr4 ram ~ 18k. Kingston fury pl.Ez férjen bele.
Hűtő mindkét esetben elég a gyári,de ha csendesebbet akarsz: deepcool gammaxx 300 ~ 6k
Memória: Nincs jelentősége a cl-nek és társainak. Főleg, mivel sok ram csak nagyobb feszültségen tudja a ráírt dolgokat,de ezt pedig az intel nem támogatja. Ez számít a legkevésbé. Gyakorlati jelentősége ~ 1-2%.Akkor is boxot érdemes venni, ha külön veszel rá hűtőt, mivel az OEM semmivel nem olcsóbb.
Win 7-et már nem is árulnak szerintem, de minek költenél régebbi oprendszerre, amikor a win 10 szinte ugyan annyi? Win 8 szerintem " bukott" széria volt. Win 10 még kiforratlan,de ~ fél év és jó lesz ez is teljesen.
16GB ram nem kell játékara, illetve ezt a legkönnyebb bővíteni később.[ Szerkesztve ]
-
fgordon
senior tag
válasz Lámafans #102635 üzenetére
Lámafans, a válaszok:
táp: Chieftec APS-600SB 600W PFC 85+
Ház: Cooler Master N400
http://www.legitreviews.com/cooler-master-n400-case-review-lots-of-features-for-50_2251/6
Ebbe a házba akkor belemegy az ATX és mATX alaplap is, ugye?
SDD: Samsung 850 EVO
Ez volt az eredeti kérdésem:
Várom az ajánlást táp, PC ház, HDD és operációs rendszer nélkül:
1. Játékra lesz használva, hosszú távra, már amennyire lehet ezt mondani
2. Van monitor, egér, billentyűzet, PC ház, táp, HDD/SSD.
3. Tehát amire kell az ajánlat/javaslat: lehetőleg Asus alaplap (inkább, hogy milyen chipset, és miért azt) + Intel 4 magos CPU (miért azt a fajta CPU-t) + milyen CPU hűtőt + memória (PC mennyi és CL mennyit javasolsz) + Nvidia GPU, minimum 512 MB memória (miért azt).
3.B: Érdemes BOX-os CPU-t venni, amihez adnak hűtőt, vagy külön érdemes venni hűtőt?
4. 200-220e Ft-ig maximum.
5. FullHD-s a monitor van.
6. Bónusz vélemény: Win7 x64-et vegyek vagy Win8/ Win10-et? Bármilyen ellenvélemény a Win7 x64 Home Premium ellen, játékra? Van olyan játék, ami már nem fut Win7-en?
7. 8 vagy 16 GB memóriát?
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
membrandj
nagyúr
válasz Sadasumika #102651 üzenetére
Ez esetben mehet a 4150.
i3-4150 ~ 35k
asrock h81m-hds r 2.0 ~ 13k
WD blue ezex 1TB ~ 16k
gtx 750 Ti 2GB ~ 40k
cm n200, n300 ~13k
fsp hexa+ 400W ~13k
~ 153k így is.Bár én egy jobb lapot vennék:
asrock b85m pro4, giga b85m-d3h + i3-4130 vagy spórolnék és i5-4440 és akkor a proci kérdést évekre letudtad.hawrlantb
Ha ez tényleg így van, akkor elnézést.
Bár októberben ezt írtad:
"Szóval szeretnék egy olyan gépet, amivel tudnék komolyabb 3D terveket csinálni (AutoCAD, ArchiCAD), illetve játszani is kell."
November:
"A gép irodai munkára van elsősorban. Későbbiekben használva lesz kisebb játékokra és CAD tervezésre (addig nem veszek VGA-t)."Alaplap: Gigabyte GA-B150M-D3H 24.412 Ft OK
Proci: Intel Core i5-6600 69.198 Ft NEM OK i5-6500 ugyan az szinte -5k.
Vga: Asus Nvidia Geforce GTX 750 2GB DDR5 39.224 Ft NEM OK 750 Ti 2GB ~ 40k
Ram: Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz HyperX Fury Black 32.140 Ft -- ok
Hdd: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX 13.845 Ft-- ok
Ssd: Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A 15.646 Ft-- ok
Táp: FSP 400W HEXA+ 13.068 Ft-- ok
Ház: Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 13.236 Ft--ok
Hűtő: DeepCool GAMMAXX 300 5.816 Ft-- ok
Odd: LG GH24NSD1 SATA 3.574 Ft--okA ramot itt tudod ellenőrizni:
[link]Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz Sadasumika #102647 üzenetére
Ki írja? Hol?
Asrock b85m pro4 és giga b85m-d3h lapot írtam neked.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Ármester
válasz qantum #102642 üzenetére
Nálam a Win10+Office+alap dolgok foglal (Pl. Sony Vegas, Skype, vírusírtó stb...) ~80-90Gb-ot.
Rendszernek bőven elég, egy két program mehet még rá.[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz Sadasumika #102643 üzenetére
Ne új hozzászólást írj, hanem válasz gombra nyomj és ott nyomj a válasz gombra, amelyik hsz neked szól. Követhetetlen vagy.
Megkérdezted,hogy tudsz e frapsel rögzíteni+ játszani , közöltem,hogy erre már inkább i5, erre megint i3..
4150 már refresh proci, ha régi biossal kapod a lapod, akkor nem fogja kezelni.
Spórolj az i5-ös verzióra.
Ha sehogy nem fog összejönni, akkor i3-4130.qantum
Ezeknek az m2 ssd-nek a laptopokban van értelmük igazán. Mert megmaradhat az hdd és a dvd is. Asztalinál túl sok értelme nincs. Átlag felhasználásnál az életbe nem veszed észre a különbséget.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Sadasumika #102643 üzenetére
A 4170 is alig drágább, azt venném. Asrock H81M-HDS R2.0 támogatja.
-
Sadasumika
csendes tag
Ha csak ezer forintal több a i3 4150 a(z) i3 4130-nál akkor jobban járok ha az 50 est veszem?
-
Ármester
válasz qantum #102637 üzenetére
Szia!
Leglogikusabb ezek közül venni egy 512Gb-osat az egészen, és esetleg partícionálni, hogy ne kelljen egy esetleges újratelepítésnél az egészet formázni. Sata III és M.2 Sata között sebességben nem vennél észre különbséget szerintem.
Én személy szerint úgy venném, hogy: 120/240/250Gb SSD Win + alap ill. fontosabb alkalmazásoknak, a többinek pedig egy 1Tb-os vinyót. Adattárolásra SSD-t szerintem ne.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Melyik a jobb koncepció ha veszek egy M.2-es gyorsabb (128) ssd-t a win-nek és egy lassabbat adattárnak (256) vagy egy nagyobb GB-ost (512)de lassabbat mindkettőnek,aztán majd persze később fejlesztem tovább a Pc-t?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
membrandj
nagyúr
Nincs értelmes gép 20k-ért. 7-8 éves 755-ös konfigok vannak ennyiért.
1155 alapú pentiumos gépet keress pl g2020-al.Sadasumika
Ha már fraps is, akkor i5-ös kell. Amit írtam.i5-4440~ 53k
WD blue ezex 1TB ~ 16k
120GB kingston fury ssd ~ 16k
gtx 750 Ti 2GB ~ 40k
cm n200, n300 ~13k
fsp hexa+ 400W ~13k
~183k.
Ha sok, akkor ssd nélkül 167k.kwzatz
d3h-a butítottab lap, azonos áron. Nem éri meg.
Hűtő borda kapásból gyengébb.Khurgon
[link]vmatyko
Egy alap 1150 alapú pentium már vígan viszi ezeket.
A háttérbe böngészés már fájhat neki, azon talán még egy ssd se segít sokat.
Ha erről lemondasz, akkor egy alap ~ 70k körüli gép már elegendő.
asrock h81m-hds 2.0 ~ 13k
g3420 ~ 15k
1x4GB ddr3 ram ~ 7k pl kingston fury
WD blue ezex 1TB ~ 15k
cm n200 ~11k
fsp hexa+ 400W ~13kHa háttérben kell más is: i3-4130 ~ 33k+120G kingston fury ssd ~ 18k
hawrlantb
Minden hónapban meg fogod kérdezni?[ Szerkesztve ]
-
Lámafans
aktív tag
válasz fgordon #102634 üzenetére
fgordon
Írd le a táp ház pontos típusát kérlek.
Hdd satás?hawrlantb
750ti már a minimum vga .Sima 750-et ne vegyél akkor tényleg kezd vga nélkül. i5 6600 nem éri meg . 6500-at vedd akkor.jim bcs
Nem bemagolt tételek. Mikor átfutom a pcx honlapját (árak miatt) megnézem mi van mennyiért mi éri meg stbstb. Ha valamit találok ami megéri akkor meglátogatom a topikot mit is írnak róla(nyílván csak specifikok alapján nem lehet ajánlani). Ha egyszer valami jó jelen esetben 2 jó ssd minek ajánjak mást? Samsung- Kingston duo "névlegesen" is elég erős. Nincs jobb vétel. Ugyan az tudásban de drágább vagy "gyengébb". Azért nem ajánlok 10-12 cucot aminek fele nem lenne igazán jó vétel , hogy egyesek ne tudják azt mondani , hogy "bemagolt tétel". Nem mellesleg ha valami miatt nem tetszik a kérdezőnek a 2 ssd akkor meg van említve az adata is. Ramnál szintén ugyan ez. Az alternatív gyártókkal rengeteg negatív "élményem" volt nem fogom ajánlani. A kingston a legidőtállobb szerintem ez teljesen saját tapasztalat. Ha valakinek problémája van a rammal nyílván megemlítem az alternatívákat de hozzáteszem , hogy nem javaslom. Mikor a kínálatot végignézem akkor specifikók alapján be tudom mérni , hogy mi lehet jó ár/érték arányú. Ehez nem szükséges a topikok hsz-einek olvasása. A topikok összefoglalói jelenleg elégnek bizonyulnak arra , hogy ami jó vételnek tűnik az valójában jó vétel-e. Sok lesz az off ha gondolod folytassuk pü-ben . Itt én ezt nem boncolom tovább ,mert a moderátorok le szedik a fejem .
Még egy gondolatot hozzátennék. Ha valakinek van egy topikja pl: hűtő , az igen is ide jöhetne 1 off topik formájában tájékoztathatná az ittenieket a visszajelzésekről. Az itt ajánlott cucok 99% a cucc saját topikjábnak az összefoglalójában is ajánlottként szerepel. Tehát a topik gazdáinak vagy ide jelezni kéne (ugye 1 hsz) , hogy ezt mégsem kéne ajánlani vagy az összefoglalóban kellene ezt megtenni. Mert azt senki nem várhatja el azoktól akik itt ajánljanak , hogy minden teljesen egyedül , jelen esetben az összefoglalókat felülírva találjanak ki.[ Szerkesztve ]
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Várom az ajánlást táp, PC ház, HDD és operációs rendszer nélkül:
1. Játékra lesz használva, hosszú távra, már amennyire lehet ezt mondani
2. Van monitor, egér, billentyűzet, PC ház, táp, HDD/SSD.
3. Tehát amire kell az ajánlat/javaslat: lehetőleg Asus alaplap (inkább, hogy milyen chipset, és miért azt) + Intel 4 magos CPU (miért azt a fajta CPU-t) + milyen CPU hűtőt + memória (PC mennyi és CL mennyit javasolsz) + Nvidia GPU, minimum 512 MB memória (miért azt).
3.B: Érdemes BOX-os CPU-t venni, amihez adnak hűtőt, vagy külön érdemes venni hűtőt?
4. 200-220e Ft-ig maximum.
5. FullHD-s a monitor van.
6. Bónusz vélemény: Win7 x64-et vegyek vagy Win8/ Win10-et? Bármilyen ellenvélemény a Win7 x64 Home Premium ellen, játékra? Van olyan játék, ami már nem fut Win7-en?
7. 8 vagy 16 GB memóriát?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
hawrlantb
tag
válasz Lámafans #102629 üzenetére
És ez így hogy nézne ki?
Alaplap: Gigabyte GA-B150M-D3H 24.412 Ft
Proci: Intel Core i5-6600 69.198 Ft
Vga: Asus Nvidia Geforce GTX 750 2GB DDR5 39.224 Ft
Ram: Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz HyperX Fury Black 32.140 Ft
Hdd: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX 13.845 Ft
Ssd: Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A 15.646 Ft
Táp: FSP 400W HEXA+ 13.068 Ft
Ház: Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 13.236 Ft
Hűtő: DeepCool GAMMAXX 300 5.816 Ft
Odd: LG GH24NSD1 SATA 3.574 FtPCX 230.159 Ft
-
jim bcs
nagyúr
válasz Lámafans #102629 üzenetére
Az árakat néha kell nézni mert akár naponta vagy fél naponta is változhat. Ahhoz, hogy komplett gépet ajánlj sajnos nézegetni kell az ssd-hdd-hűtő-ház-táp-vga-proci-alaplap topikokat, enélkül az itt ajánlottak csak bemagolt tételnek minősülnek + ehhez hozzá jönnek az általad összerakott gépek mint tapasztalatok.
Úgy nem lehet ajánlani normálisat, hogy ramból csak a HyperX Fury létezik, ssd-ből a Samsung 850 EVO és a HyperX Fury, 2-3 plusz tétellel növeljétek meg a listát, szebben is fog kinézni. Legalább így az jön le, hogy ténylegesen értetek hozzá.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
vmatyko
tag
Kb 8-15GB-os file méretű 1080p mkv filmek nézéséhez milyen az ajánlott konfig, amivel nem akad és nem fáj neki ha a háttérben még a böngésző is fut?
-
Lámafans
aktív tag
válasz hawrlantb #102627 üzenetére
Nem, azért lett 1150 mert olcsobb a ram .
jim bcs
Ezzel tisztában vagyok. De arra sajnos nincs időm , hogy 1. kövessem az árakat(félhavonta szoktam az is jó pár óra)2. kövessem az ssd-hdd-hűtő-ház-táp-vga-proci-alaplap topikokat.
Az elmúlt fél évben követtem őket. De , hogy a hsz-eket pásztázzam az már sok lenne jelenleg. De szerintem ezzel sokan így vannak itt.Az meg abszurd, hogy 1-ik napról a másikra valami ami jó volt , az rossz lesz. Ezt nem lehet lekövetni.Ráadásul vannak olyan emberek akik annyit nem értenek hozzá mint a nagymamám, és lökik az agymosást pl: "4ghz alatti proci nem elég a 970 alá" de sok ilyen van. Összefoglalók azok elég gyakran vannak átpörgetve nálam.[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Off topik bocsi, de nemtudom hova írni. Pcx-ből hogy rendeltem kaptam 50%os kedvezményt szállításra. Akit érdekel írjon rám.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
jim bcs
nagyúr
válasz Lámafans #102622 üzenetére
Én azt mondanám neki, hogy inkább legyen meg az alap és később vegyen dvga-t. Non-k i5-re is elég sok alternatíva van, a 92-esek elegek és pár 120-as is van ami szintén elég. A Milyen CPU hűtőt vegyek? topik összefoglalója alján ott vannak az ajánlottak, a fontosabb hírek meg jobb oldalt fent a Téma tudnivalók alatt, az esetleges hibák meg a fórumban, néha nézz be úgy naprakészen leszel.
[ Szerkesztve ]
-
Lámafans
aktív tag
válasz hawrlantb #102623 üzenetére
Alaplap:
Asrock H97M PRO4-vagy- Gigabyte GA-H97M-D3H alaplap 25k
Proci:
Intel Core i5-4690 (R) 67k
Ram:
Kingston 2x8GB DDR3 1600MHz(1866-os is jó, de csak ha ugyan annyiba kerül, mint az 1600-as, de ha drágább akkor ezt vedd) HyperX Fury 26k
Hdd:
Ssd:
Samsung 850 EVO Basic 2.5" 250GB SATA3 26K
Táp:
fsp hexa+ 400W - 13k
Ház:
Cooler Master N200 11k
Vga:
GTX750 Ti 2GB DDR5-36k
217k
Átgondoltam 1 cigi közben és szerintem ez lesz az igazi xd
Drágábban gtx 950(játékok miatt ) 50k
230kHa kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
hawrlantb
tag
Egyébként köszi a válaszokat
-
Lámafans
aktív tag
válasz jim bcs #102621 üzenetére
Írtam, hogy kellene még bővíteni 8gb rammal de így is keret felett vagyunk. Az a gond játszani is akar vele így kompromisszumot kellett kötni. i7 semmiképp nem fér bele. 16gb ram is csak a vga rovására a 750ti pedig szerintem kevéske lenne már és még úgy is 10k-t ki kéne táncolni hogy 15k-val keret felett legyünk. Igazság szerint a keret kicsi.De ha van jobb ötleted ne tartsd magadba
Utobbiról nem hallottam . Eddig nem igazán volt rá panasz. Alpenföhn Sella-6k az alternatívája szerintem. Köszönöm(jük), hogy szoltál. Régen követtem a topikokat de most már leginkább csak ezt.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Lámafans #102620 üzenetére
(#102618)
- AutoCAD, ArchiCAD, Photoshop alá nem lenne célszerűbb i7 és 16/32GB ram? Ha marad az i5 ilyen progik alá akkor is alap a 16GB ram.
- A gammaxx 300-nál mostanában csörgő ventikre panaszkodnak, csere másra.
[ Szerkesztve ]
-
Lámafans
aktív tag
válasz hawrlantb #102618 üzenetére
hawrlantb
Alaplap:
GIGABYTE GA-B150M-D3H DDR4 25k
Asrock B150M Pro4 25k
Proci:
Intel Core i5-6500 65k
Ram:
Kingston 8GB DDR4 2400MHz(Ha a 2133-mas sebességű olcsóbb akkor azt vedd) HyperX Fury 19k
Hdd:
Ssd:
Samsung 850 EVO Basic 2.5" 250GB SATA3 26K
Táp:
Thermaltake 430W Munich-14k
Ház:
Cooler Master N200 - 11k
Vga:
gtx 950 - 50k
Hűtő:
deepcool gammaxx 300 -6k
231kNem látom hol érdemes még sporólni ezen. Belefér?
Késöbb azért még egy 8gb ram kéne bele.desert_camo
Alaplap:
GIGABYTE GA-B150M-D3H DDR4 25k
Asrock B150M Pro4 25k
Proci:
Intel Core i5-6500 65k
Ram:
Hdd:
ok
Ssd:
nem ok de maradjon
Táp:
Ház:
Cooler Master N300 NSE-300-KWN1(VGA-320mm)—13k
Vga:
Gtx 960 4GB-65k
200k[ Szerkesztve ]
-
desert_camo
tag
Sziasztok!
Egy számítógépet kellene összeállítanom egy ismerősömnek, ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.
1. játékra lenne. ezen belül assassin's creed syndycate fusson el rajta medium-high-on.
2. jelenleg 1tb wd hdd van meg + 120gb-os kingston v300-as ssd + monitor.
4. 200k a keret rá.
5. 1680x1050 lenne a felbontás.új alkatrészek érdekelnének csak
Köszönöm a segítséget.
szerk: lehetőleg új generációs i5 lenne a nyerő az illetőnek, de a 4. sem gond!
[ Szerkesztve ]
desert_camo
-
hawrlantb
tag
Sziasztok!
Egy gép gép összerakásán gondolkodok, segítenétek?
1. Mire fogod használni a gépet?
AutoCAD, ArchiCAD, Photoshop, Játékok (COD, BF, FIFA ilyesmi..)
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Nincs semmi.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Mindenre szükség van a pc-be.
4. Mennyi a kereted rá?
200 ezer +/- 25k
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
Játékok FullHD-ban, amugy a gépre egy tv is van kötve a monitor mellé.
Egy socket1151-es konfigon gondolkodtam, esetleg egy 6600K, de a sima 1150-ről is meggyőzhető vagyok,
ha elmondjátok az előnyöket, hátrányokat.
Ezenkívül szeretnék bele 120 vagy 240gb ssd-t. Valami erős vga-t. 8-12gb ramot. Min. 1Tb hdd.
És van a modecomnak olyan 6k körül kártyaolvasója, na azt is.Előre is köszönöm
-
ryger
aktív tag
válasz Directors #102611 üzenetére
Nekem egy MSI Hawk Twin Frozr III-as van, mar tobb mint 4 eve teszi a dolgat, hibatlanul. Merem ajanlani mert 50% ventifordulatig szinte nincs is hangja, utana is alig de ez lehet, hogy masoknak meg zajos, igy ez egyeni preferencia kerdese.
Az egy ventis ASUS DC II (volt itthon az is) meg mar egy 5770-en is hangosabb volt, szerintem nem egy nagy eresztes az a hutes.(#102614) Khurgon
Itt megmondjak.
-
Lámafans
aktív tag
válasz #06514176 #102599 üzenetére
sz.david93
Én sem ismerem a házat, esetleg a Fractal Design Core 3500. Ebből van ablakos meg nem ablakos.
Kérdezz utánna házas topikban de amúgy rendelhető! Arra figyelj , hogy a vga beleférjen.El_Gigante
"gtx 970 msi gaming, asus strix ~ 115k
i5-4440 ~ 53k
fsp hexa+ 500W ~ 15k
~215k,de itt már nem ártana egy erősebb proci:
i5-6500 ~ 65k
gigabyte b150m-d3h ~ 25k
2x4GB ddr4 ram ~18k.
"DDR4 megéri beruházni későbbi fejlesztések céljából? Ha igen akkor inkább benyelem a gyengébbik GTX 960-as kártyát!"
Nem. Viszont a gtx 970-hez már kellene ez a kombó:
i5-6500 ~ 65k
gigabyte b150m-d3h ~ 25k
2x4GB ddr4 ram ~18k
A házat még mindig nem írtad, ha tényleg noname: cm n300 minimum ~ 13k."Ez neked ment szerintem.
kicsigal
Ház táp ssd hdd pontos típusa?Jelenlegi lap proci ram-od pontos típusa? És egy keret amennyit a fejlesztésre szánnál illetve felhasználás. Addig nem tudunk nekikezdeni.RedHarlow
Seagate 2TB 64MB SATA3 (ST2000DM001) 20KMeszarosB.
Alaplap:
Gigabyte GA-B85M-D3H -vagy- Asrock B85m PRO4 20k
Proci:
Intel Core i5-4440 52k
Ram:
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury 12k
Hdd:
Ssd:
Kingston HyperX FURY 2.5" 120GB SATA3 15K
Táp:
Ház:
Cooler Master N200 -11k
Vga:
gtx 970 100k
240k
Értelmetlen várni mert mikorra lemegy az ára addigra megőszülsz. Szerintem 1év mire ez 200alatt lesz. Ha nincs rá pénzed akkor 960 4gb és kész.Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.
-
Khurgon
csendes tag
Sziasztok!
Volt régen egy topic, ahol segitettek beárazni a meglévő configokat.
Sajnos nem találom, tudna valaki segiteni? Vagy esetleg ide jöhet?Ui: angol bill. nincs rajta "hosszú-i"
Köszönöm!
-
MeszarosB.
tag
Sziasztok.
Remélem nem rossz topikba írok, ugyanis arra lennék kíváncsi hogy mikorra várható hogy perifériák nélkül egy komplett gép 200e forint alatt összerakható lesz GTX 970-nel ?
Feltételezem hogy ezzel meg kell várni majd a következő generációs Nvidia kártyákat, hogy lejjebb tolják az árát. Én úgy tippelek hogy Július-Augusztusban jelenik majd meg a GTX 1080.
Ja és ha lehet akkor kérnék egy ajánlást a jelenleg kapható legolcsóbb 970-et kihajtó ajánlott gépre, csak játékokra, bővíthetőség nem fontos.
Kell: Ház, táp, alaplap, VGA, proci, memória, HDD, SSD.
[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
Devas
őstag
válasz Sadasumika #102609 üzenetére
Ne frapsal vedd fel. Ha lesz nvidia vga a gepedben, akkor az nvidia experienceben levo shadowplayt hasznald. Sokkal jobb. i3 is alkalmas erre.
A radeon raptorral csinalt ismerosom ilyen ingame videot de azzal valami problema volt.[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Directors
senior tag
válasz ryger #102608 üzenetére
Természetesen használtan szeretném. Szerintem nagyon már nem is lehet kapni újonnan.
Tudom ASUS linkeltem de az MSI is jó ? Nem tudom mennyire tartós.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Land
veterán
Sziasztok!
Barátnőm anyujának néznék egy komplett gépet (monitor, bill, egér van).
Nincsenek nagy igények. Stabil, "gyors" legyen. Netezne főleg, skype stb.. Tippre 2 mag, 2 gb ram talán elég lehet integrált VGA-val. Használtan szeretném és kb. 20k-ért. Van ilyen áron hirdetések, de nem vagyok képben melyik érné meg. Esetleg ha valaki linkelne priviben gépet, azt megköszönném. Pesten venném át.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Sadasumika
csendes tag
-
ryger
aktív tag
válasz Directors #102603 üzenetére
Szia,
Remelem nem ujonan akarod magad azzal a VGA-val szivatni , hasznaltan kb harmadabol megveszed. Egyebkent jo lenne a CPU melle.
(#102604) kicsigal
Ha a tapod megbizhato akkor mehet. Ez nem csak neked szol hanem a szakertoknek is, hogy nem ertem miert kell magatoknak, masoknak megneheziteni a helyzetet a 2x4 GB rammal (DDR4 eseten). Ha jatekos gepet epitunk akkor az az 1-2 fps nem igen valtoztat a helyzeten, dual channel eseten, en inkabb vennek egy darab 8 GB-os modult es konyebb boviteni is a jovoben. Tomorites, video vagas az mas teszta de oda ugyis 16-al indul neki az ember ha komolyabban nyomja, aki meg nem, annak van ideje kivarni azt a par perc kulonbseget. Ez csak az en velemenyem!
(#102607) kwzatz
Ez alapjan csak a meretben van 1 (egy) cm elteres a ketto kozott, viszont ez alapjan a Gigabyte B85M-D3H-A modelnek jobb a hang resze.
-
kwzatz
őstag
Gondoltam jelzem: Ajánlott 1150-es alaplap a Gigabyte B85M-D3H, de mindig vita van arról, hogy 4460-as vagy 4440-es proci menjen bele. Most viszont láttam pcx-en egy Gigabyte B85M-D3H-A alaplapot, nézegettem a specifikációkat, de nem igazán láttam a különbséget (egyedül a BIOS-nál annyit, hogy 2x64MBit flash helyett 2x32MBit, nem tudom, ennek milyen jelentősége van). Szóval miben térnek ezek el? Mert ha megfelelő, akkor ez mindenképpen kompatibilis a refresh procikkal, úgyhogy lehetne akár ezt is ajánlani a 4460 mellé (ráadásul most pl. majdnem egy ezressel olcsóbb, mint az A nélküli változat).
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó, gyors, megbízható 2TB-os HDD-t? Ha lehet linkel együtt.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
-
kicsigal
csendes tag
Sziasztok!
Játékos gépnek néztem ki az alábbi félkonfigot:Gigabyte b150m d3h
I5 6500
2x4GB Fury 2133VGA egyenlőre GTX 750 marad, később csere erősebbre.
Ház, táp, SSD, HDD van.Vagy esetleg a lap helyett 5 k-val drágábban egy Asrock Z170M PRO4S és akkor mehetne egy kis memória tuning, meg talán be tudnám állítani a turbó órajelet mind a 4 magra?
[ Szerkesztve ]
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
G3220-as proci mellé ideális ez a VGA ? [link]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
membrandj
nagyúr
válasz #06514176 #102599 üzenetére
Nem ismerek azt a házat,amúgy ok a többi.
sz.david93
gtx 970 msi gaming, asus strix ~ 115k
i5-4440 ~ 53k
fsp hexa+ 500W ~ 15k
~215k,de itt már nem ártana egy erősebb proci:
i5-6500 ~ 65k
gigabyte b150m-d3h ~ 25k
2x4GB ddr4 ram ~18k."DDR4 megéri beruházni későbbi fejlesztések céljából? Ha igen akkor inkább benyelem a gyengébbik GTX 960-as kártyát!"
Nem. Viszont a gtx 970-hez már kellene ez a kombó:
i5-6500 ~ 65k
gigabyte b150m-d3h ~ 25k
2x4GB ddr4 ram ~18kA házat még mindig nem írtad, ha tényleg noname: cm n300 minimum ~ 13k.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest