-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősnek szeretnék összerakni egy új konfigot, a cél a Witcher 3 futtatása FULL HD-ban pöpecül.
Mivel abszolút nulláról épitkezünk, mindenre szükség lenne, perifériákra is (egyedül USB-s billentyűzetre nem, az van). Egy 500 Gb-os HDD sztem elég lesz, plusz ha belefér én tennék egy ~120-as SSD-t is (ezt tényleg csak opcionálisan). Ahogy irtam, monitor FULL HD-s legyen, 22-23 colos elég, ha van elérhető áron normális prémium paneles, akkor az, ha nincs, akkor ajánlottabb TN-es is tökéletes.
Leginkább PCX és Ipon érdekelne, a keret max. 200-250k, használtpiac most nem játszik.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Nagy becsben tartott, igényesen megépitett PC
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged