- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viktorhu #1482 üzenetére
Mindenben én sem tudok segíteni, mert nem használom, az újabb készülődő LE-vel már még több dolog fog futni (HBO Go stb) . Transmission jól megy, természetesen a felületét web böngészőből, Android tábláról, telefonról vagy Transmission GTK-val tudod kezelni, de a boxon nem is akarja az ember.
(#1486) Headbang
Bluetooth pótolható kis stickkel. Max kell egy kis buhera hozzá. (de van olyan típus is ami alapból megy)Sajna vannak olyan kombi BT+Wifi chippek amikkel szakadozik a net ha BT eszközt kapcsolsz hozzá. (Egyik Broadcom is olyan)
-
-
Necronom
senior tag
válasz
viktorhu #1475 üzenetére
6-os droidos X96
Tuti nem banod meg!
Epp jatszok a Real Racinggel, hat elkepesztoen jo gfx, szepen fut rajta, nem szaggat es ugye megiscsak fHD kepernyo, jol nez ki na
Szerintem ez PC-n legalabb egy I3-ast kovetelneKellene nekem meg hozza egy vezetek nelkuli jatekvezelo (egerrel mokas es nehez jatszani)
Esetleg tud valaki mar egy kiprobaltat? -
Necronom
senior tag
válasz
viktorhu #961 üzenetére
Konkret ezt igy nem tudom, bar masutt kerestem erre mar megoldasokat, pont Chuwii ugyeben, oda is pl szeretnek 6osat tenni...
De sajna eddig nem talaltam semmi konkretumot, pedig tuti vanUdv: Necro
ps: erdekes mod a 6os droid volt az, ami x86 ugyeben a legstabilabb verzson
-
Necronom
senior tag
válasz
viktorhu #861 üzenetére
en is probaltam jatszani a felbontasokkal de sehogysem
az az erdekes, hogy a box a peer device listben lat egy csomo dolgot, masik TV-t de meg a szomszedet is, mert nalunk olyan nincs is
A telefonomat is latja, de kapcsolodni egyikkel sem tud, a telefon azt mondja, hogy nincs a kozelben mas eszkoz
a tab windows alatt meg connected, aztan sotet kep, majd vissza adja a fokepenyot a box....
ennyi amit el tudtam benne erni...
Ugy is probaltam, hogy csak wifin allt es vart, nem kapcsolodtam a routerhez, de az eredmeny ugyanaz
Igazbol csak a tab volt az ami mintha akart volna valamit, semmilyen mas eszkozzel nem lehetett csatlakozniA videok kepenek atkuldese az rendben megy az nem okoz problemat, de azt a TV-re is tudom szoval ez nem jatszik
Udv: Necro
ps
mindjart kiprobalom ezt az egeszet egy xboxon -
Necronom
senior tag
válasz
viktorhu #751 üzenetére
A DLNA teljesen jol megy, azzal a reszevel nincs is gondom, meg kivetiteni is tudok ra, vagy akar kozvetlen a TV-re is....ezekkel nincs gaz
Ez a franya miracast kicsit homaly meg szamomra, mert ugye a leirasokbol egyenesen kovetkezik az, hogy at tudja adni a vezerlest is
De az X96-ot nem birtam ravenni a miracast connecre....egyebkent igen, csak wifin hajlando menni
de sehogysem megy.....az is lehet, hogy pont csak ez a tv box a hibas
Nemtudom, epp ezert kerdem, hogy barki mas hasznalta....vagy barmelyik dobozbanUgy nezem ezt a technologiat nagy homaly fedi, iromanyt sem lehet talalni rola, mikent mukodnek ezek es legfokepp mi kell hozza.....
Egyedul a Microsoftnak van egy hasonlo doboza ami nagyjabol erre jo, de legfokepp arra, hogy a windowsos mobilunkat kitegyeuk a TV-re vele majd a sajat bill+egerrel hasznaljuk....Erre meg 100 fele mas ingyenes megoldasok is vannak....
Raadasul szerintem felmegoldases rettento draga a kutyu
Itt nincs arrol szo, hogy mennek vagy nem mennek az x86-os porgik a telon, mert egy teljes erteku w10 tabot hasznalnek hozza...Csakhogy a franya nem connectol ossze, akar, de aztan eldobja...de nem a halo hiba miatt az 100
Na hatha valaki tud tapasztalatot irni, vagy csak azt, hogy hol beszelgetunk a castokrol
Vagy nyiisak neki temat? Erdekelne valakit egytalan?Udv: Necro
-
kjoo
kezdő
válasz
viktorhu #742 üzenetére
Hali!
IPTV-m van. Mióta van nagy lapos TV-m is, az IPTV-t HD felbontásra állítottam. Azt viszont az AV kimeneten rádugott asztali DVD felvevőm nem tudja, a kép szélei lemaradnak.
Amúgy is kellene valami HDD-re felvevős cucc, ezért keresek olyan box-ot, ami tudna felvenni.
De bármilyen megoldás érdekelTHX
KJoo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DELL Gamer PC // i5-7500 // 16GB DDR4 // GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 // 256GB M.2 SSD // 500GB HDD //
- ITX budget gamer - Asus Prime, i5 12400F, 16 Gb, 1 Tb, RTX 2070, CH160, 650W SFX
- HP ProDesk 600 G3 Microower PC: i5-6500 - 8Gb DDR4 Ram - 256Gb nVME SSD -500Gb HDD
- 1080p Gamer PC - Ryzen 5 2600 (12Tx3,4GHz)16GB DDR4/240GB SATA3 SSD/RX 580 8GB/500W 80+/Win11 Home
- belépő Gamer PC: i5-7500 / GTX 970 4Gb / 16Gb Ram / 500Gb SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest