-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360 #8649 üzenetére
Te is tudod, régi motoros vagy, hogy nem minden a SOC. A szoftver legalább olyan fontos. Hiába 905x2 ( egyébként tel sen viszo a 4kt is 60 hzn, lehet hdr-ben nem olyan jó, de engem mem érdekel) mi boxhoz ( ami még jóval régebbi 905x) hasonlóan van Netflix licensze. Hiába erős soc ha nem támogatott az eszköz
-
válasz
Tsebacsi #8643 üzenetére
Mecool km2 ha Netfix kell, 905x2 soc az nem olyan rossz. LAN sajna 100-as de streamelt 4K-hoz (Netlix elég)
-
-
Sziasztok!
Ezek között vívódok:Blaupunkt B-stream Box - Alza 30k
Xiaomi Mi Box S 22k
Mecool KM6 Deluxe - csak külföld, kb. 30kEzek közül melyik a leginkább ajánlott pár éves távlatban, kritérium az Android TV, Netflix, Apple TV, HBO, Amazon, Disney támogatottság, USB lejátszás HDD-ről, LAN bemenet.
Azt tudom, hogy a Mi box S a LAN-t nem tudja csak plusz adapterrel, ezért is vagyok kicsit szkeptikus vele kapcsolatban, plusz régebbi hardver van benne.A Mecool nagyon jó lenne, csak annyira ismeretlen itthon, plusz nincs gari és a netflix csak SD, hogy a Blau felé húzok.
Vagy ha tudtok ilyen kritériumokhoz illő hazai beszerzésű dobozt max 40k-ig azt megköszönöm! -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Van egy A95X F3 Air II lejátszóm. Az a gondom vele, hogy elég sok letöltött filmet nem játszik le. A hang megy folyamatosan, de a kép áll és kb. 5 másodpercenként új álló képet ad be a filmből. A youtube-ról megy folyamatosan akár a 4K lejátszás is. De a letöltött filmek közül felbontástól függetlenül akadozva megy a lejátszás. Tehát egyes filmeknél az SD-t se játsza le jól. A VLC és a Kodi se játsza le jól. Mi lehet a gond? Mit állítsak be? Az mondjuk igaz, hogy DLNA-ról játszom le a filmeket, de pl. a tv játsza onnan is rendesen. A médiabox kábelen csatlakozik a routerhez, de Wi-Fi-n se jó a lejátszás.
-
válasz
bull84ghia #8639 üzenetére
Korabban ment még android 5 ön is, próbáld mek spkból telepíteni. ( Persze lehet a steamet majd nem engedi)
-
Imi1981
veterán
Én opera böngészőt raktam fel külön letöltött apk-ból (Chrome nem települ) azzal ment (mentettem könyvjelzőbe) és nagyon szép volt a kép! Kicsit jobb volt a képminőség mint chromecast-al bár úgy is egész jó. Az irányítás viszont még böngészőben is macerás távirányítóval és oda is inkább egér vagy légegér javasolt. Nem kényelmes de használható! A chromecast megoldás kényelmesebb sokkal viszont nem olyan tökéletes a képminőség.
-
válasz
Imi1981 #8636 üzenetére
Rendben köszönöm. Akkor nem kell kipróbálnom, utólag jutott eszembe, hogy így mehet...
Natívan sajna nem megy android TV-n.. Web OS 4.5-ön tökéletes, fiúknak nincs is TV előfizetése BP-en, csak Internet, ha nagy ritkán kellene néhány csatorna, akkor vagy on-line stream és CoreElec, vagy Tarr mobilTV és LG Web OS. -
válasz
bull84ghia #8634 üzenetére
Sima Androidos boxon megy de lehet sd felbontasban, lehet telefonon indítva ki lehet küldeni a tarr mobiltv kepét a tv-re stixen keresztül. Ha este lesz időm megnézem
-
válasz
bull84ghia #8632 üzenetére
Sajna nincs android TV-re (legalább is a Mi Stickre Tarr Mobil TV)
Sima Androidos feltelepíthető aptoideból, elindítható , menöben navigélni macerás a stick távjával és sajna a stream nem indulLG WEB os 4-0 felett jól megy fiók lakásábanógy van TV (nagyon ritkán amikor kellne)
-
-
EmShady
újonc
Sziasztok, szeretnék venni egy olyan tv okosítót amelyiken fut a Netflix, HBO GO, stb illetve lehet rajta böngészni, online filmeket nézni, lehetőleg úgy hogy nem egér-billentyűzet kombó segítségével, hanem a saját távirányítójával. Illetve HDMI 2.0-ás csatlakozóval rendelkezik. Ha létezik ilyen okosító kérlek írjátok meg, nagyon megköszönném :)
-
válasz
bull84ghia #8627 üzenetére
Ha lesz időm megnézem Tarr Mobil TV megy-e Mi stickre (Web OS-en megy ezért nem próbáltam).
Mivel HD Ready elég lenne a stick bőven...HBo Go megy rajta biztosan feleségem is a használja (HBO max majd meglátjuk...) -
bull84ghia
őstag
Sziasztok.
Szüleimnek szeretnék venni egy tv okosító eszközt.
-HD Ready a tv
- Tarr app fusson rajta és az HBO go lehetőleg kodi nélkül mert az már bonyolult lenne nekik.
Köszi -
Sziasztok!
Itt is segítséget kérek:
7.0-ás androidon ragadt Sony tv-met szeretném okosítani, ugyanis se HBO, se Disney+, se Apple Tv nincs rá, viszont alma telefon lett, ezzel együtt pedig apple tv előfizu is.Amire kellene:
- A fenti és a többi ismert stream progik (is) működjenek rajta mókolás nélkül.
- USB-s külső HDD-ről lehessen lejátszani rajta tartalmat (pl. Kodival)
- Bluetooth legyen benne amivel samsung wireless fülest rá tudok kötni és akkor azon szólna a tv, nem zavarva a család többi tagját.
- Örülnék friss android rendszernek, de gondolom a Google Tv csak a chromecast 4 kiváltsága
- Szintén örülnék Airplay támogatásnak de ez nem annyira fontos.Chromecast amúgy tetszene, csak a külső HDD lejátszás nevetséges a Fat32 és a szükséges egyéb kiegészítők miatt, plusz airplay-t se tud.
-
-
HUNited
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg rossz helyen vagyok, de nem találtam más topikot a témában.
Egy Philips Android TV-n szeretném a Netflix gombot átprogramozni, hogy mondjuk a HBO Go-t indítsa el.Van erre működő megoldás? Valaki?
-
-
-
-
papg79
tag
Sziasztok, előre is bocsánat, ha nem jó helyre írok. Van egy ilyen android tv box-om:
[link]
Az vele a problémám, hogy előfizettem a Telekom TV Go szolgáltatásra. A box-ra rátelepítettem a Telekom TV GO programot a play aruházból, azonban mikor belépnék, azt írja, hogy nem indul a program, mivel a készülék rootolt. Találkozott már valaki ilyen problémával? -
Nálunkl Tarr van . Internetet elég dragán adják, jobb netet csak nagy tv csomaggal. De a Tarr Mobil tv app elég jó, Androidon és web os alatt is megy.
-
Luissimo
veterán
válasz
Mumus198612 #8607 üzenetére
Digionline-al majdhogynem bármelyik.
de a Vodafone TV-vel sajnos egyiksem.
ugyanugy mint a Telekom Goval sem. -
Mumus198612
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy melyik box birkózik meg a vodafone tv-vel és a digionlinenal? Igazából csak erre a két appra, hbo go-ra és youtube-ra kellene? Lehetőleg minél gyorsabb legyen a menüje. Filmezés nem lesz vele. Előre is köszönöm.
-
Fall-N
veterán
Március 8-án lesz a hazai premier. Remélem villantanak valami érdekeset, mert már gondolkodtam, hogy lemondom a fenébe a GO-t és elég lesz a Netflix. Sokszor érdekelne egy film, ami fent van, de mire megnézném már nincs is fent. Eredetileg is csak a James Bond maraton miatt fizettem elő, csak utána még megnéztem ott pár dolgot.
-
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
X96 MAX+-om van Coreelec-el.
Másokhoz hasonlóan a négy éves TV-m nem támogatja többet az HBOgo-t....
Fenti eszközzel meg lehetne oldani?
Köszönöm! -
wagi
senior tag
Sziasztok.
Több mint egy éve használok Xiaomi Mi TV Stick-et.
Pár napja azt vettem észre hogy nem látja a telefon az eszközt és a számítógépről megosztott mappákat sem.
Wifire kapcsolódik Youtube,Netflix és a rajta található programok mennek..
Csináltam egy rendszer visszaállítást de azzal sem lett jó.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest